Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Dit zou best eens wat kunnen zijn voor Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 46 pagina's: 1 2 3 4 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 42 43 44 45 46

Weet ik gelijk hoe ik jouw reacties in moet schatten. Hebben ze een mute knop op dit forum?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Edirin81 schreef op 02 juli 2020 om 17:46:

Weet ik gelijk hoe ik jouw reacties in moet schatten. Hebben ze een mute knop op dit forum?Stel je niet aan man. Ik geef gewoon mijn mening op een speler, als je daar niet tegen kan dan heb je niets op een forum te zoeken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ramesoe schreef op 02 juli 2020 om 22:24:

open/sluit de onderstaande quote:

Edirin81 schreef op 02 juli 2020 om 17:46:

Weet ik gelijk hoe ik jouw reacties in moet schatten. Hebben ze een mute knop op dit forum?Stel je niet aan man. Ik geef gewoon mijn mening op een speler, als je daar niet tegen kan dan heb je niets op een forum te zoeken.


Jij hebt het volste recht om over alles en iedereen maar oneliners te posten die daadwerkelijk nergens op gebaseerd zijn of nauwelijks gefundeerd zijn. Moet je vooral doen. Ik geef enkel aan dat ik er geen interesse in heb.

 

+1/-0

De kabouters die slaagden in het topvoetbal zijn op 1 hand te tellen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

hassel schreef op 03 juli 2020 om 11:19:

De kabouters die slaagden in het topvoetbal zijn op 1 hand te tellen.En dan moeten het echt absolute toppers zijn, anders redden ze het gewoon niet.

 

+1/-0

Met de huidige selectie hebben we vooral een probleem in de centrale verdediging (lcv back up van Senesi en rcv enkel van beek) en op de rechts back positie (geertruida en Nieuwkoop).

Zien we daar nog gangbare mogelijke opties voor die betaalbaar zijn?

Voor de RVC optie zie ik als nederlandse mogelijkheden:
Donk als goeie transfervrije rcv. Maar die wil mss liever in turkije blijven... Dan kom je al snel bij ene zeer bedenkelijk niveau... van spelers als: transfervrije Letschert, van der hoorn (vind die zelf niks maar zou in het advocaat systeem best eens kunnen renderen al zou ik dat afraden), douglas-teixera (maar erg lang niet meer op niveau gespeelt).

een transfervrije cdm ombouwen tot redelijke back up rcv als mitchel donald zou kunnen werken heeft er de kwaliteiten voor.

Mss huur of koop Fosu-Mensah nog maar een 1 jarig contract bij Man U en kan centraal en als rechts back.
Een goedkope schenkelveld terughalen kan als nood oplossing. Mss sandler huren. Of heel goedkoop proberen Luckassen van PSV los te weken.

Zelf zie ik in Danny post (van VVV al is hij 31) een prima RCV. Heeft alles om een top RCV te zijn. Lengte, kracht een goeie lange pass overzicht kan in dribbelen is zeker aan de bal heeft leiderschaps kwaliteiten een goed afstandsschot een goeie tackle (weet alleen niet of hij ook redelijk snel is). En kost je bijna niks aan loon en als transfersom. Is ook een behoorlijke stand in voor Fer als die mss een keer niet kan spelen en Post is zeker niet minder in vergelijk met niveau Diemers.

Bazoer kan je goedkoop kopen van vitesse. Begon als RCV en bruikbaar op het middenveld en mss als moderne RB. Advocaat is lyrisch over hem dus is die ook weer blij als je hem binnen haalt.


lcv:
tja opties zijn daar ook schaars.
Je kan kongolo proberen terug te halen als beste optie. van drongelen heeft een zware knie blessure dus niet doen op dit moment. BMI kan je als huur optie zien of mss Rekik of Hoogma huren. Of riedewald halen is wat op een dood spoor bij zijn huidige club.
Je kan een risicotje nemen en voor hele goedkope opties gaan en bijvoorbeeld een leemans omturnen tot lCV of lieftink een kans geven of robin van der meer van excelsior.
Hoedt lijkt me wat te duur...

RB:
De beste optie is weer Karsdorp proberen te huren kan ook prima invallen voor Toornstra op het middenveld. Optie 2 is Fosu-Mensah huren of kopen. Kan als RCV, CDM en als RB prima uit de voeten. Optie 3 is Bazoer kopen niet alleen inzetbaar als rcv maar ook op het middenveld en heeft wel alles in zich voor een moderne RB. Optie 4 Leandro Bacuna speelde prima als RB in de premier league multi inzetbaar maar nu wat op een dood spoor bij zijn huidige club.

Zeefuik doet het prima bij groningen maar gaat te veel kosten en vind ik daardoor een te groot risico... Luckassen deed het prima als rechts back maar enkel doen als je die goedkoop kan los weken van psv. Lewis is ook transfervrij bij willem II deed het daar prima dus kan je een kans geven als zeer goedkope optie voor een jaar met een lange eenzijdige optie en kijken hoe die bevalt. Elvis Manu is in december ook weer transfervrij en is mss tot back om te turnen met zijn snelheid en drive. En in de huidige selectie als je niet van de dure Narsingh af kan komen zou ik die op het moment rechts back zetten. Is in niks behalve mss agressie minder dan haps die onze back is aan de linker kant.


Uiteraard zijn er veel namen waarbij iedereen denkt wtf! Veel te slecht voor Feyenoord! Ik zeg kijk door hun huidige ploegen of posities heen. Kijk naar hun kwaliteiten en eventuele mogelijkheden en geef de geïnteresseerde een kans zich te bewijzen op de trainingen van Feyenoord. Zoals fer een kans kreeg... Dan kan Advocaat zelf beoordelen of hij iemand een aanwinst vind en mee kan met het niveau van de trainingen. En heb je mss een zeer goedkope goeie aanwinst voor weinig... Omdat vele weinig loon krijgen transfervrij zijn of voor weinig over te nemen zijn.

Of als je geen keus hebt... en er niks op de markt te halen is wat goed genoeg is of betaal baar is... gaan voor 2 a 3 goedkope opties voor dezelfde positie (die samen mss minder of even veel verdiende als het loon wat je reserveerde op die positie) in de hoop dat er mss 1 rendeert.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 7 juli 2020, 10:12:38.

 

+1/-0

Nee al die spelers zijn te oud en niet goed genoeg. Die Fosu-Mensah is niet te betalen.

 

+1/-0

@Ramesoe
Beggars can't be choosers.

Ik zou die spelers gewoon laten mee trainen. Dan kan advocaat en zijn staf vanzelf zien of er wat tussen zit.
Fosu-Mensah heeft nog maar een 1 jarig contract bij Man U. Licht er aan of hij wil spelen en wat salaris wil inleveren. Zo niet geef je de transfervrije lewis een 1 jarig contract of school je Narsingh om tot rechts back. Of ga je enkel voor Karsdorp als huur optie. Of voor karsdorp en Leandro Bacuna (als huur of koop optie). Want je hebt ook nog Geertruida achter de hand als reserve.

Genoeg opties dus... Vandaar ook de vele geschetste mogelijke opties in het centrum van de verdediging. Want bij twijfel gevallen ga ik liever voor meer opties. Geheid dat er dan 1 wel rendeert.


Ga de strijd maar aan met dit haalbare betaalbare team:

----Elia ---- Kokorin/van Wolfswinkel ---- Berghuis
----Linssen -------Kalou -------------------- ......

---- Ozyakup -----Fer ---- Karsdorp
---- ....... -----------... ---- de Guzman/ Van Ginkel, Diemers

Haps ---- Kongolo --------- Bazoer ---- L. Bacuna
.... ------- leemans --------- Post ------ Fosu-Mensah (kan in jong Feyenoord spelen)/Lewis
.... ------- Lieftink -------- Letschert --(mss Narsingh als fosu-Mensah niet haalbaar is en Narsingh niet is te slijten)
.... ------- R van der Meer--- Donald

--------------- Bijlow ---------------------
--------------- Marsman --------------------


Met dit jong Feyenoord er achter:

- Conthe - Bosenik - Summerville
- Azarkan - Bannis - ......

- Kokcu - Veerman - Kadioglu
- Burger - Bouchataoui - ........

Malacia - Van de Ven - Van Hecke - Hall
-------- - Hendriks - Geertruida - .....

Ten Hove
Jeugd keeper

Heb je 2 prima teams. Betaalbaar en op ieder gebied een representatief team wat voor de titel kan gaan. Met goeie back ups voor het eerste in jong Feyenoord in de voetbal pyramide.

Ook kunnen de reserves prima op hoog niveau tegen elkaar trainen en is er van de reserves bij Feyenoord 1 een prima 5-3-2 formatie te maken. Opstelling: Marsman, lewis/Narsingh of Fosu-Mensah (rwb), Letschert, Post, Lieftink (cb), van der Meer (lwb), Donald, leemans (cdm), de Guzman of Diemers (aanvallende middenvelder), Linssen, Kalou (spits)

Vente, Nieuwkoop, van Beek, Johnston verkopen of verhuren
Verkopen: Sinisterra, Senesi, Jorgensen, Toornstra. Kelly ergens proberen kwijt te raken en Narsingh ook of omscholen tot rechts back.
Diemers zou ik ook verhuren want gaat geheid weinig aan spelen toe komen.

Donk is een goeie transfervrije optie als rcv maar wil zo lijkt het liever in turkije blijven.
Elia, kokorin/van Wolfswinkel, de Guzman/ van ginkel, Donald, Letschert, lewis. zijn transfervrij (maar zullen Kokorin en van ginkel moeilijk haalbaar zijn).

Ozyakup, Bazoer, Kadioglu, Veerman, van de Ven, van Hecke, Lieftink, Post zijn betaalbaar te halen. De contracten van Leemans en Robin van der meer zijn mss zelfs gratis te ontbinden.

Kongolo, L. Bacuna, Fosu-mensah zijn mss te huren met optie tot koop of duurder te halen bij een goeie transfer waar Feyenoord aan verdiende. (op Fosu-Mensah na heeft nog maar een 1 jarig contract).

Karsdorp weer proberen te huren.


Uiteraard kan je sommige spelers behouden. Of sommige spelers niet nemen. Want vele spelers zijn multi inzetbaar mocht je geld willen besparen. Maar dit geeft wel een redelijk beeld met alle nederlands sprekende betaalbare haalbare opties voor Feyenoord en wat er dan eventueel van te maken valt.

Schetste ook wat onconversationele opties op posities die nu nog kwetsbaar zijn in de huidige selectie van Feyenoord. Namelijk de rechts back positie en het verdedigende centrum. Met spelers die er mss niet spelen ,maar wel de intrinsieke kwaliteiten hebben om daar goed uit de voeten te kunnen.

Verder moet Feyenoord ook stoppen met extreem meer te betalen aan lonen als spelers hier naartoe komen. Laten we zeggen max 20% erbij van wat een speler eerder verdiende bij de club voor Feyenoord.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 7 juli 2020, 16:45:34.

 

+1/-0

Letcher heb ik opzichtig zien falen bij HSV!
Maar de rechtsbackpositie is ondermaats bezet dat geef ik toe

 

+1/-0

@willem van Hanegem
Klopt over Letchert. Bij HSV is het niet best... Maar heel die ploeg daar draait voor geen meter. Bij fc utrecht bleek hij best bruikbaar. Haalde toen zelfs de oranje selectie. En is nu transfer vrij. Als hij niet teveel aan salaris kost mss best een redelijke back up rcv. Met van Beek op die positie ga je het ook niet redden...

 

+1/-0

Natuurlijk hebben we defensief versterking nodig, maar de knuppels die fon1 aandraagt zijn gewoon weg niet goed genoeg. Alleen die Fosu-Mensah is wel interessant, maar daar zitten ook de nodige haken en ogen aan. Ten eerste is hij zeer lang geblesseerd geweest, ten tweede Man U heeft zijn contract met een jaar verlengt om er nog geld uit te halen, ten derde is zijn salaris niet op te hoesten en ten vierde wil hij helemaal niet terug naar Nederland.

Elia, Kalou, Kokorin, van Ginkel, Bazoer, Leemans, van Wolfswinkel, Donk komen sowieso niet naar Feyenoord. Karsdorp wil niet terug naar Feyenoord. Kongolo en Bacuna zijn niet te betalen.

 

+1/-0

@Ramesoe

Wat fosu-mensah betreft kan je gelijk hebben. Maar nooit geschoten is altijd mis. Berghuis, elia, karsdorp leverde ook salaris in om aan spelen toe te komen. Zou voor een pas lang geblesseerde Fosu-Mensah dus niet verkeerd zijn voor zijn cariere om weer aan voetballen toe te komen. en dus voor Feyenoord te kiezen.

Elia speelde hier al en wou vorig seizoen al terug maar hield troost toen tegen. Kalou wil hier geheid ook zijn cariere afsluiten, Bazoer kwam ook naar fc Utrecht toen Advocaat er was dus waarom geen Feyenoord? Leemans gaat echt wel naar Feyenoord als die belt. van Wolfswinkel gaf zelf in de media vaak genoeg aan Feyenoord fan te zijn en wel zou willen.

Waarom wil Karsdorp zelf niet weer terug naar Feyenoord?

Kokorin moet inderdaad heel erg ingepakt worden maar hoeveel mogelijkheden heeft een ex bajes klant nog? Advocaat ziet het in hem zitten en hebben al eerder samengewerkt.

Enkel Donk is mss teveel amsterdammer en wil liever in turkije blijven. Hoeveel zou een Kongolo nog kosten mss 6 a 8 miljoen? Dus wel te halen als je Senesi verkoopt. Of te huren voor een deel van zijn salaris. En van Ginkel gaat mss liever naar psv.

Leandro Bacuna is ook op een dood spoor bij zijn club dus geheid voor een paar miljoen over te nemen of voor een gedeeltelijk salaris te huren. Zou verstandig zijn als hij salaris zou inleveren om zijn cariere weer nieuw leven in te blazen bij Feyenoord.

Als je meer op Lieftink en Danny Post in wedstrijden had gelet zou je net als ik ook aangenaam verrast zijn. Hebben drive en charisma en leiderschapskwaliteiten met de juiste agressie kracht en prima voetballende kwaliteiten en een goeie pass. Hun tackles zijn ook prima.

Letschert is inderdaad niet de beste rcv maar tikte bij fc Utrecht een vrij behoorlijk niveau aan en is redelijk all round.
Robin van der Meer staat bij Excelsior op rechts back maar met zijn lengte (1,96) en kracht zou hij veel beter als LCV tot zijn recht komen. Tegen Feyenoord scoorde hij toen ook die fantastische goal. Daar zit meer in.
Donald is een prima all round middenvelder 1,84, sterk, best snel, kan prima voetballen met een goeie lange pass. Als rcv kan hij dus wel eens verrassen.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 7 juli 2020, 23:38:44.

 

+1/-0

Als we over Donk, Fosuh-Mensah e.d. praten, zou ik echt eens werk maken van Xavier Mbuyamba. Die loopt nu sowieso rondjes te rennen in Limburg om zn conditie op peil te houden, en het schijnt dat Barca niet verder gaat met hem (1 van de 9 spelers die ze deze zomer transfervrij laten lopen) Van de geruchten dat Chelsea hem zou willen overnemen komt echt al tijden niks terecht, oa natuurlijk vanwege die beperking die ze opgelegd is. AZ is geloof ik ook geinteresseerd, net als Ajax.

Bij beiden heeft hij minder uitzicht op minuten dan bij ons.

open/sluit de onderstaande quote:

Het kamp-Mbuyamba beraadt zich echter nog over wat op dit moment het verstandigst is voor de carrière van de speler: in een topland in een onder-23-team speelminuten maken en meetrainen met het eerste elftal, of gaan voor speelminuten in een eerste elftal. In dat laatste geval komen de Nederlandse topclubs in beeld. "Het van achteruit opbouwen en de drang om voetballend op te lossen, passen bij Xavier. Zijn tweebenigheid is een pluspunt, daar heeft hij zich bij Barcelona ook in ontwikkeld", aldus Barros.


https://www.1limburg.nl/ajax-en-az-lonken-naar-limburgse-barcelona-speler-mbuyamba?context=section-29631link

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 8 juli 2020, 14:42:10.

 

+1/-0

@edirin81

Zeer interessant ik was nog niet van deze jonge op de hoogte :) Goed gespot!
Inderdaad meteen werk van maken. Ook prima voor jong Feyenoord. Wat zijn zijn sterke punten?

 

+1/-0

Zoals in het nieuwsbericht al stond, tweebenig (hoewel rechts zijn voorkeur heeft), maar ook enorm groot: 1.95m en erg athletisch gebouwd. Sterk, kopsterk, kiest goed positie en goede tackle in de benen, balvast maar ook aardig technisch.

Paar keer bij Chelsea op stage geweest maar die mochten hem dus niet kopen. Wordt natuurlijk meestal met Van Dijk vergeleken vanwege postuur en uiterlijk maar is verder op zelfde leeftijd. De ervaringen bij Chelsea en Barca na zijn MVV tijd zijn natuurlijk van waarde.

Het lijkt me echt een ideale optie voor ons naast Senesi als we hem kunnen overtuigen dat speeltijd op dit moment essentieel is. Voor Feyenoord u21 zal hij niet komen...

Dick, daarentegen, zal wellicht liever voor meer ervaring gaan.

 

+1/-0

Bedankt zag er ook al een filmpje van op youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=VYU8k8QEPEglink

Je hebt gelijk dat dick liever voor ervaring gaat... Maar van wat ik zag met de aankopen van Arnesen gaat die weer liever voor Jeugd...

Als Arnesen Advocaat niks anders geeft als rcv... Dan moet Advocaat hem wel opstellen xD


Maar zonder dollen je kan best tegen Mbuyamba zeggen je krijgt kansen op de RCV plek in de basis. Voor die positie heb je enkel van Beek... Daar kan hij mee concurreren.

Kan je Bazoer nog nemen mocht Mbuyamba er nog niet klaar voor zijn als nood oplossing die ook prima is voor het middenveld. En van Hecke voor jong Feyenoord.


Of dus wel weer even ondeugend dollend denken en Advocaat helemaal geen keus geven... Van Beek verkopen of verhuren...

Mbuyamba, van hecke, Bazoer, Post en Donald halen voor de rvc plek in Feyenoord 1 en dan komt die Mbuyamba vanzelf als beste boven drijven omdat hij met van Hecke dan de enige echte opties zijn die daar gewend zijn te spelen :P

En mochten Mbuyamba en van Hecke er nog niet klaar voor zijn, zijn ze prima voor jong Feyenoord. En heb je nog 3 andere opties voor de rvc basis plaats in Feyenoord 1.

Maar goed niemand neemt zo'n risico met zijn cariere en td positie bij feyenoord xD en mss maar goed ook.

Enkel vol voor een jonge Mbuyamba gaan vind ik ook wel een groot risico naast Senesi... Het is niet eens zeker of Senesi blijft...

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 8 juli 2020, 15:28:22.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Edirin81 schreef op 08 juli 2020 om 14:40:

Zoals in het nieuwsbericht al stond, tweebenig (hoewel rechts zijn voorkeur heeft), maar ook enorm groot: 1.95m en erg athletisch gebouwd. Sterk, kopsterk, kiest goed positie en goede tackle in de benen, balvast maar ook aardig technisch.

Paar keer bij Chelsea op stage geweest maar die mochten hem dus niet kopen. Wordt natuurlijk meestal met Van Dijk vergeleken vanwege postuur en uiterlijk maar is verder op zelfde leeftijd. De ervaringen bij Chelsea en Barca na zijn MVV tijd zijn natuurlijk van waarde.

Het lijkt me echt een ideale optie voor ons naast Senesi als we hem kunnen overtuigen dat speeltijd op dit moment essentieel is. Voor Feyenoord u21 zal hij niet komen...

Dick, daarentegen, zal wellicht liever voor meer ervaring gaan.Mooi suggestie, fijn zo'n inhoudelijk goede post. Al ken ik die gast helemaal niet. Mee eens dat Dick het liefste een ervaren pik in de ploeg heeft.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 08 juli 2020 om 15:06:

Bedankt zag er ook al een filmpje van op youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=VYU8k8QEPEglink

Je hebt gelijk dat dick liever voor ervaring gaat... Maar van wat ik zag met de aankopen van Arnesen gaat die weer liever voor Jeugd...

Als Arnesen Advocaat niks anders geeft als rcv... Dan moet Advocaat hem wel opstellen xD


Maar zonder dollen je kan best tegen Mbuyamba zeggen je krijgt kansen op de RCV plek in de basis. Voor die positie heb je enkel van Beek... Daar kan hij mee concurreren.

Kan je Bazoer nog nemen mocht Mbuyamba er nog niet klaar voor zijn als nood oplossing die ook prima is voor het middenveld. En van Hecke voor jong Feyenoord.


Of dus wel weer even ondeugend dollend denken en Advocaat helemaal geen keus geven... Van Beek verkopen of verhuren...

Mbuyamba, van hecke, Bazoer, Post en Donald halen voor de rvc plek in Feyenoord 1 en dan komt die Mbuyamba vanzelf als beste boven drijven omdat hij met van Hecke dan de enige echte opties zijn die daar gewend zijn te spelen :P

En mochten Mbuyamba en van Hecke er nog niet klaar voor zijn, zijn ze prima voor jong Feyenoord. En heb je nog 3 andere opties voor de rvc basis plaats in Feyenoord 1.

Maar goed niemand neemt zo'n risico met zijn cariere en td positie bij feyenoord xD en mss maar goed ook.

Enkel vol voor een jonge Mbuyamba gaan vind ik ook wel een groot risico naast Senesi... Het is niet eens zeker of Senesi blijft...Ik vind het met deze jongen, maar ook met van Hecke bv nog geen enorm probleem in de Eredivisie, maar als we in Europa nog wat willen doen, zal er wat ervaring in de as bij moeten komen.

 

+1/-0

@Edirin81

Eens.

De spitsen in de eredivisie waren vorig seizoen ook wel heeeeel erg matig. Ik zie niet echt oplossingen om het centrum met ervaring op te lossen behalve met die spelers die ik hier boven aan gaf... En dat is veelal een risico en op zijn zachts gezegd een vraagteken.

Bij risico's doe ik liever aan risico spreiding. Niet zoals ik soms bij van Geel nachtmerries kreeg met maar 1 of zelfs geen serieuze optie per positie in de basis... En we opgescheept zaten met een martina of ene diks op de rechts back positie... En er geen andere gangbare optie was... dus dan maar liever 2 of zelfs 3 goedkope spelers testen... Dan is de kans groter dat er 1 bruikbaar is.

Echt goeie gewilde verdedigers zijn onbetaalbaar voor feyenoord. Dus moet Arnesen wel creatief zijn... En hopelijk gaat dat goed.

 

+1/-0

Arnesen heeft de scouting ook onderhanden genomen, toch?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 46 pagina's: 1 2 3 4 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 42 43 44 45 46

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Dit zou best eens wat kunnen zijn voor Feyenoord