Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Arne Slot

Deze normale topic is open en bestaat uit 43 pagina's: 1 2 3 4 ... 39 40 41 42 43

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 18 september 2022 om 21:55:

Gelukkig heeft dat alles niets maar dan ook niets te maken met een goede trainer zijn.
Slot heeft wel beetje full package maar zoiets ga je nooit meer vinden.
Al vind ik Slot vandaag ook maar een slechte verliezer.
Beetje zeuren over de scheids terwijl psv 30 kansen op doel heeft gehad.Slot heeft ook gewoon een wedstrijd gezien waarin Feyenoord eigenlijk na de 1-1 geen enkele aanspraak maakte op een resultaat. Hij heeft er alleen niets aan om dat na de wedstrijd te gaan verkondigen, het elftal en zijn eigen keuzes neer te sabelen. Daar heeft een team 'in opbouw' niets aan.

Hij benadrukt de positieve momenten, de onachtzaamheid tijdens standaardsituaties en twee doelpunten waar discutabele beslissingen van de arbitrage aan vooraf gingen.

Ik denk dat de spelers intern wel een ander geluid gehoord hebben.

Ik vind het niet onbelangrijk dat een hoofdtrainer zich goed profileert in de media. Het bepaalt mede het draagvlak en je positie, voordoen dat enkel zijn kwaliteiten van belang zijn klopt niet. Wij kunnen het niet belangrijk vinden, maar een heel groot deel van de media en de achterban laat haar oordeel beinvloeden door hoe een trainer overkomt. En als je dat eenmaal tegen je hebt, wordt het lastig werken.

EDIT: Nu komen er allemaal berichten in de media dat Slot een slecht verliezer zou zijn vanwege zijn houding en uitlatingen na de wedstrijd gisteren.

Ten eerste, ik mag hopen dat hij een slecht verliezer is. Zou wat zijn als dat niet het geval zou zijn.

Ten tweede vind ik het wel meevallen, hij heeft incidenten gezien voorafgaand aan doelpunten waarvan hij vindt dat Feyenoord benadeeld is. Ik kan daar best wel in meegaan. Dat wordt nu wel heel erg uitvergroot vind ik. Ik vond hem erg positief na de wedstrijd, en hoop dat hij het intern nog wel even gaat laten donderen en zichzelf in de spiegel aankijkt.

Ik vond dat hij iedereen keurig te woord stond en vrijwel alle vragen normaal beantwoordde. Hij stond daar niet kribbig iedereen af te snauwen of een slap verhaal op te hangen dat het verlies onverdiend was, wat ik trainers ook wel heb zien doen.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 19 september 2022, 13:08:35.

 

+1/-0

forumillustratie

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 43 pagina's: 1 2 3 4 ... 39 40 41 42 43

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Arne Slot