Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Koorevaar tekent eerste profcontract bij Feyenoord

5 februari 2019 17:07 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft Joey Koorevaar aan zich weten te binden. De 17-jarige doelman tekende dinsdagmiddag zijn eerste profcontract, zo meldt de club via de officiële website. Koorevaar ligt nu tot de zomer van 2021 vast in De Kuip.

Koorevaar speelt al sinds de F-jes in de jeugdopleiding van Feyenoord. Hij begon als linksback en linksbuiten, maar werd gevraagd of hij in het doel wilde blijven staan toen hij een aantal keer als keeper was ingevallen. "Daar heb ik zeker geen spijt van, ik heb als keeper al heel veel mooie dingen meegemaakt", zo geeft de huidige doelman van Feyenoord onder 19 aan. "Dat ik nu een contract heb getekend geeft rust, maar is tegelijkertijd een stimulans om door te gaan. Uiteindelijk is dit een eerste stap naar het bereiken van mijn échte doel, namelijk Feyenoord 1 halen."

Technisch directeur Martin van Geel is blij dat Koorevaar een contract getekend heeft. "Joey is een heel talentvolle keeper, die beschikt over veel kwaliteiten die een keeper bij Feyenoord nodig heeft", aldus Van Geel. "We zijn ervan overtuigd dat Joey nog veel verder kan groeien bij Feyenoord, dit contract geeft hem de bevestiging en helpt hem verder de weg omhoog. Wij gaan er alles aan doen om hem daarbij te helpen."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

koorevaar joey profcontract jes kuip linksbuiten stimulans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer