Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Gastenboek » Verbeteringen topic

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

open/sluit de onderstaande quote:

Basje schreef op 06 augustus 2019 om 10:37:

de info over de gebruiker die een post doet is erg uitgebreid in het forum Hierdoor nemen alle berichten veel schermruimte in. alle info die onder de naam staat en op optie om te voorspellen en MOM te kiezen zouden wat mij betreft weg kunnen of als optionele drop down zichtbaar te maken.

Zo wordt het forum veel compacter. Vooral als er net zo veel gepost wordt als ik het verleden zou dit erg fijn zijn, omdat je dan veel sneller de discussie/het gesprek kunt lezen.We gaan hiermee aan de slag

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kermit schreef op 06 augustus 2019 om 15:34:

Ik krijg nu een beperkt aantal nieuwe berichten te zien als ik het forum open. Ik zou liever alle nieuwe berichten willen zien die sinds mijn vorige bezoek geplaatst zijn.We gaan hiermee aan de slag

 

+1/-0

Paar tips:

Als je je wachtwoord reset krijg je een mailtje met een link, waarbij je naar een resetpagina gaat en je een nieuw wachtwoord kunt invullen. So far so good. Als je dat doet en daarna meteen inlogt met je nieuwe wachtwoord, kom je na inloggen weer op de resetpagina terecht. Dat is zeer verwarrend.

Onderaan de pagina is erg onduidelijk dat een topic uit meerdere pagina's bestaat, en je kunt niet heel snel naar de laatste pagina springen. Kijk eens bij gathering.tweakers.net, die doen dat duidelijker.

Ben het met Basje eens dat het zonde is dat reacties van 1 regel een half scherm in beslag nemen, als de profielweergave inderdaad iets compacter kan zou het een stuk schelen.

Ik vraag me de hele tijd af wie "Schrijver" is, die reageert namelijk wel heel erg veel (oftewel, dat is niet zo duidelijk weergegeven nu).

 

+1/-0

Bedankt voor alle tips. Hier gaan we naar kijken om het te verbeteren

 

+1/-0

Het Wijzig/Verwijder gedeelte is aangepast.

Nu kun je jouw bericht (ook) verwijderen door dit simpelweg aan te vinken en op Verzenden te drukken. Dat is logischerwijs een stuk duidelijker dan in de eerste opzet. De Opnieuw-knop hebben we bovendien naar rechts verplaatst, zodat deze niet meer per ongeluk aangeraakt wordt en je opnieuw kan gaan beginnen.

 

+2/-0

Oh, nog een ander tip/verzoek:

forumillustratie

For the love of god, haal deze knop hier weg. Bij elke andere website staat hier een verzendknop. Ik ben er zelf al meerdere keren de mist mee ingegaan en per ongeluk mijn hele reactie gewist. Niet voor niets adviseert elke user interface designer al zeker 10, 15 jaar om reset-knoppen bij formulieren helemaal weg te laten:

https://www.nngroup.com/articles/reset-and-cancel-buttons/link

open/sluit de onderstaande quote:

Reset: Don't Use
The Web would be a happier place if virtually all Reset buttons were removed. This button almost never helps users, but often hurts them.

 

+4/-0

Het quoten is nu ook aangepast.

Je krijgt nu standaard alleen nog de laatste reactie te zien van degene waar je op reageert. Dit om te voorkomen dat je een hele lading aan reacties krijgt te zien in ieder bericht. Door op open/sluit de onderstaande quote te klikken kun je andere reacties wel zien in jouw eigen bericht.

 

+1/-0

Als ik een draad open, dan wil ik graag meteen naar de pagina waar het eerste nieuwe bericht sinds mijn vorige bezoek staat of anders geformuleerd: naar de pagina waar het laatste door mij gelezen bericht staat). Dat lijkt niet te gebeuren: in dit topic krijg ik altijd pagina 1 te zien.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kermit schreef op 10 augustus 2019 om 17:06:

Als ik een draad open, dan wil ik graag meteen naar de pagina waar het eerste nieuwe bericht sinds mijn vorige bezoek staat of anders geformuleerd: naar de pagina waar het laatste door mij gelezen bericht staat). Dat lijkt niet te gebeuren: in dit topic krijg ik altijd pagina 1 te zien.Op moment als in een bepaald topic nieuwe berichten staan is het icoontje wat voor het topic staat rood. Op moment als je hierop klikt ga je direct naar het eerste nieuwe bericht.

 

+1/-0

Op de smartphone is de weergave van de sitetitel Feyenoord.supporters.nl naar verhouding veel kleiner dan op de laptop. Kan dit worden aangepast zoals bij de site van de vrinden uit Eindhoven?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jørgen Kristensen schreef op 11 augustus 2019 om 09:38:

Op de smartphone is de weergave van de sitetitel Feyenoord.supporters.nl naar verhouding veel kleiner dan op de laptop. Kan dit worden aangepast zoals bij de site van de vrinden uit Eindhoven?Nee. De afmeting van de sitetitel is afgestemd op de kleinste mobiele devices. Op moment als we deze dus groter gaan maken zal op sommige telefoons de titel niet volledig te zien zijn. Om die reden is de lettergrootte van PSV iets groter, omdat drie letters logischerwijs minder ruimte in beslag nemen dan negen.

 

+2/-0

Op het andere forum hadden we ook "Home of History". Kan dat er weer komen? Je zou een heel aparte forum sectie aan Feyenoord geschiedenis kunnen wijden. Van Oud spelers tot aan mooie oud wedstrijden.

Hoe kunnen we anders nog eens stilstaan bij de Babovic, Cissé's en Chun-Soon-lee's van deze wereld :B

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dirkteur schreef op 14 augustus 2019 om 00:45:

Op het andere forum hadden we ook "Home of History". Kan dat er weer komen? Je zou een heel aparte forum sectie aan Feyenoord geschiedenis kunnen wijden. Van Oud spelers tot aan mooie oud wedstrijden.

Hoe kunnen we anders nog eens stilstaan bij de Babovic, Cissé's en Chun-Soon-lee's van deze wereld :BEens. Biseswar scoort er twee tegen een of andere Amsterdamse club en we kunnen daar niet eens over praten in zijn topic. Toch een beetje pijnlijk!

 

+1/-0

En wat dacht je van Nelom die dankzij het geweldige netwerk van Martin van Geel een mooi contract gaat tekenen bij Willem II :B

 

+2/-0

Home of History is toegevoegd aan het forum.

 

+2/-0

Doe ff "Fan van" veranderen in "Supporter van". Deze bende heet nota bene supporters.nl

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Stefan V schreef op 05 augustus 2019 om 18:12:

Het aantal posts die op het oude forum gedaan zijn is hierin meegenomen. Het aantal +-jes is inderdaad een goede optie. We gaan hier naar kijken.Daar moet je niet aan beginnen. Van een (geheel) ander forum weet ik, dat je dáár weer een interne strijd over krijgt. Bepaalde vriendjes gaan elkaar bij ieder grapje weer plusjes geven, om zo elkaar omhoog te stuwen in dat klassement. Of anderen steevast op die manier uitjouwen. Het is een bron van ergernis.
Daar wilde dit forum nou net van af dacht ik.

 

+1/-1

-1 voor jou

 

+1/-0

Is het niet mogelijk om meteen naar het laatste bericht te gaan zodra je een topic aanklikt? Nu ga je naar het eerste bericht van de pagina, die je hebt gekozen en moet je elke keer naar het laatste bericht scrollen.

Overigens: bij mij is het aantal forumreacties en mijn registratie niet juist. Niet dat het mij iets interesseert , maar toch.

 

+1/-0

Als je een topic hebt met een lange URL link erin leest het topic niet makkelijk op smartphone, doordat de breedte dan niet aangepast wordt. Kan daar wat aan gedaan worden?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 4 pagina's: 1 2 3 4

Feyenoord Forum » Gastenboek » Verbeteringen topic