Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Tyrell Malacia

Deze normale topic is open en bestaat uit 16 pagina's: 1 2 3 4 ... 11 12 13 14 15 16

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 28 juni 2022 om 13:05:

(...)Wat ook meespeelt is dat Peter Bosz een Nederlandse trainer is die Malacia persoonlijk heeft overtuigd en hem -zo goed als- een basisplaats kan garanderen als linksback. Met het oog op het naderende WK is dat een enorm voordeel voor Malacia tov een onzekere situatie in de Premier League.Als we de berichten moeten geloven is ook Ten Hag bijzonder gecharmeerd van Malacia, en volgt hij de speler al langere tijd. Bij Manchester United zal de concurrentie net een stapje zwaarder zijn dan bij Lyon, in dat opzicht is de keuze voor Lyon niet onlogisch.

 

+1/-0

wel, wel. Man united komt door de bocht. Toch wonderlijk hoe dat gaat. Waarom wachten ze tot het laatste moment?

 

+1/-0

VI: Feyenoord akkoord met United over Malacia

Feyenoord heeft een akkoord bereikt met Manchester United over de transfersom van Tyrell Malacia, zo meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam van Voetbal International. Om hoeveel geld het gaat is nog niet bekend.

Als Malacia zelf ook overeenstemming bereikt met de ploeg van Erik ten Hag is de transfer een feit. Daarmee troeven de Engelsen Olympique Lyon af, die dachten dat ze de linksback al binnen hadden. Alles was immers al rond, maar omdat de handtekeningen nog ontbraken kon Manchester United de deal op het allerlaatste moment kapen.

Malacia wordt, zoals het er nu naar uit ziet, de eerste versterking van Manchester United deze zomer. Ook de komst van Frenkie de Jong is op een haar na rond en wordt de komende dagen afgerond. De Engelsen eindigden vorig seizoen buiten de top vier en komen komend seizoen dus uit in de Europa League. Het is mogelijk dat Malacia en Feyenoord elkaar in die competitie tegen gaan komen.

'Vijftien miljoen euro exclusief bonussen voor Malacia'

Feyenoord ontvangt vijftien miljoen euro exclusief bonussen voor Tyrell Malacia, zo meldt Fabrizio Romano. Het aanbod wat de Rotterdammers hebben geaccepteerd valt dus hoger uit dan het akkoord met Olympique Lyon, wat twaalf miljoen euro plus drie miljoen aan bonussen was.

Hoeveel de bonussen Feyenoord oplevert en wat de bonussen precies inhouden is nog niet bekend. De gekaapte deal is in ieder geval goed nieuws voor de Rotterdammers en waarschijnlijk ook voor Malacia zelf, die op Old Trafford meer zal kunnen verdienen dan in Frankrijk.

Arnesen bevestigt akkoord met Manchester United

Feyenoord en Manchester United zijn er inderdaad uit over de transfer van Tyrell Malacia. Dat bevestigt Frank Arnesen. ''Wij hebben inderdaad een akkoord bereikt met Manchester United'', zo vertelt de technisch directeur aan het Algemeen Dagblad.

Alleen de speler zelf moet nog overeenstemming bereiken over een contract met de Engelsen, maar dat lijkt geen problemen op te leveren. Zodra dat is gebeurd zal Malacia naar Manchester vliegen en zijn meerjarige contract op Old Trafford ondertekenen.

Dit bericht is gewijzigd op 28 juni 2022, 17:22:10.

 

+1/-0

Interessante ontwikkeling! Waarschijnlijk heeft United afgelopen week op het vinkentouw gezeten en had Malacia niet DE topprioriteit, totdat er een akkoord met Lyon naderde. Toen wilde United niet meer afwachten en hebben ze rap geschakeld.

Fijn, want dat levert Feyenoord alleen maar meer transfersom op.

Of Malacia er verstandig aan doet (of überhaupt naar Manchester wil) gaan we komende uren/dagen wel horen.

Het kan er ook toe leiden dat Lyon doorkrijgt dat er dieper in de buidel getast moet worden, en dat zij nog een keer over het bod van United heen gaan…

 

+1/-0

Volgens mij zijn de bedragen niet bekend gemaakt, maar goed dat zal het mogelijk toch wel bekend zijn geworden, ik wacht nog maar even af wat het nu werkelijk is.

Als het echt 15 miljoen ecl. bonussen zou zijn ?? dan vind ik dit toch weer te weinig.
Al had hij bij ajax gespeeld was het bedrag 3 X zo hoog ik kan het wel begrijpen maar het verschil is toch te groot, jammer. :huh

 

+1/-0

Arnesen bevestigt deal met United, prima gepokerd.

 

+1/-0

Maar je ziet toch wel dat er meer ruimte zat in het transfer bedrag, nadat Malacia naar Engeland zou gaan ging het bod toch omhoog, te laat!!

 

+1/-0

In Engeland betalen ze altijd meer. Italianen zijn het ergst. Vaak ook over hele lange termijnen.
Dit is voor Feyenoord het beste. Hoop dat hij hier wel aan de bak komt. Denk dat hij bij Lyon meer kans heeft.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 29 juni 2022 om 14:43:

Maar je ziet toch wel dat er meer ruimte zat in het transfer bedrag, nadat Malacia naar Engeland zou gaan ging het bod toch omhoog, te laat!!Dit jaar onder Slot is hij pas gegroeid het is niet dat hij al jaren top is voorgaande jaren was het nog niet super. Gewoon een top transfer voor Feyenoord begrippen.

 

+1/-0

Malacia is dit jaar gegroeid tot basisspeler, maar vergeet niet dat als ik het goed heb hij pas 20 jaar is, en de jaren daarvoor zag je hem ook steeds beter gaan speler, hij maakte wel eens een fout.

Ik ga niet bijdehand doen maar iedereen kon toch wel zien dat hij een speler was die steeds beter ging spelen en dat hij nog eens hogerop zou komen.

 

+1/-0

De overgang van Tyrell Malacia naar Manchester United heeft te maken met complicaties. Waar 1908 eerder op de vrijdag al wist te melden dat de deal vertraging oploopt, heeft The Athletic nieuwe informatie.

Er is een probleem ontstaan rondom de zakelijke begeleiding van Malacia. De Feyenoord-back wordt normaal gesproken bijgestaan door Ali Dursun, maar gaat in de afrondende fase van de transfer met een andere zaakwaarnemer in zee. De achterliggende reden is onduidelijk, maar The Athletic wijst erop dat Dursun niet gemachtigd zou zijn. De vader van Malacia lijkt nu de honneurs waar te nemen.

Malacia komt naar verwachting voor vijftien miljoen euro, plus twee miljoen euro aan bonussen, over van Feyenoord. De persoonlijke voorwaarden moeten nog met de hoofdrolspeler besproken worden, al is de verwachting dat de transfer rond komt. Het is onduidelijk hoeveel tijd de deal nog in beslag neemt.

Frenkie de Jong wordt eveneens begeleid door Dursun. Naast Malacia staat ook de middenvelder op het punt naar United te verkassen. Of ook de overgang van De Jong vertraging oploopt, is niet bekend.

 

+1/-0

🚨 Tyrell Malacia to Man Utd complicated by representation issue. Malacia was using Ali Dursun but not authorised on this so 22yo doing it with father. Deal currently on track but matter needs sorting + personal terms have to be agreed @TheAthleticUK #MUFC

De dag dat er is een keer iets normaal gaat bij onze club gaat hier de vlag uit.

 

+1/-0

Er speelt waarschijnlijk meer als we de cryptische toelichting van het Lyon bestuur mogen geloven. Vermoedelijk wilde die Dursun zwart onder tafel 1,5 mio opstrijken. Ben zéér benieuwd of we hier nog meer over gaan horen.

 

+1/-0

'Malacia vliegt vandaag naar Manchester voor keuring'

Tyrell Malacia mag zich bijna speler van Manchester United noemen. De linksback van Feyenoord vliegt vandaag naar Engeland om zijn medische keuring te ondergaan. De verwachting is dat hij morgen een krabbel gaat zetten onder een contract voor vier seizoenen met een optie op nog één jaar.

Dit meldt transferexpert Fabrizio Romano. Feyenoord en Manchester United hebben al een definitief akkoord weten te bereken over een transfersom van vijftien miljoen euro. Dat bedrag kan door bonussen nog oplopen naar zeventien miljoen euro. De contracten tussen de Rotterdammers en Engelsen zijn al getekend.

 

+1/-0

Ik reageer op Kuijt007, dat als ik vind dat de Td het niet goed doet dat je het dan zelf maar moet doen.

Ik wil daar toch nog even wat over kwijt.

Malacia speelde vanaf zijn 8e jaar bij Feyenoord en heeft het hele spelletje geleerd bij Feyenoord.
Onze club krijg altijd minder als ajax of psv omdat ze veel meer CL spelen.

Deze jongen is heel jong en zal nog meer uitgroeien het is een kerel geworden die je niet snel zal passeren, en heeft Europees gespeeld en in het Nederlands elftal dat is niet niks en is nu basis speler.

Er waren meer club die interesse hadden, nu heeft hij toch nog iets meer opgeleverd dus dat is mooi meegenomen.
Maar het is niet zo dat als je iets vind van de TD dat ik het zelf maar moet doen als ik het beter kan.
Ik heb ander werk gedaan in mijn leven en ben geen TD, als je bij een club tekent als TD dan moet je dat vak beheersen, ik moest vroeger mijn vak goed beheersen anders kreeg ik problemen met mijn werkgever. Dus die vergelijking raakt kant nog wal, maar gelukkig is het toch nog wat beter geworden maar hij is het zeker waard.

 

+1/-0

Het is niet voor niks dat Ten Hag hem heeft gehaald. Die Zuid-Amerikaanse engnek werd elke wedstrijd gedeklasseerd, ook ondanks dat hij kon scoren. Totaal niet in de wedstrijd, toch scoren en dan kan je zo'n reactie verwachten (ontbloot bovenlijf op de reling). Die zelfde engnek mag blij zijn dat Malacia weg is, sterker nog, hij zal helemaal blij worden als Ten Hag hem ook kan halen. Scheelt hem minimaal twee wedstrijden dat hij niet voor lul wordt gezet.

 

+1/-0

Tyrell, je hebt het verdiend en heel veel dank voor de prachtige, mooie, spannende en krankzinnige momenten die je mij als supporter van Feyenoord hebt gegeven. Ik heb van je genoten. Klasbak!! Succes bij MU!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 07 juli 2022 om 23:46:
Ik heb ander werk gedaan in mijn leven en ben geen TD, als je bij een club tekent als TD dan moet je dat vak beheersen, .Ter relativering. Patrick Kluivert werd aangesteld als technisch directeur bij Paris Saint Germain. Soms kan een miljoenenbaan door elke willekeurige idioot worden vervuld.

 

+1/-0

Je ziet toch veel oud spelers die trainer zijn geworden en het toch met veel moeite soms redden en sommige lukt het gewoon niet.

Voor TD is het net zo je moet verstand van voetbal hebben, mensen kennis en een zakenman zijn.

Het lijkt mij een zeer moeilijk beroep.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 22 juli 2022 om 23:05:

Je ziet toch veel oud spelers die trainer zijn geworden en het toch met veel moeite soms redden en sommige lukt het gewoon niet.
Voor TD is het net zo je moet verstand van voetbal hebben, mensen kennis en een zakenman zijn.
Het lijkt mij een zeer moeilijk beroep.


Voetballen is een heel ander vak dan trainer en coach (of TD) zijn. Veelal zijn de beste trainers zelf vaak modale of beperkte voetballers geweest. Van de voetballer Arne Slot kon je er in het amateur voetbal honderden vinden.
Ex-topvoetballers zijn juist zelden goede trainers. Alleen el Salvador was in beiden absolute top. Maar dat is logisch.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 16 pagina's: 1 2 3 4 ... 11 12 13 14 15 16

Feyenoord Forum » Home of History » Tyrell Malacia