Transparent
Inloggen
Sluiten

Wouter Burger zet handtekening onder nieuw contract

25 februari 2019 17:57 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Wouter Burger zet handtekening onder nieuw contract; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft bekend gemaakt dat Wouter Burger maandagmiddag een nieuw contract bij de club heeft getekend tot de zomer van 2023. In december was er al overeenstemming bereikt over de nieuwe verbintenis, maar de handtekening werd nu pas gezet.

Burger is superblij en ontzettend trots met zijn nieuwe contract. "Ik ben pas net achttien, maar toch kwam Feyenoord nu al met een aanbod om voor vier jaar te tekenen. Daar ben ik de club dankbaar voor", aldus Burger. "Ik kijk met veel plezier richting de toekomst. Mijn grote doel is om in de vier komende jaren basisspeler te worden."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

burger superblij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Ben blij voor wouter burger. Maar laat dit aub niet weer 1 van de vele talenten zijn die we geen kans gunnen. Hou niet zo stringent vast aan posities waar spelers vaak spelen. kijk naar de kwaliteiten van een speler en benut die in je elftal. Karsdorp was ook geen rechts back maar werd als rechts back prima benut.

Wouter Burger zou ik fysiek optrainen sterker laten worden en klaar stomen om ook inzetbaar te zijn als linker centrale verdediger. Heeft redelijke snelheid, overzicht, kracht en lengte en als Feyenoord hebben we daar een probleem met enkel van der Heijden. Geef wouter Burger een Frenkie de jong rol toen hij begon. Toure, Geertruida en kokcu zou ik ook meer kansen geven. Test ook Verdonk als cdm. Vermeer is onze beste keeper en kan prima een jong centrum leiden en zet berghuis op het middenveld voor de broodnodige creativiteit.

Een elftal wat ik zou testen is deze:
Doel: vermeer
Verdediging: rb: st. Juste rcv: martina (geertruida) lcv: Burger (van der Heijden) lb: Haps (malacia)
Middenveld met de punt naar achteren: cdm: vilhena (verdonk), rm: clasie/jorgensen (kokcu) lm: berghuis (ayoub)
Aanval: rw: toornstra, spits: van Persie, lw: toure (larsson)

Als je jorgensen zijn, werklust, kracht en schoten van afstand ziet gekoppeld aan zijn balvaste spel wil ik hem graag ook eens rechts op het middenveld testen.
Toornstra deed het prima als rechts buiten onder rutte.
+1/-1

 
aliendwurf (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
Verdonk middenvelder HAHAHAHA
Jorgensen middenvelder HAHAHAHA
Berghuis linkermiddenvelder HAHAHAHAHA
Toornstra rechtsbuiten HAHAHAHA
Martina centrale verdediger HAHAHAHA
Toure boven Larsson HAHAHAHA

Whats next? Moniz trainer en deJong van de Graafschap als assistent? HAHAHAHA
+3/-1

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Was jij ook die figuur die hard lachte bij een terugkeer van drenthe?
En ook neerbuigend deed toen ik aan gaf dat st juste onze beste optie was als rechts back toen gio nog aanmodderde met nieuwkoop en amrabat op die positie? En Bijlow verkoos boven Vermeer?

Mss heb je niet zoveel verstand van voetbal als je zelf denkt.

Verdonk heeft overzicht en een prima pass en goed in de opbouw maar laat verdedigend steekjes vallen als cdm komt hij wellicht beter tot zijn recht.
Jorgensen kan het middenveld meer kracht, lengte en scorend vermogen geven is bal vast en prima in de combinatie en te goed voor de bank.
Berghuis speelde achter de spits al een prima wedstrijd. Als je met de punt naar achteren speelt zal hij ook een prima linker middenvelder zijn die zo voor de broodnodige creativiteit kan zorgen wat feyenoord al jaren op het middenveld ontbeert.
Toornstra speelde onder rutte prima als valse rechts buiten en was er erg productief en is op dit moment naast berghuis onze beste optie daar.
Martina is helaas onze beste optie als rechter centrale verdediger nu botteghin is geblesseerd, tapia is verhuurt en van Beek niet rendeert. Is ook redelijk snel dus kan naarvoren verdedigen. Maar heb ook mijn twijfels over hem. Daarom test ik daar ook graag geertruida.
Toure is een talent die een kans moet krijgen en kan kwaliteiten in het elftal brengen die we nu voorin niet hebben namelijk, snelheid (en hopelijk diepgang) en iemand die een tegenstander kan passeren. Larsson rendeert niet is niet heel snel en is wederom een van geel miskoop. Larsson is als linker vleugel aanvaller met op de rechter vleugel een zelfde type speler (berghuis) niet goed voor de balans van je elftal.

Kan Ik er trouwens van uit gaan dat jij mijn wouter burger optie als linker centrale verdediger wel goed vind? Daar reageerde je niet op.

Het zou leuk zijn als je behalve enkel te reageren ook blijk geeft van voetbal kennis en inhoudelijk reageerd waarom je het niet eens bent met mijn suggesties.

Verder zouden moniz en de jong prima assistenten zijn 10x beter dan wouters en van gastel waar we jaren mee aanmodderde.
Nu Bosz vast ligt zou van Gaal de beste optie zijn als hoofd coach.
+1/-0

 
 
5 jaar geleden
Burger als centrale verdediger zou inderdaad best eens een te proberen optie kunnen zijn.
De rest van je selectie voorstel vind ik minder sterk, Berghuis middenveld gaat nog wel maar Jorgensen is een echte spits en Toornstra een middenvelder met diepgang, die moet je zo ook gebruiken lijkt mij.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
5 jaar geleden (gewijzigd)
Bedankt voor je reactie en mening. Je hebt eigenlijk gelijk als je die speles voor die posities kocht. Probleem is dat onze selectie aan het begin van het seizoen erg matig is samengesteld. Sommige plekken in het elftal zijn goed dubbel bezet en andere plekken weer kwalitatief onderbezet. Dus ga je krijgen dat sommige spelers die op 1 positie 2de viool spelen met hun kwaliteiten beter zijn op een andere positie dan een beoogde eerste keus. Voorbeeld is de spits positie Waar we een oud wereld topper hebben van Persie. Dus als je 4-3-3 speelt (wat gio altijd doet. Ik zou ook eens 4-4-2 proberen met dit materiaal maar goed...) is er geen plek voor jorgensen in de spits.

Jorgensen kan meer dan alleen in de spits spelen. Vergeet niet dat in denemarken jorgensen geen spits was maar vaak als buiten speler of als 10 speelde. Dus is multi inzetbaar. Iemand met die kwaliteiten als jorgensen op de bank houden kan eigenlijk niet. In mijn optiek kan hij de rol van toornstra op het middenveld beter invullen. Heeft diepgang is sneller en sterker en lijkt bal vaster en een beter aanspeelpunt dan toornstra.

We hebben ook al tijden een probleem op het middenveld wat betreft creativiteit. Denk dat berghuis daar die creativiteit kan brengen. Met berghuis als creatieveling, jorgensen als box to box speler en vilhena als stofzuiger (of clasie als spel verdeler ligt aan de tegenstander) heb je een mooi gebalanceerd middenveld.

Maar als berghuis op het middenveld speelt heb je dus een probleem rechts op de vleugel. Daar zet ik dan toornstra neer. Zijn tekortkomingen als middenvelder bijv. Minder goed kunnen verdedigen, minder balvast zijn, niet zoveel kracht hebben, zijn lengte en dat hij minder goed is in de kleine ruimte etc. Zijn op die positie minder van belang. Dat zag rutte ook daarom liet hij Toornstra rechts op de vleugel als valse vleugel spits spelen. Hij zou in de wedstijd prima het middenveld kunnen steunen. Onder rutte was toornstra uitermate productief met goals en assists op die positie.

Larsson vind ik in dit elftal echt een dissonant. Maar helaas is er een gebrek aan beter links op de vleugel. Sinisterra is het ook niet... Geef dan een jong talent uit eigen opleiding als toure een kans die het een jaar geleden al niet verkeerd deed in de voorbereiding. En kwaliteiten bezit die de voorhoede nu mist. Namelijk snelheid en de kwaliteiten om een mannetje te passeren hopelijk gekoppeld aan diepgang.
+1/-1

5 jaar geleden
Waar blijft verlenging van Kökcü van Geel?
+1/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.329 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki