Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Frank Arnesen (TD)

Deze normale topic is open en bestaat uit 39 pagina's: 1 2 3 4 ... 35 36 37 38 39

Arnesen is echt op dreef dit seizoen gaat volgende maand gewoon die Bjørkan en Diallo halen.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Dirkteur schreef op 10 november 2021 om 13:01:

Ik blijf erbij dat Arnesen een wereldprestatie geleverd heeft met de portemonnee die die had inclusief het vastleggen van werkelijk elke speler waar je op kan cashen. Behalve die argentijn dan maar die zit al met z'n hoofd in de spaanse zon. Dat verlies moet je dan maar gedeeltelijk nemen. Ik vind hem ook niet onvervangbaar, trauner lijkt echt onvervangbaar grappig genoeg.

Je moet ook een beetje geluk hebben. Die trauner was 2e keus en de rest uit armoede geboren maargoed , ere wie ere toekomt.


Ik vind Arnesen zijn tijd bij Feyenoord heel dubbel.

Zijn eerste jaar was gewoon schandalig slecht. In dat jaar is meer van 10 mio uitgegeven aan transfers aan spelers als Antonuci, Diemers, Bozenik, Teixeira en een hoop transfervrije rommel en huur via vrienden: Silva, Pratto en een team vol matige spelers voor jong Feyenoord.

Dit seizoen is zijn aankoopbeleid uitstekend: Pedersen, Trauner, Aursnes, het huren van Til en Dessers.

Ik ben heel blij met wat hij dit jaar heeft gehaald maar ben nog steeds niet de miljoenen en miljoenen die we nu nog weggooien aan bagger wat op de bank/tribune zit.

 

+1/-0

Heb het gevoel dat Arnesen nu veel meer zijn eigen visie in samenspraak met Slot doorvoert. Toen hij instapte zat Advocaat er al en zijn ze beetje doorgegaan met zwalkend beleid en de scouting was toen niet op orde.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 11 november 2021 om 13:32:

Heb het gevoel dat Arnesen nu veel meer zijn eigen visie in samenspraak met Slot doorvoert. Toen hij instapte zat Advocaat er al en zijn ze beetje doorgegaan met zwalkend beleid en de scouting was toen niet op orde.Exact dit. Arnesen moest spelers zoeken voor een anti-voetbal visie. Een onsamenhangend systeem wat eigenlijk vooral neerkwam op compact spelen , ruimtes klein houden en god zegene de greep. Hoe moet je daar spelers voor zoeken? Nu weet Slot precies wat hij wil en dan kunnen ze samen met elkaar spelers zoeken die in het systeem passen. Dit werkt veel beter dan een systeem bedenken uit het bij elkaar geraapt zooitje wat je dan maar bij elkaar zet.

Een TD die een 100% succespercentage heeft is ook vrij uniek. Reken op 50-60% en dat is de norm. Dit jaar is echt een uitzondering op de regel en dan moet je ook credits aan arnesen durven geven. Daar komt ook nog bij dat hij 90% van alle spelers die geld gaan opleveren heeft weten vast te leggen. Daarmee heeft die man onze toekomst veilig gesteld en dat is een zege in deze onzekere tijd.

 

+3/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 39 pagina's: 1 2 3 4 ... 35 36 37 38 39

Feyenoord Forum » Algemeen Feyenoord Forum » Frank Arnesen (TD)