Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Arne Slot

Deze normale topic is open en bestaat uit 46 pagina's: 1 2 3 4 ... 42 43 44 45 46

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 05 december 2022 om 11:58:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 05 december 2022 om 10:41:

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 05 december 2022 om 09:16:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 05 december 2022 om 04:27:

Vanavond zit hij bij NOS WK 22.Ben wel benieuwd hoe hij naar deze wedstrijden kijkt.Ik ook volgens mij is hij wel een Van Gaal adept. Hij kijkt sowieso goed naar andere trainers.Ja en nee.

Zoals Oranje tegen USA speelde is toch niet (meer) te vergelijken met de visie en de spelopvatting van de elftallen van Slot? Van Gaal is 180 graden gedraaid ten aanzien van zijn filosofie van een jaar of wat geleden, die wel aansloot bij de ideeen van Slot.

Daarom ben ik ook wel benieuwd naar hoe Slot tegen de huidige speelwijze van Oranje aankijkt.Slot is een slimme vent die weet hoe media werken. Die laat zich echt niet ontlokken dat hij deze speelwijze maar niets vindt, hij ziet de koppen al gemaakt worden.

 

+1/-0

Arend legt het goed uit de manier van spelen van NL, het is meer als simpel countervoetbal. Dit is de beste manier om ver tekomen al is het wel beetje vloeken in de kerk volgens de puristen.

 

+1/-0

Slot blikt vooruit op voorbereiding en transferperiode

Arne Slot is maandag weer met zijn selectie begonnen aan de training. De voorbereiding op de tweede seizoenshelft van Feyenoord is daardoor begonnen, al nam de trainer maandagavond de tijd om de wedstrijd Brazilië – Zuid-Korea te analyseren voor de NOS. De oefenmeester blikt daar terug op zijn vakantie en vertelt hoe de Rotterdammers de komende periode gaan invullen.

''Ik heb zeker een lekkere vakantie gehad'', begint Slot. ''Het was wat anders dan in de zomer, want toen hadden we een enorm drukke transferperiode bij Feyenoord. Dan heb je als hoofdtrainer ook niet al te veel rust. Nu verwacht ik niet dat we veel mutaties in de selectie krijgen (in de winterse transferperiode, red.), dus heb ik echt van de vakantie kunnen genieten.'' De trainer heeft het voetbal toch niet helemaal los kunnen laten. ''Als er een WK gaande is en je bent ook nog gek van voetbal, dan lukt dat nooit compleet. Wel wat meer dan afgelopen zomer.''

Vrijwel iedereen hervatte de training maandag, behalve WK-gangers Sebastian Szymański, Alireza Jahanbakhsh en Justin Bijlow. De eerste twee zijn wel al uitgeschakeld met respectievelijk Polen en Iran, al mogen zij ook eerst gaan genieten van een vakantie. ''We hebben natuurlijk nóg een speler die nog op het WK actief is en we hopen dat dat nog heel lang gaat duren’’, zegt Slot over Bijlow.

Oud-Feyenoorder Nick Marsman vult het gat wat Bijlow achterlaat in Rotterdam voorlopig op. De keeper houdt zijn conditie namelijk op peil op 1908. ''Nick heeft gevraagd of het mogelijk was om bij ons mee te trainen. Dat hebben we afgelopen zomer met Jean-Paul Boëtius ook gedaan. In dit geval komt het ons ook nog eens goed uit, omdat Justin op het WK is.''

Voorbereiding op tweede seizoenshelft
In tegenstelling tot andere (Eredivisie-)clubs kan Feyenoord naar de tweede seizoenshelft toe werken met een vrij complete selectie. Is dat een voordeel? ''Ik denk dat iedereen graag de topscorer van het Nederlands elftal in zijn team wil hebben'', reageert Slot. ''Ik had het niet vervelend gevonden als een speler van Feyenoord op dit moment de topscorer van Oranje was geweest. Dan had ik hem met alle liefde eventjes niet op de training gehad. Ook daarvoor geldt dat je voor- en nadelen hebt.''

''Of je veel kan doen in deze periode? Zeker! En in ons geval is het ook wel een voordeel, omdat wij ons team pas zo laat bij elkaar hebben gekregen. We hebben heel veel wedstrijden moeten spelen in de competitie en in de Europa League, zoals iedereen eigenlijk. We hebben dus weinig trainingstijd gehad. Dan heb je dus ook weinig ruimte om spelers echt te ontwikkelen, maar nu hebben we tijd om ook echt te gaan trainen. Die tijd zullen we dan ook gaan gebruiken.''

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 46 pagina's: 1 2 3 4 ... 42 43 44 45 46

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Arne Slot