Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Joël Zwarts verhuurd aan FC Dordrecht'

30 januari 2019 17:27 - RTV Rijnmond

In navolging van Crysencio Summerville zal ook Joël Zwarts zo goed als zeker het seizoen op huurbasis af gaan maken bij FC Dordrecht. Dat weet RTV Rijnmond te melden. De aanvaller moet zelf alleen nog de laatste details gaan afronden. Zwarts heeft nog een contract tot het einde van dit seizoen, maar Feyenoord heeft een optie om dit met een jaar te verlengen.

Eerder deze week vertrok ook Jari Schuurman van Feyenoord naar FC Dordrecht. De middenvelder heeft echter een contract bij de Schapenkoppen getekend en zal in tegenstelling tot Summerville en Zwarts deze zomer daarom niet terugkeren bij Feyenoord.

Meer op RTV Rijnmond


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Feyenoord had allang moeten verlengen met Zwarts. Goede voetballer. Ik vind het ook onbegrijpelijk dat je nu spelers gaat verhuren aan FC Dordrecht, terwijl je in principe met de vingers in de neus derde wordt. Dit is juist een ultieme kans om jongens als Zwarts serieuze kansen te bieden bij Feyenoord 1. Sta je thuis tegen de Graafschap bijvoorbeeld na 50 minuten 3 doelpunten voor; gooi Zwarts erin en geef zo'n jongen 40 minuten speeltijd. Zo kunnen spelers dat laatste stapje groeien. Als Gio gewoon vanaf nu elke competitiewedstrijd vast 5 Jong Feyenoord spelers meeneemt, dan heb je juist zelf de kans om door te selecteren. Alles draait om visie, en dit vertrek van Zwarts getuigt opnieuw niet van visie. Zoals ook het verhaal van Jari Schuurman gisteren laat zien dat er bij Feyenoord geen enkele visie meer zit op de jeugd. Dramatisch! En, inderdaad, schandalig!
 
7 maanden geleden
Kijk wat je van Gio vraagt doet hij nu net niet. Ik vond het top, maar vind het totaal niet erg dat Gio stopt.
7 maanden geleden
Het wordt nog druk aan de Krommedijk

Laatste nieuws