Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Tyrell Malacia

Deze normale topic is open en bestaat uit 15 pagina's: 1 2 3 4 5 ... 11 12 13 14 15

Zou op de shortlist staan van FC Porto omdat Alex Telles naar Man. United verkast

 

+1/-0

Naar Porto is toch vergelijkbaar aan Feyenoord's nivo. Zeker ze spelen vaker EL voetbal en soms CL, maar dat komt omdat er maar weinig tegenstand in die Portugese competitie is. Als Tyrell toch gaat, laat hij dan naar de Spaanse/Engelse/Duitse competities gaan. Kan hij verder groeien.

 

+1/-0

Ik neem al die berichten met flinke korrel zout. Er gebeurt weinig qua nieuws waarde en de budgetten zijn mager dus wordt er van alles de lucht in geslingerd. Als het maar clicks oplevert.

 

+2/-0

Hij speelde ook weer een goede pot.

 

+1/-0

Als Haps vertrekt staat zijn opvolger klaar

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 09 november 2020 om 22:01:

Als Haps vertrekt staat zijn opvolger klaarHaps maakt nu indruk knap hoe hij zijn blessureleed heeft overwonnen! Vind echt dat hij klaar is voor een europese top league Engeland of Duitsland en die interesse groeit door zijn goede spel.

 

+2/-0

Voor Haps is het goed dat hij de volgende stap hogerop gaat voorbereiden, want hij is zeker klaar voor dit nivo.

 

+1/-0

Ik hoop dat hij nog een jaar of wat bij Feyenoord blijft spelen, hij speelt toch goed nu ga je de beste spelers weer verkopen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 10 november 2020 om 05:14:

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 09 november 2020 om 22:01:

Als Haps vertrekt staat zijn opvolger klaarHaps maakt nu indruk knap hoe hij zijn blessureleed heeft overwonnen! Vind echt dat hij klaar is voor een europese top league Engeland of Duitsland en die interesse groeit door zijn goede spel.Middenmoot van Duitsland of Engeland is echt het hoogst haalbare voor hem en dat zou een hele mooie stap voor hem zijn.

 

+1/-0

Geblesseerd

 

+1/-0

Weet iemand hoelang deze blessure gaat duren ?.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 10 november 2020 om 13:26:

Ik hoop dat hij nog een jaar of wat bij Feyenoord blijft spelen, hij speelt toch goed nu ga je de beste spelers weer verkopen.Zou hem ook graag langer zien hij haalt eindelijk weer zijn nivo van AZ maar als een Engelse club bereid is miljoenen neer teleggen kan het in deze crisis maar zo noodzakelijk zijn hem teverkopen en met Malacia/Hall ben je op die positie niet veel zwakker.

 

+1/-0

Als je met Hall (rb) op LB gaat spelen ben je wel degelijk zwakker.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Edirin81 schreef op 12 november 2020 om 08:07:

Als je met Hall (rb) op LB gaat spelen ben je wel degelijk zwakker.Foutje wie speelt er dan op lb Smeulers toch?

 

+1/-0

Ja, Smeulers, Johnston.

 

+1/-0

IS MALACIA nu fit of niet voor zondag?? En hoe is het met Fer???

 

+1/-0

Ik denk dat Fer nog ver is. Malacia? Hoe kan hij geblesseerd zijn geraakt? Corona?

 

+1/-0

Knieproblemen voor Malacia; Fer pas terug in 2021'

Leroy Fer kampt met een hamstringblessure en die is zo ernstig dat de middenvelder pas in 2021 zijn rentree bij Feyenoord zal kunnen maken. Feyenoord staat voor een druk programma, maar ziet speler na speler voor kortere of langere tijd afhaken. Ridgeciano Haps is inmiddels ook al niet meer inzetbaar, maar zijn logische vervanger, Tyrell Malacia, kampt nu ook met knieklachten.

Beter nieuws is er over Orkun Kökçü: die traint na zijn opgelopen blessure bij het Turkse elftal weer gewoon mee, zo meldt het Algemeen Dagblad. Al bij al is de ziekenboeg bij Feyenoord overvol: Justin Bijlow (voetblessure), Haps (ziek), Fer (hamstring), Róbert Boženík (enkel), Sven van Beek (voet), Luis Sinisterra (knie) en Christian Conteh (geblesseerd). Ook rechtsback Bart Nieuwkoop en middenvelder João Teixeira zijn niet volledig fit. Daar staat de terugkeer van Nicolai Jørgensen tegenover. De Deen is inmiddels weer fit, maar Het Legioen houdt het hart vast of dat blijvend zal zijn.

 

+1/-0

Dat wordt dus speeltijd voor die Johnston en ze zullen de linksback van Jong Feyenoord erbij halen.

 

+1/-0

Johnston zou nog kunnen, maar de linksback van Jong Feyenoord, die zal er nog in korte tijd hard aan moeten trekken. Reuze jammer, dat Tyrell net terug van een blessure weer tegen deze aanloopt. Of zijn het de naweeen van de vorige?

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 15 pagina's: 1 2 3 4 5 ... 11 12 13 14 15

Feyenoord Forum » Spelers » Tyrell Malacia