Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Spelers » Justin Bijlow

Deze normale topic is open en bestaat uit 22 pagina's: 1 2 3 4 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

open/sluit de onderstaande quote:

Marquis schreef op 14 november 2022 om 21:58:

open/sluit de onderstaande quote:

de realist schreef op 11 november 2022 om 15:24:

Alles wijst erop dat Bijlow ook eerste keeper wordt


Voorlopig heeft Opa Prutser rugnummer 1 gekregen en Justin rugnummer 13....zegt niet zoveel. Dunmfries en de Jong hebben ook rare hoge nummers

 

+1/-0

Pasveer heeft ook goede wedstrijden gekeept maar sinds hij twee wedstrijden heeft gespeeld in oranje is het alleen maar minder geworden, bij Bijlow is het juist andersom 2x gepasseerd door LvG en hij wordt alleen maar beter.

 

+1/-0

Dit wk is natuurlijk al gewoon op alle vlakken en nep wk.
Alles is afgekocht, van de loting tot alle mensenrechten aan toe.

Dat Bijlow geen eerste keeper wordt, maar een suptoppertje die een paar balletjes tegenhoudt bij Heerenveen en nog nooit een topwedstrijd goed heeft kunnen keepen op de goal zetten is natuurlijk een lachertje.

Sinds zijn terugkomst heb ik Nederlands elftal geen minuut een fatsoenlijke wedstrijd zien spelen, ik verwacht ook dat dit een heel kort optreden zal worden..

Spelers die geblesseerd zijn, uit vorm en gewoon niet goed genoeg.

Dit wordt helemaal niks... Er wordt heel groot gedaan, maar dit is niet de van gaal van 2014, deze is weer helemaal terug hoe hij was alleen maar bezig met z'n eigen ego.

 

+1/-0

Ik snap deze gedachte van bovenstaande posting niet, Bijlow is in vorm waarom zou je hem niet selecteren, je moet meteen kunnen winnen dat geeft vertrouwen en geeft de keeper ok vertrouwen op zijn eigen optreden.

 

+1/-0

Opvallende conclusie: "Oranje heeft dit WK geen vaste eerste keeper"

19 november 2022 – De basiself van bondscoach Louis van Gaal lijkt voor een groot deel wel in te vullen, maar onder de lat blijft het gissen. Justin Bijlow, Remko Pasveer en Andries Noppert zijn meegereisd naar Qatar, maar geen van hen is op dit moment de duidelijke nummer één. Voormalig Oranje-doelman Ed de Goeij denkt zelfs dat die er gedurende het WK helemaal niet zal komen.

Dat legt hij uit in gesprek met Voetbal International. "Ik krijg het idee dat Nederland dit WK helemaal geen echte eerste doelman zal hebben. Ik denk dat het per wedstrijd bekeken gaat worden en dat de keeperskeuze afhankelijk is van de te verwachten spelsituaties. Je hebt geen vaste nummer één, twee en drie, zoals in het verleden."

Volgens De Goeij kan die benadering twee kanten op werken. "In het positieve geval hebben alle drie de keepers de gedachte: alles is open, ik ga vol voor mij kans. Maar de onduidelijkheid kan ook zorgen voor onzekerheid. Zelf heb ik toernooien als eerste en tweede keeper meegemaakt. Ik wist vooraf waar ik aan toe was, kende mijn rol en dat gaf nooit problemen. Nu is het afwachten."

'Gewoon Bijlow'
Hoe De Goeij het zelf zou aanpakken? "Ik zou Bijlow gewoon opstellen. Niet omdat ik een Feyenoord-verleden heb, maar omdat hij het meest in vorm is van de drie. Hij heeft lang geworsteld met blessures, maar dat gaat nu gelukkig goed. Fit blijven, dat is voor hem het voornaamste. Bijlow is allround, heeft het meeste potentieel en maakt de laatste maanden een uitstekende indruk."

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 20 november 2022 om 16:05:

Ik snap deze gedachte van bovenstaande posting niet, Bijlow is in vorm waarom zou je hem niet selecteren, je moet meteen kunnen winnen dat geeft vertrouwen en geeft de keeper ok vertrouwen op zijn eigen optreden.Ik heb nergens gezegd dat Bijlow niet geselecteerd moest worden...

 

+1/-0

Hoort niet bij de blind van gaal kliek, als Ajax winterkampioen is wordt 3/4 geselecteerd , gaat altijd over die en die ajax speler , zelfs Malaciia spelend bij United , wordt amper over gesproken, krijgt een kans als we al gekwalificeerd zijn denk ik , Bijlow wekelijks keepend voor 50000 man minder dan Noppert, denk het niet (niet dezelfde humor als van Gaal en Frans slijmbal Hoek. En Blind en Van Gaal komen van Spangen en de Arena , dubbel pech dus!!

 

+1/-0

Noppert is gewoon een cultfiguur aan het worden, dan wordt het moeilijk voor Bijlow.
Malacia zou ik wel opstellen veel dynamischer en sneller als Blind.

 

+1/-0

Noppert is van Gaals ‘ontdekking’, het gaat niet om het opstellen van de beste keeper en de keeper op wie de keuze valt de lof doen toekomen die hij verdient wanneer hij met een goede wedstrijd debuteert.

De juiste keuze van de bondscoach staat hierin centraal. Hij heeft het geweldig gedaan.

 

+1/-0

Noppert heeft het prima gedaan, maar het waren geen wereldreddingen. Al denk ik dat Pasveer die bal in de hoek niet gehad had. Het valt wel op dat meevoetballen ineens niet meer belangrijk is, want dat is duidelijk niet zijn sterke punt. Je merkt nu duidelijk dat "Nederland" hem dit gunt, met name in de media, want het verhaal is zo prachtig. En Van Gaal's ego is zo groot, die gaat zijn keuze niet snel aanpassen. Die dynamiek is nu moeilijk te stoppen, behalve als hij een paar blunders maakt.

Enfin. Bijlow's tijd komt echt nog wel.

En verder was het een strontsaaie wedstrijd.

 

+1/-0

Die gozer heeft 3 makkelijke balletjes gehouden. Gaat ie tegen een goed team 2x keer in de fout dan gaat de beste keeper van de 3 Bijlow weer keepen. Als we er dan weer niet uit vliegen. Het is allemaal interessantdoenerij , zonder twijfel hoort bijlow daar te staan.

 

+1/-0

Die is natuurlijk wel weg uit Friesland als hij zo doorgaat ajax zal hem wel halen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 22 november 2022 om 01:04:

Noppert is gewoon een cultfiguur aan het worden, dan wordt het moeilijk voor Bijlow.
Malacia zou ik wel opstellen veel dynamischer en sneller als Blind.
Denk dat het weinig zin heeft om Malacia op te stellen of hij moet van taktiek veranderen, Blind staat eigenlijk nooit linksback, als er een keer een bal daar is zie je vooral Ake daar staan.
Malacia aan de bal is toch een stuk minder dus die ga je niet zien schat ik in totdat van Gaal taktiek veranderd.

Leuk voor Noppert verder maar vind het allemaal heel erg overdreven.
Als hij niet die ballen had gehouden was het gewoon een blunder geweest maar nu is het opeens de nieuwe vd Sar ofzo.
Hij krijgt ook wel lekker de kans om te groeien want veel schoten op doel zullen er niet komen schat ik in de komende wedstrijden.

 

+1/-0

Het is ook overdreven maar ook een jongensboek verhaal tot zover dus opzich wel leuk Bijlow is nog 4 jaar jonger dat hij er wel bijzit is al goed en moet hij Noppert gewoon ondersteunen zijn tijd komt wel.

 

+1/-0

Als goed is traint Bijlow weer mee vanaf deze week.

Zou die morgen al bij de wedstrijd selectie zitten / op de goal staan?

Het is de laatste kans om wedstrijdritme op te doen, hij heeft inmiddels al ruim een 1,5 maand niet gespeeld volgens mij.

 

+1/-0

Dat uitgerekend, Justin tijdens een trainingspotje zijn pols blesseert. Dit voor een wedstrijd tegen PSV. Die Thorgen Hazard is best een pittige voetballer en Van Aanholt kennen we al. Ik hoop dat Wellenreuther dan op doel gaat in plaats van Ofir, hoewel hij de eerste reserve keeper is. Nu maak ik me wel druk om.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 04 februari 2023 om 23:29:

Dat uitgerekend, Justin tijdens een trainingspotje zijn pols blesseert. Dit voor een wedstrijd tegen PSV. Die Thorgen Hazard is best een pittige voetballer en Van Aanholt kennen we al. Ik hoop dat Wellenreuther dan op doel gaat in plaats van Ofir, hoewel hij de eerste reserve keeper is. Nu maak ik me wel druk om.Van Aanholt ben ik helemaal niet van onder de indruk, nooit geweest.

Hazard is een momenten voetballer en is eigenlijk nergens geslaagd, ook niet als international.
Dus grappige aankopen, maar niet dat ik denk van "nou die gaan het even doen voor ze".

 

+1/-0

Justin veel sterkte en hopelijk zien we je snel weer terug op de goal:feyenoord:pul

 

+1/-0

Echt hele zware tegenvaller dit: Bijlow kan NIET meedoen tegen 020...

Ik ga alvast naar de bouwmarkt een stel schotten halen om het doel dicht te timmeren...

 

+1/-0

Slot meldde bij ESPN dat hij nog in het gips zit. Die zien we voorlopig nog niet terug

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 22 pagina's: 1 2 3 4 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Feyenoord Forum » Spelers » Justin Bijlow