Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Home of History » Frank Arnesen (TD)

Deze normale topic is open en bestaat uit 56 pagina's: 1 2 3 4 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 52 53 54 55 56

Leuk maar zonder een zak geld begint niemand wat.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 17 maart 2021 om 00:57:

We moeten Wim Jansen wel dankbaar zijn, zijn knowhow is huge maar wordt wel 75. Hoop dat hij wel kritisch durft tekijken naar zijn schoonzoon en hoe we verder moeten. Een revolutie zou anders wel kunnen ontstaan.


Hij geeft direct advies aan zijn schoonzoon, dus je kan er wel van uitgaan dat hij er achter staat.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

hassel schreef op 17 maart 2021 om 08:01:

Leuk maar zonder een zak geld begint niemand wat.


Alsof afscheid nemen van die oude garde zoveel geld kost...

 

+1/-0

Mario Been en Krabbedam komen nu met kritiek op Arnesen over Bozenik,Antonucci en het inschakelen van Sportsology beetje voorbarig lijkt me.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 17 maart 2021 om 10:45:

Mario Been en Krabbedam komen nu met kritiek op Arnesen over Bozenik,Antonucci en het inschakelen van Sportsology beetje voorbarig lijkt me.
Klopt dat zijn weer aannames van de bovenste plank. Word zo moe van dat Krabbendam gelul zonder een echte bron. Verschrikkelijk dat je zo journalistiek moet maken.
Ga svp naar Privé of Story daar hoor je thuis....

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 17 maart 2021 om 10:45:

Mario Been en Krabbedam komen nu met kritiek op Arnesen over Bozenik,Antonucci en het inschakelen van Sportsology beetje voorbarig lijkt me.


Ondanks het twee paardenlullen zijn hebben ze natuurlijk wel een beetje gelijk. Bozenik heeft bijna 5 miljoen euro gekost en kan er gewoon niet zo heel veel van. Antonucci moeten we inderdaad maar afwachten. Ik hoop natuurlijk dat hij naar een goed niveau kan groeien, maar daar moet nog eerst maar gaan blijken.

Dat Sportsology is inderdaad nog niks van te zeggen, maar het is maar de vraag wat Feyenoord ermee gaat doen natuurlijk. Zo stevig zit Arnesen nou ook weer niet in zijn zadel bij de club.

 

+1/-0

Bom barst binnen jeugdopleiding Feyenoord: Brard wil van jonge trainers af.

l een jaar wordt er geen competitie gespeeld op Varkenoord, maar op het jeugdcomplex van Feyenoord nadert een enorm belangrijke wedstrijd haar climax. De animositeit tussen de jonge en oude generatie trainers is ongekend hoog. Hoofd jeugdopleiding Stanley Brard speelt de hoofdrol.
Uiterlijk 31 januari zou Feyenoord een rapport van Sportsology ontvangen. Het Engelse bedrijf werkte de afgelopen periode aan een nieuwe organisatiestructuur in De Kuip. Het plan kreeg te maken met een vertraging van anderhalve maand. Pas afgelopen maandag kwam het rapport binnen. Rijkelijk laat, want vóór 1 april moet Feyenoord - net als iedere profclub in Nederland - laten weten welke werknemers moeten vertrekken. Haast is dus geboden.

Als het aan Stanley Brard ligt, neemt Feyenoord afscheid van een aantal werknemers: oud-spelers Ulrich van Gobbel (assistent-trainer Feyenoord Onder 18) en Remco Schol (video en performance analist Feyenoord Academy), Melvin Boel (hoofdtrainer Feyenoord 18) en Mark Onderwater (hoofd performance Feyenoord Academy). Brard vindt het viertal lastig en te innovatief en werkt liever met de trainers die hij al kent van zijn eerste periode op Varkenoord, zoals Cor Adriaanse en Gaston Taument.

Mail voor verkeerde Mark
Vlak voor PSV-Feyenoord stuurt Brard een mail met de namen van dit viertal aan algemeen directeur Mark Koevermans. Denkt hij. Want hij mailt niet naar Mark Koevermans, maar naar een andere Mark: Mark Onderwater. Inderdaad, een van de vier personen die hij liever gisteren dan vandaag kwijt is.

Onderwater weet niet wat hij leest. Hij is bijna vier jaar in dienst in Rotterdam en heeft nooit een officieel evaluatiegesprek gevoerd met Brard. Onderwater heeft zich inmiddels ziek gemeld en is niet meer bij Feyenoord geweest. Hij licht Boel, Van Gobbel en Schol niet in, maar Brard vermoedt dat deze informatie uitlekt en besluit om het drietal te bellen om zijn verkeerd geadresseerde mail toe te lichten.

Brard blundert
Maar het drietal weet van niks en is met stomheid geslagen als Brard moet uitleggen waarom hij zijn excuses aanbiedt en vervolgens uitlegt dat hij van hen af wil. De trainers zijn kwaad, ook omdat zij nooit een negatieve tussentijdse beoordeling hebben ontvangen. Daarom gaan zij er vanuit dat ze ook volgend seizoen actief zijn binnen Feyenoord.

Ook video-analist Etienne Shew-Atjon krijgt een verkeerd geadresseerde mail van Brard. Het 62-jarige hoofd jeugdopleiding gebruikt een eerdere mailwisseling met Koevermans, Shew-Atjon en video-analist Michel Valke om Koevermans in te lichten over de nieuwe rol voor Shew-Atjon, maar in plaats dat hij alleen naar de directeur mailt, klikt hij op reply-all. Zo leest de video-analist per abuis dat Brard wil dat hij voortaan niet meer bij het eerste wordt ingezet, maar dat Shew-Atjon moet terugkeren bij de jeugd.

Excuses
Brard geeft toe dat hij een enorme fout heeft gemaakt. "Ik vind het heel vervelend en dat is niet goed te praten. Daarvoor heb ik mijn excuses aangeboden. Ik heb een verslag gemaakt en dat naar de clubleiding gestuurd. Het is aan Feyenoord wat ze ermee willen doen. Wat er in het rapport staat, zeg ik niet. Maar ik kijk niet naar jong of oud. Het gaat mij erom dat iemand goed is", spreekt Brard, die tien maanden geleden nog lovend was over het duo Boel/Van Gobbel bij Feyenoord Onder 18.

Lees ook: Vorig jaar was Brard nog vol lof over Boel als jeugdtrainer
Terug naar het oude
In de jeugdopleiding ervaren veel trainers wel degelijk een kloof tussen de oude en nieuwe garde. De werkwijze van Brard heeft hen nog verder uit elkaar gedreven. Dat blijkt ook uit het feit dat het hoofd jeugdopleiding veel innovaties de afgelopen periode eigenhandig heeft teruggedraaid. Tot voor kort trainde de jeugd af en toe volgens hun biologische leeftijd. Talenten werden ingedeeld op lengte, gewicht of snelheid, zodat zij zich sneller ontwikkelen op hun eigen niveau. Of er werd per linie getraind. De spitsen uit bijvoorbeeld Feyenoord Onder 13, 14 en 15 gezamenlijk.

Een andere innovatie op Varkenoord was het beoefenen van andere sporten zoals trampolinespringen, waardoor de jeugd beweeglijker werd in luchtduels. Brard heeft er een einde aan gemaakt en werkt meer zoals hij deed in zijn eerste periode als hoofd jeugdopleiding van 2005 tot 2013. Periodiseren zouden trainers volgens hem ook zelf kunnen. Daar is volgens Brard geen specialist voor nodig.

Technisch directeur Frank Arnesen wil zich niet uitspreken wat hij van Brard vindt, maar intern weet iedereen dat hij meer op de lijn zit van de nieuwe generatie trainers. Waarom schakelt hij anders een duur bureau in om de opleiding te reorganiseren?

Positie Brard
De positie van Brard staat ook ter discussie. Vorige week donderdag heeft hij in het directie-overleg van de Feyenoord Academy met Koevermans, Arnesen en Raymond van Meenen (manager Feyenoord Academy) voorgesteld om afscheid te nemen van Onderwater, Boel, Van Gobbel, Schol en Shew-Atjon. Deze donderdag wordt daar mogelijk al een beslissing over genomen tijdens een nieuw overleg. Maar hoe sterk staat hij zelf? Een aantal jeugdtrainers heeft een doorlopend contract en moet dus een afkoopsom ontvangen. Kan het financieel gehavende Feyenoord zich dat veroorloven, terwijl de eveneens bekritiseerde Brard over een aflopend contract beschikt?

Brard reageert heel nuchter op zijn toekomst bij Feyenoord. "Binnen twee weken moet er een beslissing worden genomen, maar ik heb nog niks van de club gehoord. In mijn eerste periode is het ook steeds verlengd, dus ik merk het wel. Willen ze verder met mij is het ok. Willen ze iemand anders ook. Ik heb het prima naar mijn zin hier, maar als de club iets anders wil, zullen zij het kenbaar moeten maken. Ik heb gehoord dat de RvC er ook over moet beslissen."

Rol RvC
Dat maakt het voor Feyenoord niet eenvoudiger om eventueel van Brard af te komen. Mocht Feyenoord niet met hem verder willen moet Koevermans of Arnesen die beslissing nemen. Maar het besluit moet wel eerst langs de Raad van Commissarissen. Zij hebben formeel geen uitvoerende rol, maar hun advies weegt wel degelijk zwaar.

Een van die commissarissen is Sjaak Troost, voormalig ploeggenoot en boezemvriend van Stanley Brard. En van andere trainers van de oude garde, zoals Adriaanse en Taument. Een lastige situatie voor Troost.

Vóór 1 april moet er een beslissing worden genomen over de toekomst van een aantal trainers en het hoofd jeugdopleiding van de Feyenoord Academy. Gaat Feyenoord door met de vernieuwing of kiest het voor de oude koers? Het lot ligt in handen van Koevermans, Arnesen en Troost.

 

+1/-0

Brad is klaar, houdt alleen maar vast aan de ouwe hap. Graag Wim Jonk polsen voor deze positie

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 17 maart 2021 om 12:43:

Brad is klaar, houdt alleen maar vast aan de ouwe hap. Graag Wim Jonk polsen voor deze positie


Wim Jonk zou een heel geschikte persoon zijn,heeft erg veel kijk op vooral jonge spelers een goede motivator waar spelers tegenop kijken.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

pitbull schreef op 18 maart 2021 om 11:15:

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 17 maart 2021 om 12:43:

Brad is klaar, houdt alleen maar vast aan de ouwe hap. Graag Wim Jonk polsen voor deze positie


Wim Jonk zou een heel geschikte persoon zijn,heeft erg veel kijk op vooral jonge spelers een goede motivator waar spelers tegenop kijken.Naast Jonk zijn er vast wel andere kandidaten. Bv Paul Brandenburg (43) is inmiddels vijf jaar hoofdjeugdopleiding van de bewierookte AZ academie.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 18 maart 2021 om 12:03:

open/sluit de onderstaande quote:

pitbull schreef op 18 maart 2021 om 11:15:

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 17 maart 2021 om 12:43:

Brad is klaar, houdt alleen maar vast aan de ouwe hap. Graag Wim Jonk polsen voor deze positie


Wim Jonk zou een heel geschikte persoon zijn,heeft erg veel kijk op vooral jonge spelers een goede motivator waar spelers tegenop kijken.Naast Jonk zijn er vast wel andere kandidaten. Bv Paul Brandenburg (43) is inmiddels vijf jaar hoofdjeugdopleiding van de bewierookte AZ academie.dan krijg je echt oorlog.......hahaha

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 17 maart 2021 om 12:43:

Brad is klaar, houdt alleen maar vast aan de ouwe hap. Graag Wim Jonk polsen voor deze positie


Wim Jonk breekt door als trainer, lijkt me geen optie (al zou ik het een fantastische man vinden voor de job). Misschien een verwante geest of die HJO van AZ (gezien we daar toch alles vandaan plukken tegenwoordig)?

 

+1/-0

Misschien vindt Jonk dit wel een uitdaging en vindt hij dit leuker als het trainerschap?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

pitbull schreef op 18 maart 2021 om 11:15:

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 17 maart 2021 om 12:43:

Brad is klaar, houdt alleen maar vast aan de ouwe hap. Graag Wim Jonk polsen voor deze positie


Wim Jonk zou een heel geschikte persoon zijn,heeft erg veel kijk op vooral jonge spelers een goede motivator waar spelers tegenop kijken.Hij is nu hoofdtrainer die gaat echt de jeugd niet begeleiden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Bestlander schreef op 18 maart 2021 om 18:21:

open/sluit de onderstaande quote:

pitbull schreef op 18 maart 2021 om 11:15:

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 17 maart 2021 om 12:43:

Brad is klaar, houdt alleen maar vast aan de ouwe hap. Graag Wim Jonk polsen voor deze positie


Wim Jonk zou een heel geschikte persoon zijn,heeft erg veel kijk op vooral jonge spelers een goede motivator waar spelers tegenop kijken.Hij is nu hoofdtrainer die gaat echt de jeugd niet begeleiden.


weet je niet

 

+1/-0

Laat ze eerst maar eens afscheid van Brard nemen...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 18 maart 2021 om 13:11:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 18 maart 2021 om 12:03:

open/sluit de onderstaande quote:

pitbull schreef op 18 maart 2021 om 11:15:

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 17 maart 2021 om 12:43:

Brad is klaar, houdt alleen maar vast aan de ouwe hap. Graag Wim Jonk polsen voor deze positie


Wim Jonk zou een heel geschikte persoon zijn,heeft erg veel kijk op vooral jonge spelers een goede motivator waar spelers tegenop kijken.Naast Jonk zijn er vast wel andere kandidaten. Bv Paul Brandenburg (43) is inmiddels vijf jaar hoofdjeugdopleiding van de bewierookte AZ academie.dan krijg je echt oorlog.......hahahaAls hij het maar netjes meldt bij Eenhoorn haha. Maar ook bij andere clubs zitten vast wel capabele mensen. Bijvoorbeeld vorig jaar heeft Groningen Wes Beuvink aangesteld als hoofd scouting. Die gast is 22 jaar!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 18 maart 2021 om 19:04:

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 18 maart 2021 om 13:11:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 18 maart 2021 om 12:03:

open/sluit de onderstaande quote:

pitbull schreef op 18 maart 2021 om 11:15:

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 17 maart 2021 om 12:43:

Brad is klaar, houdt alleen maar vast aan de ouwe hap. Graag Wim Jonk polsen voor deze positie


Wim Jonk zou een heel geschikte persoon zijn,heeft erg veel kijk op vooral jonge spelers een goede motivator waar spelers tegenop kijken.Naast Jonk zijn er vast wel andere kandidaten. Bv Paul Brandenburg (43) is inmiddels vijf jaar hoofdjeugdopleiding van de bewierookte AZ academie.dan krijg je echt oorlog.......hahahaAls hij het maar netjes meldt bij Eenhoorn haha. Maar ook bij andere clubs zitten vast wel capabele mensen. Bijvoorbeeld vorig jaar heeft Groningen Wes Beuvink aangesteld als hoofd scouting. Die gast is 22 jaar!


Dat zou ik pure armoe vinden om heel az leeg te trekken, omdat wij zelf geen goede mensen kunnen vinden. Beetje treurig toch?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ramesoe schreef op 18 maart 2021 om 19:19:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 18 maart 2021 om 19:04:

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 18 maart 2021 om 13:11:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 18 maart 2021 om 12:03:

open/sluit de onderstaande quote:

pitbull schreef op 18 maart 2021 om 11:15:

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 17 maart 2021 om 12:43:

Brad is klaar, houdt alleen maar vast aan de ouwe hap. Graag Wim Jonk polsen voor deze positie


Wim Jonk zou een heel geschikte persoon zijn,heeft erg veel kijk op vooral jonge spelers een goede motivator waar spelers tegenop kijken.Naast Jonk zijn er vast wel andere kandidaten. Bv Paul Brandenburg (43) is inmiddels vijf jaar hoofdjeugdopleiding van de bewierookte AZ academie.dan krijg je echt oorlog.......hahahaAls hij het maar netjes meldt bij Eenhoorn haha. Maar ook bij andere clubs zitten vast wel capabele mensen. Bijvoorbeeld vorig jaar heeft Groningen Wes Beuvink aangesteld als hoofd scouting. Die gast is 22 jaar!


Dat zou ik pure armoe vinden om heel az leeg te trekken, omdat wij zelf geen goede mensen kunnen vinden. Beetje treurig toch?Op zich heb ik geen problemen daarmee als Feyenoord het niet doet doet ajax of psv het wel als ze de kans krijgen.

 

+1/-0

Kan Arnesen zich bij de directie hard maken om bijde knvb te lobbyen voor een vast aanvangstijdstip van de wedstrijden van Feyenoord? Graag om zondagavond 20.00. Des te minder van je weekend verpest wordt door die koekenbakkers. Nu is je hele zondag weer naar de kloten door dat stelletje Feyenoord-onwaardige voorbijgangers.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 56 pagina's: 1 2 3 4 ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... 52 53 54 55 56

Feyenoord Forum » Home of History » Frank Arnesen (TD)