Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord in shock na handgemeen in kleedkamer O19'

26 november 2018 08:00 - AD.nl

Het Algemeen Dagblad weet te melden dat er bij Feyenoord geschrokken is gereageerd op een incident bij Feyenoord onder 19 donderdag na de training. Aanvaller Crysencio Summerville kreeg het tijdens de training aan de stok met Mats Knoester en dat escaleerde na afloop. Een opgetrommeld familielid van Summerville meldde zich bij de kleedkamer, waarna een handgemeen volgde. Het zorgde voor een ware schok bij de jeugdspelers en begeleiders.

Vandaag zal besloten worden wat voor straf Summerville zal krijgen van de club. Trainer Dirk Kuyt, zijn assistent Cor Adriaanse en de voetbaldirectie gaan daarover in overleg. Ook de raad van commissarissen is op de hoogte van het incident.

Meer op AD.nl




Tags

handgemeen summerville shock adriaanse begeleiders crysencio escaleerde familielid knoester kuyt mats opgetrommeld schok stok voetbaldirectie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Is er nog meer opbeurend nieuws op de maandagmorgen en nogmaals , wat was het gisteren slecht , ik houd mijn hart vast voor as. zondag.
+1/-0

5 jaar geleden
Als dat waar is, dan is er maar 1 straf voor die Summerville en dat is per direct royeren en verwijderen van Feyenoord. Daar hoef je dan niet lang over te vergaderen.
+1/-0

5 jaar geleden
Vandaag zal besloten worden wat voor straf Summerville zal krijgen van de club.
Dat is niet zo moeilijk, per direct wegsturen en nooit meer terugkomen.
+1/-0

5 jaar geleden
Hoe is het mogelijk dat een familielid in de kleedkamer kan komen vraag ik mij af, maar gelijk zeggen dat hij moet opdonderen gaat mij te ver.
+1/-0

5 jaar geleden
Weer een toptalent kwijt maar wel terecht. Hoe haal je het in je idiote gangsta dreadlocks kutkop om een familielid op te roepen om in de Feyenoord kleedkamer te vechten tegen een teamgenoot waarmee je mot hebt?? Hoe focking laf en dom ben je dan. Heeft hij 1 seconde aan de consequenties gedacht zoals de harde kern die dit graag wil iplossen bijvoorbeeld? En dat familielid die denkt tuurlijk logisch ik kom er meteen aan? Gaat in buitenland weer opduiken ergens.
+1/-0

5 jaar geleden
ik verwacht dat er geen miljoenen worden weggegooid. Iedereen krijgt een tweede kans dus ook Somerville. Twee weken training geven aan de E jeugd en twee weken niet in de selectie opnemen.
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Dit gaat natuurlijk weer over zwarte piet. Aan dit soort lui hebben we niks. De rotte appel uit de mand halen.
+1/-1

wateringer (geschorst)
5 jaar geleden
Lekker janken allemaal. Met je 'gelijk' wegsturen en oordelen dat hij zelf een familielid erbij heeft gehaald, wat een idiote reacties weer.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.353 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda