Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord koopt eerste deel van aandelen Vrienden van Feyenoord terug

8 juli 2018 14:51

Feyenoord heeft op de eigen website bekend gemaakt dat het een begin gemaakt heeft met het terugkopen van aandelen van de Vrienden van Feyenoord. Voor 3,5 miljoen euro heeft het iets meer dan 10 procent van de aandelen teruggekocht.

Tussen 2010 en 2012 hebben de Vrienden van Feyenoord voor in totaal 32,5 miljoen euro een kapitaalinjectie gedaan. In ruil daarvoor kregen ze 49,9 procent van de aandelen van de club in handen. Destijds is de afspraak gemaakt dat de club deze aandelen in fases zou terug kopen.

Het is nog niet bekend wanneer Feyenoord een tweede deel van de aandelen zal terugkopen. Dit is afhankelijk van de financiële resultaten van de club. In de toekomst zal de terugkoop worden gefinancierd uit spelersverkopen en extra inkomsten uit Europees voetbal.




Tags

terugkopen kapitaalinjectie ruil spelersverkopen teruggekocht terugkoop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.434 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki