Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord en De Kuip investeren in extra stoelen voor zakelijke markt

4 maart 2008 07:37

Verslaggever: K

In De Telegraaf laat Chris Woerts weten dat Feyenoord en De Kuip samen investeren in nieuwe en extra stoelen voor de zakelijke markt. "In goed overleg betaalt het stadion de verbouwing van komende zomer en gaan wij meer huur betalen. Zo kunnen we de extra inkomsten direct investeren in het verder versterken van de selectie."

"Je moet continu bezig zijn meer geld te genereren. Zodat je niet vanuit een grote achterstandspositie ten opzichte van je concurrenten verhuist naar je nieuwe stadion. We moeten kleine stapjes blijven maken om later extra profijt te trekken van die grote stap naar ons nieuwe onderkomen."

Al komend seizoen zou dat een structurele verhoging van de begroting van drie tot vijf miljoen op moeten gaan leveren. "Het hele businessgebeuren gaat bij ons op de schop met nieuwe vakindelingen voor sponsors, nieuwe business-stoelen - ook letterlijk, want we krijgen naar het voorbeeld van Arsenal, de Feyenoorddirectors- en businessstoelen - en extra capaciteit in onze businessunits. Nu is daar plaats voor twaalf personen en dat worden er maximaal achttien. Totaal gaan we er zo'n 1500 plaatsen op vooruit, waardoor we meer maatwerk kunnen leveren voor de zakelijke markt. We zouden wel meer willen, de wachtlijsten staan het toe, maar het stadion niet. Gebrek aan ruimte. Bovendien gaan we niet morrelen aan de plaatsen van de rest van de fans. Het gastenvak op de tweede ring wordt volledig bezet met businessseats, maar we offeren geen enkel supportersplekje op."

Meer: De Telegraaf

Meer op




Tags

kuip telegraaf achterstandspositie arsenal business businessgebeuren businessseats businessstoelen businessunits capaciteit feyenoorddirectors gastenvak genereren huur maatwerk morrelen offeren onderkomen ring sponsors stapjes supportersplekje vakindelingen verbouwing wachtlijsten woerts

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.407 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game hancko kloese kraaij krabbendam lien liverpool milambo nha schreuder slot tai thao timber tin truc yoda