Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Selectie Slowakije nog niet definitief, slechts voor trainingstage

18 mei 2021 17:26
Foto: Pro Shots

[Update] Selectie Slowakije nog niet definitief, slechts voor trainingstage; image source: Pro Shots

Robert Bozeník maakt deel uit van de definitieve selectie van Slowakije voor het EK van komende zomer. Dat meldt Voetbal International. De spits van Feyenoord behoort tot de 24-koppige selectie die het in de groepsfase op zal nemen tegen Polen, Zweden en Spanje. Met middenvelders Tomás Suslov en Matús Bero van respectievelijk FC Groningen en Vitesse behoren nog twee spelers uit de Eredivisie tot de selectie.

Update 17:26: De selectie van Slowakije blijkt nog geen definitieve selectie te zijn. De Slowaakse voetbalbond meldt zelf dat 24 spelers zijn geselecteerd voor een trainingsstage en dat de definitieve selectie pas op woensdag 2 juni bekend wordt gemaakt. Nog eens 28 spelers maken deel uit van de voorselectie van de Slowaken, maar zij zijn vanwege clubverplichtingen nog niet aanwezig op de trainingsstage.




Tags

slowakije trainingsstage trainingstage bero bozenik clubverplichtingen eredivisie groningen matus polen slowaken suslov tomas vitesse zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.314 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc sobat stengs sugawara timber vertekent volkslied wieffer willykment yoda zerrouki