Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Gastenboek » Afscheid

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 09 juli 2020 om 23:00:

@bestlander
Mij willen ze ook altijd wegpesten en snap dat ik best irritant kan zijn xD Maar ik krijg dan de neiging nog meer te posten... tot ze er gek van worden :P

Verder eens! Goeie suggesties voor Feyenoord zijn altijd welkom :)Hoi feyenoord nummer1, ik was daar niet tegen bestand, het was een club vrienden en een reactie op iemand resulteerde op acht reacties van leden die volgens mij in contact stonden met elkaar, het waren onderling vrienden.
Ik heb mijn lidmaatschap toen opgezegd, en gelukkig is het nu een veel meer ontspannen sfeer, verder verwacht ik als het voetbal weer begint dat er dan ook meer reacties gaan komen.

 

+1/-0

@bestlander
Welkom terug dan op het forum ;) En in denk dat je gelijk hebt wat betreft je constatering over dit forum. Ik ben je hier een paar keer tegen gekomen en ik waardeer je inbreng op basis van argumenten.

Ik word nog wel eens gezocht omdat ik een ehmmm... redelijke uitgesproken mening heb... En de eigenaardige eigenschap heb met eventuele spelers namen te noemen die ik aanvullingen vind voor de selectie die iedereen hier te dramatisch vind voor Feyenoord xD

Maar ik kijk naar spelers kwaliteiten niet naar de positie waar ze spelen of mss voor welke club ze nu spelen en probeer potentieel te zien. Ik bekijk het altijd maar zo. Ooit heeft iemand het moeten zien in alle gearriveerde spelers. En wij nederlanders hebben er een handje van achter de grote groep aan te lopen en mensen in hokjes of rollen te plaatsen. En daar kom je lastig uit. Zie voorbeelden Karsdorp is opgeleid als middenvelder maar rechts back gezet en nu komt hij door veel coaches voor niks anders meer gebruikt als rechts back. Soms vind ik dus ook dat spelers onterecht in een bepaalde rol zijn geduwt of zijn bestempeld als niet goed genoeg. Daar moet je doorheen kunnen kijken.

En men vind me te negatief over Feyenoord... Maar is zie het als realisme. Feyenoord moet namelijk meer potentieel (ook financieel in de nederlandse markt) hebben dan PSV maar die presteren structureel vele malen beter.

Bij Feyenoord word dus al jaren lang wanbeleid gevoerd en dat zie je aan vele verschillende onderdelen in de organisatie die samen leiden tot een algehele wanprestatie.

 

+1/-0

Hoi Feyenoordopnummer1, iedereen mag zijn/haar mening hebben, als jij het zo ziet hoe jij het omschrijft over spelers aantrekken is dat jou gedachte en jou mening, en spelers die de laatste jaren bij Feyenoord hebben gespeeld is volgens mij goed uitgepakt.

Maar een ander ziet iets vanuit een andere kant, maar dat geeft niet zo maakt het juist divers en dat is positief.
Als mensen maar respect hebben voor de mening of achtergrond van de mensen op dit forum dat is belangrijk.

Schrijf lekker door, hoe jij het ziet daar is niets mis mee. :pul :pul :feyenoord :feyenoord

 

+1/-0

Zo zie ik het ook en van het zelfde ;)

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Feyenoord Forum » Gastenboek » Afscheid