Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract Achraf El Bouchataoui verlengd tot 2022

2 mei 2019 12:31 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Contract Achraf El Bouchataoui verlengd tot 2022; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft bekend gemaakt dat het contract van de 19-jarige Achraf El Bouchataoui is verlengd. De middenvelder staat nu tot 2022 onder contract bij Feyenoord. El Bouchatoui maakt al sinds zijn vijfde deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde dit seizoen voor zowel Jong Feyenoord als Feyenoord onder 19.

Technisch directeur Martin van Geel vindt dat de middenvelder goede stappen heeft gemaakt. "Achraf heeft een goed spelinzicht en een sterke traptechniek", aldus Van Geel. "We willen hem de kans geven om hier bij Feyenoord, wat zijn club is sinds de F-jes, door te breken en het eerste elftal te bereiken. Hij zal dan ook in de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 mee gaan trainen op 1908 om zich zo te kunnen bewijzen."

El Bouchataoui gaat er alles aan doen om te slagen bij Feyenoord. "Ik zie natuurlijk hoe snel het is gegaan voor Orkun en Tyrell", zo geeft hij aan. "Bij Feyenoord is de kans er gewoon voor eigen jeugd om door te breken. Het is heel mooi om je harde werken beloond te zien worden met een hernieuwd contract, maar het is een signaal om minstens even hard te blijven werken om die stap naar Feyenoord 1 te maken"

Meer op Feyenoord.nl


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Top. Nu nog een plek in Feyenoord 1
5 maanden geleden
Mooi! Nu nog hopen dat Stam de jeugd echt de kans gaat geven.
5 maanden geleden
Prima speler maar moet het nog waarmaken dus ik zou Jerdy Schouten sowieso halen. En Clasie als Southampton transfervrij van zijn hoge salaris af wil gaat in CL niet meer aan de bak komen. Dan zou ik AEB verhuren.
 
5 maanden geleden
Clasie is niet meer de speler die hij was en hij zal hier ook wel rond de miljoen willen verdienen. Hij zat verdorie in België op de bank.

Schouten lijkt mij ook een aardige speler, maar die moet zich ook nog bewijzen. Sowieso hebben we meer creativiteit nodig op het middenveld, dat moet dan vanuit de jeugd komen. Misschien dat Stam Namli nog meeneemt naar Feyenoord, die is ook wel aardig.
 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Clasie heb ik ook zeer goede perioden/helften zien spelen ik denk dat het met vilhena (sorry vind ik echt helemaal niets) en geen echte goede nr10 niet loopt op het middenveld plus het feit dat de gehele aanval naar de bal komt en Clasie juist een goede diepte pass heeft hoog en laag. Namli sowieso halen als stam dat wil die kan dat uiteraard beoordelen. Nog maar 1 jaar contract en mooie leeftijd 24 en was super belangrijk en effectief voor PEC na de winter. Eventueel deels ruil en/of gratis huur met jongens uit de goede o19 lichting. Ik had oa joell swarts dan daarvoor gebruikt want of stam namli wil was bekend voordat swarts geen contract kreeg beetje slim zijn maar ja of van geel nog goed naar volgend seizoen kijkt?
5 maanden geleden
We moeten af van de gedachtengang dat we van Clasie nog een betere speler maken, dat is echt niet. Ook De Vilhena zit aan zijn top. Werk aan de winkel voor Stam !
 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Jouw mening prima. Bij zijn oude vorm was hij echt top. Hoe kan dat weg zijn dan na ervaring in beste competitie ter wereld en fysiek iets beter en leeftijd waarbij de meesten rond hun top zijn?
 
5 maanden geleden
Ik blijf het vreemd vinden dat ook bij déze selectie er niet meer uit te halen viel. Wie de nu al historische wedstrijd tegen Ajax nog eens bekijkt ziet eigenlijk waar de schoen wringt. Bij déze wedstrijd waren alle spelers gretig en volgens mij de inbreng van Gio gering. Spelers stijgen boven zichzelf uit wanneer ze er zelf voor willen gaan. Een coach die de top heeft gehaald ontbreekt het aan 't heilig vuur. Als coach heeft Stam nog geen prijzen gepakt en we mogen er van uit gaan dat hij dat dus wel wil en als hij slim is gaat hij voort met de spelers die er 200 % voor willen gaan.

Laatste nieuws