Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verlengt contract van Jordy Wehrmann tot 2020

17 december 2018 19:04 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft het contract met Jordy Wehrmann verlengd. Dat heeft de club zelf bekend gemaakt. De 19-jarige middenvelder zette maandagmiddag zijn handtekening onder het contract dat tot de zomer van 2020 zal gaan duren. Het contract van de middenvelder zou komende zomer aflopen.

Wehrmann is blij dat hij een nieuw contract heeft gekregen "Deze verlenging is een teken van vertrouwen. Ik heb het hartstikke naar mijn zin bij deze club en ben trots om uit te komen voor Jong Feyenoord en eerder nog voor Feyenoord Onder 19. De gewonnen bekerfinale met Onder 19 tegen PSV afgelopen juni, waarin ik zelf ook nog eens twee keer scoorde, is een van mijn hoogtepunten tot nu toe", zo geeft hij aan. "Ik wil doorstromen naar Feyenoord 1. Dat is waar ik naartoe werk: mijn debuut maken in een officiële wedstrijd."

Ook technisch directeur Martin van Geel is blij dat Wehrmann langer bij Feyenoord zal blijven. "Jordy heeft zich goed ontwikkeld de afgelopen jaren", aldus Van Geel. "Hij heeft dit tweede contract zelf afgedwongen met zijn kwaliteiten en met zijn sterke mentaliteit. We blijven hem ondersteunen om de stap richting het eerste elftal te maken."

Meer op Feyenoord.nl




Tags

wehrmann afgedwongen bekerfinale hoogtepunten jong verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
En nu snel verhuren, dan kan hij zich ontwikkelen.
Van bank zitten wordt hij echt niet beter.
+1/-0

5 jaar geleden
Na dit seizoen maar 1 jaar contract?? Dat is wel erg kort.
+1/-0

5 jaar geleden
Gelukkig eindelijk een middenvelder erbij waar we we nog niet genoeg van hebben,maar goed lekker laten ballen zoals al aangegeven.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda