Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Gastenboek » Verbeteringen topic

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

open/sluit de onderstaande quote:

L. Pincoffs schreef op 23 augustus 2019 om 11:23:

Is het niet mogelijk om meteen naar het laatste bericht te gaan zodra je een topic aanklikt? Nu ga je naar het eerste bericht van de pagina, die je hebt gekozen en moet je elke keer naar het laatste bericht scrollen.Dit kun je doen door op het icoontje voor een topictitel te klikken op moment als er nieuwe berichten zijn geplaatst.

open/sluit de onderstaande quote:Overigens: bij mij is het aantal forumreacties en mijn registratie niet juist. Niet dat het mij iets interesseert , maar toch.We zullen hier wel naar kijken waarom de aantallen niet kloppen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

linkspoot schreef op 24 augustus 2019 om 14:50:

Als je een topic hebt met een lange URL link erin leest het topic niet makkelijk op smartphone, doordat de breedte dan niet aangepast wordt. Kan daar wat aan gedaan worden?Gaan we mee aan de slag.

 

+1/-0

Mag ik ook een langzame reactie plaatsen?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kalouless schreef op 10 augustus 2019 om 09:56:

Oh, nog een ander tip/verzoek:

forumillustratie

For the love of god, haal deze knop hier weg. Bij elke andere website staat hier een verzendknop. Ik ben er zelf al meerdere keren de mist mee ingegaan en per ongeluk mijn hele reactie gewist. Niet voor niets adviseert elke user interface designer al zeker 10, 15 jaar om reset-knoppen bij formulieren helemaal weg te laten:

https://www.nngroup.com/articles/reset-and-cancel-buttons/link
open/sluit de onderstaande quote:

Reset: Don't Use
The Web would be a happier place if virtually all Reset buttons were removed. This button almost never helps users, but often hurts them.

DIT! Super irritant!

 

+1/-0

Mooi dat het forum weer bestaat!

"Deze normale topic is open en bestaat uit", onderaan de pagina's.

'Deze' moet 'dit' zijn. Ik weet het, ik heb het jaren geleden ook lang gebruikt, maar is niet correct. Doet pijn aan de ogen.

Die hele zin is raar. Wat is een normale topic? Waarom zou je met een volzin willen aangeven uit hoeveel pagina's een topic bestaat? Volstaan cijfers alleen niet?

Ik klink wel heel erg zuur nu...

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 29 oktober 2019, 20:51:00.

 

+1/-0

Excuses voor de late reactie.

De reden waarom er normale topic staat, is dat er ook sticky topics kunnen zijn. Dan blijft het topic altijd bovenaan staan in het betreffende forumonderdeel. Zie bijvoorbeeld het 'Welkom op het nieuwe forum' in dit onderdeel.

 

+1/-0

In het forum Feyenoord in de Media staan de topics Rijnmond en TV. Ik zou graag meer topics zien, waaronder NOS Voetbal en Feyenoord TV, en eventueel het programma met Jan Boskamp.

 

+1/-0

Als je een topic mist, kun je deze altijd zelf aanmaken

 

+1/-0

Naar aanleiding van de feedback die we afgelopen tijd gekregen hebben, is het down-voten nu weggehaald. In eerste instantie is dat als experiment voor de komende weken. Op moment als dit voor iedereen beter bevalt, zal dit definitief wegblijven.

 

+1/-0

Aangezien het overgrote merendeel heeft aangegeven de downvotes graag ook beschikbaar te hebben, is deze na een weekje testen weer terug gekeerd. Wel worden upvotes en downvotes nu apart van elkaar weergegeven. We zien benieuwd hoe dit bevalt.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Stefan V schreef op 05 augustus 2019 om 13:25:

open/sluit de onderstaande quote:

Jørgen Kristensen schreef op 05 augustus 2019 om 12:53:

Hoe gaan jullie voorkomen dat mensen beschadigd worden, zoals op het oude forum?Veel harder optreden tegen degenen die zich misdragen. Het volledige admin- en moderatorteam is vervangen. Het gedrag dat zich destijds voordeed, willen wij absoluut niet nog een keer zien.
Hier wil en moet ik op reageren, ik was één van de leden die ontzettend wedrt gepest,
belachelijk werd gemaakt, en er was dan ook meteen een groep die met elkaar boven op mij beukte.
Iedereen schrijf weleens wat verkeerd of iets wat achteraf niet klopt, maar dit doe je toch niet expres.
Ik hou nog steeds dingen achter waar ik toen zo mee de grond ben ingeboord, en dom je dan komt er ineens een moment dat je zo teleurgesteld bent dat je ook boos gaat uiten, wat ik helemaal niet wilde, dat zal mij nooit meer gebeuren.
M.A.W. als op dit forum goed op gelet word dan ben ik daar heel blij mee, tot nu toe gaat het perfect en harstikke leuk en ik hoop zo dat dit zo blijft.
Ik wens jullie veel sterkte, en wijsheid en daadkracht toe als het erop aan komt.

Alvast bedankt!
Peter, Bestlander, :feyenoord :pul

 

+1/-0

Op het Feyenoordnetwerk was het mogelijk bij een nieuw topic ook een vraag toe te voegen met een aantal keuzeantwoorden met bullits.
Vervolgens werd een percentage berekend van het aantal stemmen bij de antwoorden. Kan dat weer worden ingesteld?

 

+1/-0

Dit staat nog op het lijstje om toegevoegd te worden als functionaliteit. Ik kan helaas nog niet aangeven wanneer dit live zal gaan.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Stefan V schreef op 13 november 2020 om 20:19:

Dit staat nog op het lijstje om toegevoegd te worden als functionaliteit. Ik kan helaas nog niet aangeven wanneer dit live zal gaan.Houden jullie wel 1,5 meter afstand? ;)

 

+1/-0

Niet dat het heel spannend is, maar op de homepage staat onder favoriete opstelling: Hoe zou jij spelen met de huidige selectie van Feyenoord? Zend je favoriete opstelling in en geef coach Dick Advocaat hoognodig advies!

Dicky hebben we inmiddels verkocht.

 

+1/-0

Het is aangepast, bedankt voor de melding

 

+1/-0

Kunnen de volgende Rugnummers aangepast worden.

Mimeirhel Benita speelt met rugnummer #43 en niet met rugnummer #49 zoals in de lijst met spelers vermeldt wordt. Tein Troost heeft namelijk rugnummer #49.

 

+1/-0

Is gecorrigeerd, bedankt voor de melding.

 

+1/-0

Kunnen de volgende rugnummers aangepast worden:
Valentin Cojocaru speelt met rugnummer: #16 en Mike Kleijn heeft rugnummer: #67 in plaats van #64.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

John Part schreef op 02 april 2022 om 20:15:

Kunnen de volgende rugnummers aangepast worden:
Valentin Cojocaru speelt met rugnummer: #16 en Mike Kleijn heeft rugnummer: #67 in plaats van #64.Doorgevoerd, bedankt voor de melding

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Feyenoord Forum » Gastenboek » Verbeteringen topic