Transparent
Inloggen
Sluiten

Veld De Kuip wederom bovenaan in veldencompetitie VVCS

30 oktober 2018 18:31 - VVCS.nl

Het veld van De Kuip gaat wederom aan kop in de VVCS veldencompetitie. Dat heeft de Vereniging van Contractspelers bekend gemaakt op de eigen website. Na iedere competitiewedstrijd geeft de aanvoerder van de bezoekende club een beoordeling over de staat van de grasmat van 1 (slecht) tot 5 (topveld). Het veld van Feyenoord heeft tot nu toe alleen maar de maximale beoordeling gehad, waardoor het ook ruim aan kop gaat.

AZ volgt met een gemiddelde van 4,3 op de tweede plaats, terwijl op een gedeelde derde plaats FC Groningen, PSV, FC Utrecht en Willem II zijn te vinden met een gemiddelde van een 4. De afgelopen vier seizoenen ging de prijs van beste grasmat al naar Feyenoord.

Meer op VVCS.nl




Tags

kuip veldencompetitie vvcs groningen topveld utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Nou en. Allemaal bijzaak. We moeten bovenaan staan in the competitie en meedraaien in Europa. Ajax en PSV maken grote stappen en winnen de competitie constant tussen die twee clubs en doen het nu ook goed in the champions league. Feyenoord staat bovenaan in de veldencompetitie. FEEST! Het is om te janken.
+2/-0

5 jaar geleden
Klopt helemaal.
Liever een knollentuin en spelers die iedereen als een geoliede machine van de mat spelen. Pisvee staat boven aan, maar Ajakkes speelt het beste voetbal. Jammer maar het is niet anders. Maar onze tijd komt nog wel. Morgen laten zien, dat we graag weer de KNVB beker willen winnen. Hebben we tenminste nog iets en kunnen we weer Europa in om ervaring op te doen, zodat we straks beslagen ten ijs komen in een toekomstige(?) C.L.
+1/-0

5 jaar geleden
Goh!...is de club Feyenoord toch nog ergens goed in!neem een voorbeeld aan deze jongens hoe fanatiek zij tekeer gaan in de rust om het gras weer een beetje op peil te krijgen
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woningbouw yoda