Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord in halve finale TOTO KNVB Beker thuis tegen Ajax

26 januari 2019 22:12

Feyenoord zal het in de halve finale van de TOTO KNVB Beker moeten opnemen tegen Ajax. Dat bleek uit de loting die zaterdagavond werd verricht. De wedstrijd zal in De Kuip worden gespeeld op woensdag 27 februari.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Die Beker is maar een troostprijs, maar toch zou het winnen ervan in allerlei opzichten een mooie opsteker zijn, vooral als afscheid van Van Persie en Van Bronckhorst. De kans is veel groter dat Ajax in één thuiswedstrijd kan worden uitgeschakeld dan in een uit- en een thuiswedstrijd, dus mooie loting, helemaal als Ajax op onvergetelijke wijze verslagen wordt.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Prima loting. Beter in halve finale dan in finale tegen hunnie en thuis. En 1 week voor real-aja hopelijk helpt dat mee. Als in de toekomst waarschijnlijk over 1 jaar beker direct poulefase EL is dan is het een hoofdprijs. En als je van ajax wint hlave finale is dat fijn en dan hopelijk tegen w2 dat is een zekerheid dan en dan heeft aja wellicht geen enkele prijs in 5 jaar.... Dan mogen we zeker "helemaal niets in jankerdam" aanheffen :-).
7 maanden geleden
Leuke loting kom maar op met deze mooie pot!
7 maanden geleden
Dit wordt de wedstrijd van het jaar! Is toch waanzinnig. Als we deze pakken tegen hunnie, inderdaad 1 week voor Real Madrid, dan speel je of tegen W2 of tegen AZ in de finale en pak je waarschijnlijk dus weer een beker en als hunnie dan geen kampieon worden...tja als als. In elk geval wedstrijd van het jaar!

Laatste nieuws