Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Justin Bijlow

Deze normale topic is open en bestaat uit 22 pagina's: 1 2 3 4 ... 16 17 18 19 20 21 22

'Absentie Bijlow minder lang dan werd gevreesd'

Met de komst van Ondrej Lingr en Luka Ivanusec naar Feyenoord is de selectie in de ogen van Arne Slot rond. De trainer heeft geen specifieke wensen neergelegd bij algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese voor de verdediging, aanval of middenveld. De stadionclub gaat alleen nog de transfermarkt op voor een vervanger van Justin Bijlow.

''Of we nu klaar zijn op de keeper na?'' begint Slot in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Ja, behoudens het feit dat zich altijd nog een buitenkansje kan voordoen. En er is nog een wens op een keeper, maar dat wist iedereen al. Ik denk dat Dennis te Kloese nog geen keeper heeft benaderd, maar we kijken daar naar.''

Bij Feyenoord was de vrees dat Justin Bijlow dit jaar niet meer in actie zou komen, maar die verwachtingen zijn bijgesteld. De Rotterdammers mikken nu op een terugkeer van Bijlow eind oktober. De transferplannen omtrent een nieuwe keeper worden dan ook bijgesteld. Feyenoord beschikt op dit moment over Mannou Berger (derde doelman), Kostas Lamprou (tweede doelman) en Timon Wellenreuther (eerste doelman).

''Stel we bellen nu een keeper en zeggen: je bent als je tekent tweede of derde keeper bij Feyenoord, maar als Justin terug is zak je een plek'', beschrijft Slot de huidige situatie van Feyenoord. ''Dan zullen niet veel keepers die nu ergens spelen ja zeggen. Dus het is echt zoeken. Maar we zijn er mee bezig.''

 

+1/-0

Goed nieuws, maar is hij weer terug hou je toch elke week de vrees dat hij weer wat krijgt, vooral nu je CL gaat spelen moet je wel wat zekerheid hebben stel je moet met Lamprou en Berger de CL in dat kan natuurlijk niet.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 25 augustus 2023 om 19:11:

Goed nieuws, maar is hij weer terug hou je toch elke week de vrees dat hij weer wat krijgt, vooral nu je CL gaat spelen moet je wel wat zekerheid hebben stel je moet met Lamprou en Berger de CL in dat kan natuurlijk niet.Iemand moet mij toch een keer uitleggen waarom Lamprou eignlijk is gehaald.
Ik snap er echt heel weinig van.
Kan geen verrassing zijn wat zijn niveau is.

Ik heb het zelf altijd wel een leuke keeper gevonden maar zijn lengte was bij hem echt een probleem.
Maar mu maak je hem dus 4de keeper, dat geld , al zou het vast niet veel zijn kan je toch beter in je zakhouden en zeggen we zetten als 4de keeper een jeugdkeeper neer?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 25 augustus 2023 om 19:11:

Goed nieuws, maar is hij weer terug hou je toch elke week de vrees dat hij weer wat krijgt, vooral nu je CL gaat spelen moet je wel wat zekerheid hebben stel je moet met Lamprou en Berger de CL in dat kan natuurlijk niet.Dus is het hele aantrekken van Lamprou een wanvertoning als je nu direct een nieuwe keeper wil gaan halen achter Wellenreuther.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Gio4ever schreef op 26 augustus 2023 om 01:16:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 25 augustus 2023 om 19:11:

Goed nieuws, maar is hij weer terug hou je toch elke week de vrees dat hij weer wat krijgt, vooral nu je CL gaat spelen moet je wel wat zekerheid hebben stel je moet met Lamprou en Berger de CL in dat kan natuurlijk niet.Dus is het hele aantrekken van Lamprou een wanvertoning als je nu direct een nieuwe keeper wil gaan halen achter Wellenreuther.Tja weet ook niet waarom ze hem terug gehaald hebben, keepers zijn een apart soort ik heb er echt geen verstand van Slot volgens mij ook niet veel, dus komt veel aan op de beoordeling van Nieminen, de keeperstrainer. Zag je bij Van Gaal ook met Frans Hoek.

 

+1/-0

Al enig idee wanneer hij weer kan spelen?

Vind Wellenreuther toch wat onzeker steeds. Zowel in positiespel als in de hoge ballen. 1 op 1 wel altijd goed.

 

+1/-0

Wellenreuther is enthousiast over de nieuwe keeperstrainer. ''Je kunt je in alles verbeteren. Nu ik meer ervaring heb, word ik een betere keeper dan ik zeven jaar geleden was. Ieder jaar zie ik een verschil in de manier van keepen. Iedere dag werk ik daaraan met keeperstrainer Jyri Nieminen; hij doet echt geweldig werk met de gehele keepersgroep. Elke week, elke dag zoeken we naar verbetering, in het blokkeren, crosses, positiespel, sprongkracht, noem maar op.''

 

+1/-0

En Mickey van As?

 

+1/-0

Ben toch wel benieuwd wat nou eigenlijk het standpunt is / word omtrent Bijlow.
Beste zou zijn , nu fit worden en tot eind van het seizoen fit blijven en naar een nieuwe club.
Soms is een nieuwe omgeving , andere club , misschien wel een iets rustigere club goed voor een speler.
Je hoort/merkt wel eens, was nooit geblesseerd tot die bij Feyenoord kwam haha

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 03 oktober 2023 om 14:44:

En Mickey van As?Mikki van Sas LOL. Zijn tijd komt wel als Bijlow de rest vh seizoen fit is maakt hij in de zomer wel een transfer. Bijlow is ondanks zijn blessures gewoon een top keeper.

 

+1/-0

Nog twee wedstrijden en dan is Bijlowe er weer bij. Erg blij mee. Wellenreuther is toch wat onzeker achterin

 

+1/-0

Feyenoord wil ‘signaal afgeven’ met nieuwe deal voor vaste waarde

Natuurlijk moet Feyenoord het contract van Bijlow verlengen, als de speler daarvoor open staat. Een hele goede keeper, en een Feijenoorder in hart en nieren. Hij kan nog dik 10 jaar mee, misschien nog wel langer. En voor keepers geldt dat ze alleen maar beter worden, naarmate ze ouder worden. Keepen is een ervaringsvak.

Het enige punt van zorg blijven zijn blessures. Hij mist ieder seizoen een X-aantal wedstrijden, en mede daarom heb je eigenlijk náást hem altijd een gelijkwaardige vervanger nodig. En als derde keeper (kennelijk) een speler die normaliter voor de rol van eerste reserve in aanmerking komt.

Nu zou je kunnen beargumenteren dat Bijlow naarmate hij ouder en meer ervaren wordt, misschien wel minder vaak geblesseerd zal raken. Dat opgedane ervaring hem gaat leren situaties te herkennen waar hij voordien iets deed waardoor hij geblesseerd raakte, en nu wéét op een andere, minder risicovolle manier te handelen. Anderzijds, naarmate je ouder wordt; wordt het lichaam vatbaarder voor blessures. Ook bij keepers.

Ik ben nog altijd heel benieuwd hoe het komt dat Bijlow zo vaak (vaker dan andere keepers) geblesseerd raakt. Ik ga ervan uit dat Feyenoord daar samen met hem uitgebreid onderzoek naar doet en gedaan heeft. Klinkt gek, maar soms helpt een aangepast dieet tegen specifieke blessures. Of een ander matras. Nu heeft Bijlow veel verschillende blessures, maar het kan allemaal helpen...

Wetende hoe obsessief en gedetailleerd Slot, zijn staf en het medische team tegenwoordig te werk gaan; denk ik dat dit allemaal de revue al is gepasseerd.

 

+2/-0

wat een gelul over 'signaal afgeven' naar de buitenwereld. Nergens voor nodig.

gewoon een goede keeper en logisch dat je verlengt. Ofwel voor langer verblijf, ofwel voor een transfersom.

En die blessures zijn toch redelijk los staand van elkaar: de langere blessures waren de voet/teen en de pols. Twee keer volgens mij en de tweede keer was een operatie omdat de 1e keer niet god geheeld was, als ik me goed herinner. En nu twee keer de pols. Zou ook zomaar kunnen dat hij nu jarenlang blessurevrij blijft. Ik bedoel: het is geen Robben, van basten of nu Lang, waar continu spierblessures op de loer liggen. Ook een hoge mate van pech in combinatie met zijn stijl van keepen.

 

+1/-0

Nou, je pols staat aardig onder druk als keepert bent. Laten we hopen dat hij de rest van het seizoen fit blijft want we hebben hem keihard nodig.

 

+1/-0

Als hij tegen Excelsior in de oefenwedstrijd veel reddingen heeft verricht, waaronder scoringskansen voorkomen, en deze met verve heeft afgewend, dan lijkt hij me zeker klaar na de interland-break. Dat geeft mij vertrouwen. Aan de andere kant weet ik dat een pols een gewricht is, en dat die ook langdurig kan irriteren, ontsteken en dergelijke. Ik hoop dat Justin hiervan gespaard blijft. Timon wel aanhouden, maar na dit seizoen overgaan op Mickey van Sas (O.K.? Arcardipane?).

 

+1/-0

Heb nu beetje de andere keepers gezien in het Ned elftal en dan is het toch wel echt zonde dat hij zoveel geblesseerd is.
lijkt me dat hij de vaste keeper zou zijn , ben niet onder de indruk van de rest, al zijn sommige nog wel jong natuurlijk.

Je had zo maar ook 4 Feyenoord spelers in Ned elftal kunnen hebben.
Maakt het toch wat leuker om te kijken :)

 

+1/-0

Bijlow heeft veel krediet bij Koeman en Lodewijks terecht ook, ALS hij kan spelen de beste keeper.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 14 oktober 2023 om 01:48:

Je had zo maar ook 4 Feyenoord spelers in Ned elftal kunnen hebben.
Maakt het toch wat leuker om te kijken :)

,

Bijlow, Geertruida, Hartman, Wieffer en straks ook Stengs en Timber, dan kan Koeman ook Slotbal gaan spelen. :B

 

+2/-0

Wat een opluchting dat Justin weer op de goal staat.
Wat een rust achterin en voetballend ook zo sterk, opbouw gaat weer een stuk sneller vanaf zijn positie.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 21 oktober 2023 om 22:19:

Wat een opluchting dat Justin weer op de goal staat.
Wat een rust achterin en voetballend ook zo sterk, opbouw gaat weer een stuk sneller vanaf zijn positie.En de nul houden is belangrijk werd beetje moe van telkens een tegengoal dat kan beter.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 22 pagina's: 1 2 3 4 ... 16 17 18 19 20 21 22

Feyenoord Forum » Spelers » Justin Bijlow