Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Justin Bijlow

Deze normale topic is open en bestaat uit 22 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 18 19 20 21 22

De Boer zoekt het maar uit, op dit moment doet het mij echt niets het Nederlands elftal.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 09 november 2020 om 18:19:

@Ramesoe; Denk je werkelijk, dat als Justin zonder blessure zit hij in Oranje wordt opgesteld? You could have fouled me.Dat doet er niet toe en op welke basis zou hij moeten keepen volgens jou? Waarom zou een debutant in godsnaam denken dat hij gelijk gaat spelen?
Bijlow is nog geen gevestigde naam.

 

+1/-0

Not! Justin keept wekenlang sterk. Als je de andere vergelijkt, dan zie je dat hij veel zekerder staat te spelen, dan de anderen. Hij verdient blessurevrij echt een cap. Als hij eenmaal keept, dan zal je zien, dat Cillisen passe defini is plus de anderen. Wordt hij niet opgesteld, stellen; jongens de mazzel.

 

+1/-0

Af en toe Heeft onze ouwe Spartaan Hugo Borst wel iets zinnigs tezeggen heeft 100% gelijk.

open/sluit de onderstaande quote:

De komende dagen zit ik thuis. Smartphone in de aanslag om onze bondscoach de maat te nemen. Frank de Boer heeft met Oranje nog niet gewonnen. Tegen Mexico en Bosnië-Herzegovina waren het resultaat én het voetbal om te janken. Tegen de Italianen herwon De Boer met een gedurfde opstelling en een aardig resultaat ons vertrouwen. Maar we blijven kritisch.

Dat Marco Bizot de voorkeur van De Boer krijgt, is raar. Die keepte week in week uit slecht.

Dat hij Justin Bijlow aanvankelijk weer niet opriep irriteert. Pas toen Cillessen gekwetst afhaakte, was de Feyenoord-keeper welkom. Maar uitgerekend op dat moment raakte Bijlow geblesseerd. In Nederland keept momenteel geen betere. Dat Marco Bizot de voorkeur van De Boer krijgt, is raar. Die keepte week in week uit slecht, maakte op een dag drie blunders en toch kreeg de doelman van AZ een uitnodiging voor Oranje. Woensdag tegen Spanje kon hij weleens in de basis staan.

Maar even iets anders: waarom spelen we in coronatijden eigenlijk een vriendschappelijke interland? Antwoord: vanwege het geld. Er komt een gevolg van veertig Spanjaarden deze kant op voor een-potje-om-niks. En wij maar tv-kijken en onze reisbewegingen beperken.

 

+1/-0

De Boer houdt teveel vast aan wat Koeman deed, vanuit zijn positie logisch maar ik mis bij hem een eigen visie en de durf om nieuwe spelers teproberen dat had in deze tijd juist gemoeten. Waarom met een luuk de jong in de spits spelen bv ipv Boadu of Malen?

Dit bericht is gewijzigd op 12 november 2020, 14:36:06.

 

+1/-0

What's new?

 

+1/-0

Bijlow herstelt sneller dan verwacht, laatste seizoen Marsman

Justin Bijlow had wat vertraging opgelopen in zijn herstel, maar lijkt nu toch weer sneller terug te zijn dan verwacht. Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt op Twitter. De doelman wordt nu in januari terug verwacht.

Ook wordt er een update gegeven over de andere keepers. Nick Marsman, Bijlows vervanger, lijkt zijn aflopende contract niet te gaan verlengen. Na zijn basisplaatsen in de afgelopen weken wil hij zicht op meer speeltijd. Derde doelman Ramón ten Hove wordt te licht bevonden. Daarom is Feyenoord bezig het contract van de negentienjarige Thijs Jansen, die de afgelopen tijd door de blessure van Bijlow als derde doelman bij de selectie zat, te verlengen.

 

+2/-0

Bedankt John, ik ben blij te lezen dat Justin eerder terugkomt dan verwacht, want oh, als hij op doel stond, hadden we niet zo geschutterd. We hadden positievere resultaten behaald en steviger op de 2e plaats.

 

+1/-0

nou danall, Marsman is toch echt niet slecht voor dit team

 

+1/-0

@willem; als je toch ziet hoe hij zich positioneel opstelt, dan moet ik concluderen, dat Justin een dag en nacht verschil is met Marsman. Gegarandeerd heeft Justin zijn steen bijgedragen bij het ongeslagen record van Dick. Je moet dat als voetbalkenner toch zien?

 

+1/-0

Marsman valt mij echt wel mee hoor. Vooraf al die negatieve berichten, ja hij heeft zo zijn momenten maar heeft ook al veel goede reddingen verricht. Dus valt niet tegen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 22 december 2020 om 14:48:

@willem; als je toch ziet hoe hij zich positioneel opstelt, dan moet ik concluderen, dat Justin een dag en nacht verschil is met Marsman. Gegarandeerd heeft Justin zijn steen bijgedragen bij het ongeslagen record van Dick. Je moet dat als voetbalkenner toch zien?
bij mij weten is hij tweemaal MOM geweest. \Dus zo slecht is hij ook weer niet. Natuurlijk zie ik ook liever Bijlow, maar als stand-in heb ik slechtere keepers gezien

 

+1/-0

Heb je dan niet gevoeld, dat bij diverse situaties voor het doel, Nick of te laat instapte of niet ter plekke was, terwijl Justin telkens tegen doelpunten voorkwam. Ik geef toe dat we slechtere hebben gehad, maar hij kan er ook wat van.

 

+1/-0

Hoop dat Bijlow na de winterstop gelijk weer kan spelen. Marsman heeft de ballen er even goed tegengehouden, maar meer ook niet. Hij heeft niks bijzonders en is al helemaal geen leider achterin. Ik zie liever dat ze straks een echte concurrent aantrekken voor Bijlow.

 

+1/-0

Arnesen is met Khalid Benlahsen al langer bezig met jonge keepers voor de toekomst.

 

+1/-0

Staat in januari gewoon weer op doel kan een mooie maand worden.

 

+2/-0

Drie maanden met een voetblessure is best wel lang. Marsman doet het boven verwachting goed, maar met Bijlow heb je toch wel extra klasse het veld opkomen.

 

+1/-0

Justin Bijlow is weer inzetbaar bij Feyenoord. De doelman zit donderdag in de kwartfinale van de KNVB Beker tegen sc Heerenveen voor het eerst sinds de thuiswedstrijd tegen CSKA Moskou weer bij de selectie. :pul

 

+1/-0

Hopelijk staat hij weer snel in de goal!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ramesoe schreef op 10 februari 2021 om 17:56:

Hopelijk staat hij weer snel in de goal!Krijgen wel de discussie wie er moet keepen, persoonlijk zou ik altijd voor Bijlow kiezen, maar de komende wedstrijden zal Marsman nog wel de voorkeur krijgen even voorzichtig zijn met Bijlow.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 22 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 18 19 20 21 22

Feyenoord Forum » Spelers » Justin Bijlow