Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Dennis te Kloese

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 05 augustus 2022 om 20:34:

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 05 augustus 2022 om 15:24:

(…)Momenteel vind ik het zorgwekkend hoe DtK de komst van Zerrouki er doorheen lijkt te drukken tegen een veel te hoog transferbedrag.Is het te Kloese die de komst van Zerrouki er doorheen drukt?! Ik kan me dat niet voorstellen. Ik denk eerder dat het Slot is die perse een ‘nummer 6’ wil die er direct staat als Aursnes vertrekt, en daarvoor uitgekomen is bij Zerrouki. Kent de Nederlandse competitie en heeft het goed gedaan afgelopen jaar.

Ik denk dat Slot zo onderhand vind dat hij wel genoeg posities moet op/invullen met spelers die helemaal nieuw zijn en zich de manier van spelen nog helemaal eigen moeten maken.

Ik denk juist dat een Te Kloese bereid is erover te onderhandelen met Twente maar Zerrouki niet ten koste van alles wil hebben.

En Feyenoord zou gek zijn als het meer betaald dan 5M voor deze speler.Op 1908.nl:


open/sluit de onderstaande quote:

FTM
3 augustus 2022 11:10
As it stands 70% Zerrouki, 30% Mannsverk. DtK wil Zerrouki heel graag..En hij zei iets soortgelijks op twitter.

Aangezien FTM het beste ingevoerd is van alle "watchers" geloof ik dit wel. Hij schreef ook dat DtK en Zerrouki dezelfde zaakwaarnemer hebben.

Zou me overigens ook niet verbazen als Slot positief staat tegenover Zerrouki, gezien het een Nederlandstalige speler is met iets meer ervaring dan Mannsverk. Al vind ik het persoonlijk een kul argument, gezien de internationale selectie zal de voertaal gewoon Engels moeten zijn. En als Slot ooit een stap naar het buitenland wilt zetten dan is dit voor hem gelijk een goede leerschool wat betreft het overbrengen van zijn ideeën in een andere taal.

Met dat laatste dikgedrukte ben ik het volledig eens. Zulke bedragen moet je alleen bieden voor exceptionele talenten met veel doorgroeipotentie en restwaarde. Dat heeft Zerrouki niet. Kan een nuttige speler worden, maar hij zal een achteruitgang zijn tov Aursnes.

 

+1/-0

Zerrouki en Mannsverk beide halen.

 

+1/-0

Dit lijkt een soort FM transfer te worden. Feyenoord toont interesse, Zerrouki wil graag en Twente werkt niet mee, Zerrouki wordt boos, Twente komt alsnog over de brug en ontvangt een lager bedrag dan ze willen. Ik denk aan 6-7 miljoen uiteindelijk. Ik heb liever iemand anders maar goed. Algerijns international zegt mij niet zoveel. Dat was hij al toen hij bij Jong Twente in de 3e divisie speelde. Amateurniveau dus. En daar speelde hij op zn 22e nog. Dus Timber is op zijn leeftijd al verder. En dus kan Twente nooit dat bedrag vragen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dirkteur schreef op 06 augustus 2022 om 10:30:

open/sluit de onderstaande quote:

Beer schreef op 05 augustus 2022 om 10:34:

Valt wel op dat de aankopen sneller gaan dan ooit en dat de verkopen beter zijn dan ooit. Is het toeval dat alles op gang is gekomen toen Arnesen ziek is geworden?Laten we dit even in perspectief plaatsen. Het is Arnesen die ervoor gezorgd heeft dat veel van die jongens die nu voor grote bedragen verkocht worden langdurige contracten bij Feyenoord hebben. Hij heeft er een hoop op tijd verlengt en ook een aantal zeer goede aankopen gedaan. Geertruida en Kökcü zijn de volgende die goed verkocht gaan worden en ook langdurige contracten hebben.

Te Kloese loopt er nu de sier mee maar het is maar de vraag of hij ze ook bij Feyenoord had kunnen houden. Ten kloese verlegt nu de focus naar de zuid en noord amerikaanse spelersmarkt waar hij de meeste contacten heeft. Over een paar jaar kan ten kloese pas krediet krijgen als wat uit zijn stal komt allemaal gaat slagen hier. Er zal in de toekomst wel een nieuwe technisch directeur aangetrokken worden maar ook dat zal er eentje zijn die in het netwerk van Dtk zit.Het in het perspectief plaatsen van zake zit iets anders in elkaar:

- Aankopen vorig jaar zijn nagenoeg allemaal aangedragen door Slot en die heeft zich persoonlijk bemoeid dat de transfers rond kwamen.
- De plannen rond om Feyenoord Acadamy komen veel uit de mouw van Koevermans.
- De uitgaande transfers zijn dit jaar allemaal rond gemaakt oor Te Kloesse, waarbij aangemerkt moet worden dat Arnesen toen al ziek was.
- Te Kloesse heeft een veel hardere manier van onderhandelen, daardoor vallen de transfers hoger uit, waarbij Arnesen voor een appel en een ei al tevreden was, zie Malacia naar Lyon. Het is dat Man Utd. kwam en op de achtergrond ingegrepen is naar mijn gevoel, zodat Malacia voor potentieel een veel hoger bedrag is verkocht.
= Arnesen had geen enkel plan b klaar voor de inkomende transfers, heeft niet goed gehandeld met Til en heeft daardoor er voor gezorgd dat transfers veel te lang op zich lieten wachten.
- Bovenstaande heeft geresulteerd in de slechtste voorbereiding in de historie van de club.
- Daardoor heet Slot met z'n staf nooit een eerlijke kans gehad om een fatsoenlijk elftal samen te stellen en we nu een (flinke) achterstond hebben op de rest.
- Sinds Te Kloese zich persoonlijk bemoeid met het technische beleid zit er veel meer vooruitgang in en komen transfers rond.
- Toch hadden wij neem ik aan een Xavi Simons en nog een paar op het lijstje staan, maar die lopen nu elders rond, waarbij Arnesen een flauwe poging bij Dost heeft geprobeerd.

De dingen die Arnesen op de voorgrond "goed lijkt te hebben gedaan", is slechts uitvoeren geweest van doorgekregen opdrachten.

Alles bij elkaar laat gewoon wederom zien dat Arnesen niet de juiste man op deze plek is en tijd is om afscheid te nemen, hoe vervelend zijn situatie nu ook is.

Ik ben grote voorstander van het technische hart wat er nu staat met Te Kloesse en Slot, dan gaat het veel slachtvaardiger en Slot weet waar die over praat met Te Kloesse.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Dennis te Kloese