Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Dit zou best eens wat kunnen zijn voor Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 18 pagina's: 1 2 3 4 ... 14 15 16 17 18

Dat is niet zo'n best nieuws... Want heb zo'n vermoede dat die dennis man een vervanger word voor berghuis... Is namelijk een links benige speler voor de flanken.

Als je namelijk zo 15 miljoen krijgt voor berghuis dan heb je namelijk geld voor deze speler. Mss is er een akkoord met as roma ofzo... Voor berghuis met karsdorp en een bedrag...

 

+1/-0

Berghuis is gewoon lastig te behouden. Als je hem kan verkopen en daarvoor een toptalent kan halen, dan vind ik dat nog niet z'n ramp. Alleen leveren we dan komend seizoen in op kwaliteit want het duurt natuurlijk een tijdje voor z'n nieuwe jongen er staat.

 

+1/-0

Vraag me wel af waar dat geld in 1 keer vandaan komt, want Berghuis is nog niet verkocht. Overigens wordt de Ghanees Isaac Atanga ook genoemd. De speler van FC Nordsjaelland zou op het lijstje van Arnesen staan.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 2 augustus 2020, 23:57:54.

 

+1/-0

blijkt zaakwaarnemer gelul te zijn

 

+1/-0

Ik wil niemand kwetsen, maar ik vind het lastig om te discussieren over onderwerpen wat helemaal niet zeker is.
Dan ben je maar wat aan het schrijven en het kan alle kanten op gaan. :pul :pul :feyenoord

 

+1/-0

@bestlander

Is zo maar is nu even speculeren wat je van nieuws berichten over geruchten en interesses van Feyenoord bij sommige spelers kan geloven.

Het blijft speculeren tot de transfer periode is afgelopen.

Je merkt wel dat Arnesen er van houd talenten in het buitenland te scouten en die dan te kopen voor vele miljoenen. In de hoop dat het goeie spelers worden... Zelfs met TD's met verstand van zaken vind ik dat en zeer risico vol beleid. Het is ook eigenlijk gebleken da thet maar zelden tot flinke winsten voor de club leid. Veelal kost het de clubs geld (behalve als je 020 bent door de naam en status en bij goeie prestaties in europa). Bilal basasicoglu bij ons als voorbeeld leek ook een goed talent maar is er nooit uitgekomen... en dan kan je fluiten naar je miljoenen.

 

+1/-0

transfervrij Frank:

11. Calvin Verdonk
10. Warner Hahn
9. Mike van der Hoorn
8. Jean-Christophe Bahebeck
7. Timo Letschert
6. Markus Henriksen
5. Michel Vorm
4. Ricky van Wolfswinkel
3. Jonathan de Guzman
2. Jan Vertonghen ( is al naar AS Roma)
1. Eljero Elia

 

+1/-0

Een gebed zonder eind met die blessures van van beek...

Letschert, van der hoorn zijn nog transfer vrij. Allebei vind ik ze niet geweldig maar ja de spoeling word dun met een lege portemonnee.
Douglas-teixera is ook nog niet vastgelegd dus kan je uit nood mss weer op trainen. Zal erg weinig aan salaris kosten.

Spelers als de transfervrije ebecilio of donald kunnen ook handig zijn. Zijn sterke middenvelders die in nood ook als centraleverdediger kunnen worden opgesteld en je hebt ook geen behoorlijke back up op de positie van fer. Zullen ook bijna niks aan salaris kosten. Ebecilio kan je ook weer optrainen.

De links backpositie is ook zwak bezet... als verdonk niet in gaat op een contract gewoon drenthe van de bank lichten. Want kan van alles met haps gebeuren is ook een man van glas... Drenthe kost je ook amper salaris en kan nog wel ballen in nood situaties.

Niet twijfelen over transfervrije elia en de guzman/van ginkel. Feyenoord kan hun kwaliteiten goed gebruiken als je de aanval en het middenveld zag bij de oefen pot tegen sparta...

Het liefste proberen van af te komen:
jorgensen (was besiktas in geinteresseerd) en toornsta te ruilen bij besiktas met lens en ozyakup.

Kom je van jorgensen af alles inzetten om de transfervrije kokorin te halen. Lukt dat niet gaan voor de transfervrije van wolfswinkel.

Voor je een rechts back haalt eerst diemers of narsingh als rechts back uit proberen. Lukt dat niet karsdorp, of leandro bacuna proberen te huren. Beste optie is om Fosu-Mensah proberen te huren als die niet aan spelen toe gaat komen bij man u. Kan ook een geblesseerde van beek als centrale verdediger vervangen.

Probeer nog van deze spelers af te komen:
Van Beek oplappen en proberen te verhuren om elders ritme op te doen.
vente verhuren
nieuwkoop verhren of verkopen
kelly lozen
jorgensen en toornstra verkopen of die ruil deal met besiktas
Sinisterra verkopen hebben al conthe, azarkan en summerville
kokcu en Senesi mag je van mij nog altijd voor een groot bedrag verkopen. Kokcu vind ik te weinig rendement leveren voor nu een goed betaalde basis speler.


Ik wil niet vervelend zijn maar met al die corona gevallen kan je nu wel eens kampioen worden als je de meest brede selectie hebt dit seizoen... Wees dus verstandig en speel goed in op deze nieuwe situatie!!!

Want nu al weer 2 corona gevallen bij Feyenoord las ik...

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 11 augustus 2020, 00:59:21.

 

+1/-0

Lijkt wel Koninginnedag met die uitverkoop. Sinisterra verkopen is bv echt onzin. Dacht je dat je daar nu maximaal rendement op haalt? Moeten wel realistisch blijven, net als die gekke Toornstra ruildeal. Je hebt het over brede selectie maar je verkoopt zowat alles wat basis was vorig jaar en wiltdan vol gokken op onbewezen 20 jarige spelers. Zo werkt dat niet, tenzij je in Football Manager cheatcodes hent aanstaan.

Jorgenson verkopen zou ik niet gek vinden, als je een talent op het oog hebt voor 3.5M, want meer dan dat ga je niet krijgen voor Jorgenson en daar gaat ook nog eea aan kosten vanaf.

Voor centraal lijkt het alsof er weinig schot in de zaak voor van Hecke zit. Als die interessante opties had zou er wel concreet nieuws geweest zijn. Zou me niks verbazen als dat het zelfde gaat als met Linsen.

Ik vermoed dat er rustig gewacht wordt. Je hoeft geen hoogvlieger te zijn in NL om een solide verdediging met Senesi te vormen. Ik denk dat je aan een stabiele, kopsterke, maar degelijk voetballende LVC genoeg hebt - je wilt natuurlijk vooral ook dat Senesi goed voor de dag komt en je zijn sterke punten kunt benadrukken, al is het maar op die 20M naar 30M qua vraagprijs te kunnen opkrikken.

Hoe dan ook, het zijn gekke tijden, alles in onvoorspelbaar en er gaan hele aardige spelers beschikbaar blijken voor relatief aantrekkelijke bedragen.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 11 augustus 2020, 10:40:59.

 

+1/-0

Er was interesse voor sinisterra. En je hebt er nu voor ene hele periode niks aan door zijn blessure dus dat is ook een vorm van optimaal rendement uit een speler halen als je een blessure geval kan inruilen voor een speler die wel inzetbaar is.

Besiktas wil jorgensen dus een ruil deal is zo vreemd niet.

Welke basis spelers wil ik dan afscheid van nemen? Het bleek dat Feyenoord prima kon zonde sinisterra. Jorgensen heeft bijna een seizoen niet gespeeld. Kokcu had zo'n beetje 0 rendement.Enkel toornsta zou je mss missen maar haal je gewoon veel meer en betere opties voor terug voor een speler die op leeftijd raakt en vaak 12de man is.

Je moet je basis niet in tact houden! Je moet veel sneller door selecteren...

Ik gok niet op 20 jarige spelers. Je kan prima spelers halen als elia, de guzman, kokorin/van wolfswinkel, donald, ebecilio, van der hoorn, drenthe. Zijn allemaal transfervrij met ervaring.

En geheid dat met een beetje moeite je lens en ozyakup kan losweken bij besiktas.

Opties voor het centrum met van Hecke en van der ven vind ik ook prima.

Eens over senesi. je moet hem in zijn kracht laten spelen al wil je er nog zoveel voor kunnen vangen.

Ik denk dat de bedragen behoorlijk het zelfde blijven top clubs verdienen het meeste aan de tv gelden en die blijven gewoon.


Als je slim bent speel je nu in op de veranderende situatie. Want corona kan wel eens een beslissende factor worden voor een kampioenschap in dit vreemde seizoen... Een zeer brede selectie zou wel eens de sleutel kunnen zijn tot succes. Want dit seizoen kunnen spelers niet alleen weg vallen door schorsingen of blessures maar ook omdat ze positief worden getest op corona. En vele mensen ook maanden de tijd nodig hebben om weer helemaal aan te sterken na die ziekte.

Het zou dus van goed beleid getuigen als arnesen goed op deze veranderde corona situatie anticipeert en een 3de team formeert afgezonderd van de rest (met alle respect afdankertjes)... onder het mom van hun cariere weer een boost te willen geven en spelers als douglas, ebecilio, van der wiel, drenthe, boerrigter, donald, assaidi die transfer vrij zijn op te trainen en kleine contractjes geven zodat ze inzetbaar zijn als mss je halve selectie en de selecties van je concurrenten out zijn door corona.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 18 pagina's: 1 2 3 4 ... 14 15 16 17 18

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Dit zou best eens wat kunnen zijn voor Feyenoord