Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » PSV

Deze normale topic is open en bestaat uit 38 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 34 35 36 37 38

open/sluit de onderstaande quote:

Tja ik kan jullie er ook op wijzen dat personen die zo denken een vooruitziende blik missen.Koekoek

 

+1/-0

Leuk dat je jezelf zo omschrijft ;)

Maar een slim beleidsmaker denkt vooruit en ziet kansen voor ze er zijn bij bepaalde ontwikkelingen.
Vertel me Edirin81 denk je dat Ihattaren en malen wel eens op de bank kunnen komen met al die nieuwe spelers bij PSV? Denk je dat schmidt echt de spelers goed vind die er lopen? Want het lijkt er verdacht veel op dat hij een totaal team aan het samen stellen is met zijn eigen keur korps aan spelers. Wat denk je dus wat er met de spelers gebeurt die er al bij psv speelde?

 

+1/-0

Ik denk dat we van bommel moeten halen zodat we gekke clausules kunnen lichten. En nu ben ik wel klaar met die gekke hersenspinsels van je. Zullen we het bij feiten houden?

 

+1/-0

We zullen zien of het hersen spinsels zijn of straks wederom uit zullen komen.

Dit zijn de feiten:

Feit is dat Ihattaren op de bank zit. Feit is dat Schmidt zijn eigen spelers haalt en die de voorkeur geeft.

Dat zijn de feiten. Nu kan je speculeren wat de gevolgen van die feiten zullen zijn.

En de gevolgen van die feiten kunnen zijn... Dat al die spelers van schmidt de gevestigde spelers uit hun basis plaatse drijven. bijv. Gotze de plek van malen in kan nemen die dan ook op de bank komt. Rosario die op de bank kan komen door die 2 nieuwe middenvelders. Met als gevolg ontevreden spelers.

Die willen dan weg. En waar gaan ze dan heen?

Geheid dat ze trekken naar een oud coach met vaak raiola als zelfde zaak waarnemer de coach die ook op een vervelende manier weg moest waar ze een goeie band mee hebben... jawel van Bommel. Heeft die geen club dan zoeken de ontevreden spelers een transfer. Heeft hij wel een club (mss Feyenoord) kunnen die spelers wel eens heel lastig worden voor psv als van bommel en raiola ze benaderd en enkel naar hem willen gaan (van bommel is wel zo iemand die wraak wil en dingen niet vergeet). Ihattaren heeft maar een contract voor 2 jaar. Malen word mss lastiger met een contract tot 2024.

Het zijn geen hersenspinsels gewoon logisch oorzaak en gevolg bij de juiste ingrediënten.

Het is al gunstig voor Feyenoord om de boel bij psv zo veel mogelijk te ontwrichten om een directe concurrent zo met onrust te benadelen.

Regeren is vooruitzien. Bij voetbal doe je niet anders dan werken met hersenspinsels. Want speculeren op iets wat nog niet is gebeurt of te wel gokken met een vooruitzicht in jouw voordeel zijn hersenspinsels... Speculeren op talent wat je opleid en het goed zal doen, speculeren op goeie mensen die voor je werken, coaches staf etc. Speculeren op aankopen voor je eerste elftal. Speculeren op tactieken om een wedstrijd te winnen en speculeren op de spelers die wedstrijden voor je gaan winnen. Ga zo maar door.

We gaan zien wat er met de bankzitters bij psv gebeurt en hoe die zich gaan schikken in die rol... Dan gaat de rest ook zo op zijn beloop als ik hier meldde. Wacht maar af.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 9 oktober 2020, 06:48:48.

 

+1/-0

Is goed, Sun Tzu.

 

+2/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 09 oktober 2020 om 01:25:

Enkel als van bommel goedkoop ihattaren, malen en mss teze en/of gakpo kan meebrengen is hij welkom.Malen ligt tot 2024 vast. Voor ons is hij niet haalbaar. Van Bommel moet nog stappen maken voordat hij bij ons hoofdcoach kan worden maar ik zie in hem wel een toekomstig trainer. Ik vind dat geen gekke gedachte. Nu schijnt ervaring niet belangrijk te zijn in het Maasgebouw. Kuyt mag het gaan proberen, dus wie weet Van Bommel ook.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Jørgen Kristensen schreef op 09 oktober 2020 om 07:58:

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 09 oktober 2020 om 01:25:

Enkel als van bommel goedkoop ihattaren, malen en mss teze en/of gakpo kan meebrengen is hij welkom.Malen ligt tot 2024 vast. Voor ons is hij niet haalbaar. Van Bommel moet nog stappen maken voordat hij bij ons hoofdcoach kan worden maar ik zie in hem wel een toekomstig trainer. Ik vind dat geen gekke gedachte. Nu schijnt ervaring niet belangrijk te zijn in het Maasgebouw. Kuyt mag het gaan proberen, dus wie weet Van Bommel ook.


Van Bommel trainer bij Feyenoord? Ben je gehypnotiseerd door FON1? :huh :huh :huh

 

+1/-0

Mark von Bommel is een bizar slechte coach. FON1 kickt op kansloze werkeloze spelers en trainers, die nergens aan de bak komen.
Ik hoop dat ze bij Feyenoord nooit in zee gaan met dit soort prutsers, dus ook Kuijt ook niet.

Feyenoord is niet bij machte om spelers van psv te halen, ze betalen daar salarissen waar wij niet aan kunnen tippen. Welke zelf respecterende club zet in godsnaam nou een clausule in het contract van een jeugdspeler?

Malen had je kunnen proberen te halen toen hij bij Arsenal wegging, maar dat is niet gebeurt dus houdt het op.

 

+1/-0

Spelers vallen in hun eerste seizoen altijd met hun kwaltiteiten op. Niemand kende Malen, en nu loopt iedereen met hem weg, terwijl hij nog geen deuk in een pakkie boter heeft gemaakt. Om wat voor reden dan ook, een topper zal blijvend presteren. Een voorbeeld is onze Steven Berghuis, maar ook een op de achtergrond werkende Toornstra; Kokcu; Haps; Malacia, spelers die blijven presteren. Daar heb je wat aan.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 09 oktober 2020 om 01:19:

@vuist en edirin81

Tja ik kan jullie er ook op wijzen dat personen die zo denken een vooruitziende blik missen.

Ik zou als feyenoord namelijk maar vinger aan de pols houden bij alle (nederlandse) top talenten en willen weten wat er in hun contract staat. Zeker bij de top talenten die wel eens ontevreden kunnen, raken of zijn. Kom aan die info via zaak waarnemers of wie het ook mag weten en informeer of er clausules zijn waardoor ze goedkoper kunnen over stappen.

Dat is gewoon verstandig beleid. En al ken je die clausules moet je nog voorwaarden creëren dat ze naar jouw club willen komen. Daar moet je ook oog voor hebben. En dan komt van bommel mss in beeld om dat voor elkaar te krijgen.

Het is geen gekke en onwaarschijnlijke gedachte dat Ihattaren en Malen wel eens heel ontevreden kunnen raken onder schmidt als je daar de ontwikkelingen bij psv ziet. Als je daar op kan anticiperen met vergaarde info. Kan je snel toeslaan. En van bommel kan een onderdeel zijn om die on te vrede spelers binnen te hengelen voor bedragen die mss veel lager zouden zijn dan wanneer je anders die top talenten zou kopen.

Is namelijk gewoon hoe men in dit wereldje gebruik maakte van een zwakte bij een tegenstander. Hoe psv en twente van onze zwakke financiele uitgangspositie gebruik maakte en psv wijnaldum en twente fer in pikte. En wij toen vermeer voor maar een miljoen weg sneakte bij 020.

Een gebrek aan financiele middelen kan volgend seizoen ook wel een rede zijn dat je ihattaren en malen mss goedkoop binnen kan hengelen nu men bij psv teveel financiele risico's neemt.

Wacht maar af als psv volgend seizoen niet in de top 2 eindigt of 2de word en champions league mis loopt spreek ik jullie weer ;)


@willem van hanegem en Blaak
Precies zoals ik elders al beschreef ze leven nu boven hun stand en geven teveel uit. Zie je wel Blaak ;) gewoon logisch kijken naar het beleid en je ziet vanzelf hoe ze daar met de centjes om gaan. Ze nemen dit jaar een groot risico. Als 020 en wij boven ze eindigen deze competitie geven we ze een gevoelige tik en kunnen we ze inhalen.Mijn god, wat een hoop onzin bij elkaar.

Feyenoord heeft nu al geen rooie cent om spelers te halen en dan denk je dat je bij PSV twee spelers kan halen? Wat verwacht je dat er in die contracten staat? Als een club ze wil hebben ze daar geld bij krijgen?

Dit soort spelers zullen voor Feyenoord altijd totaal onhaalbaar blijven. Het zou fijn zijn als je ook een keer realistisch naar het voetbal gaat kijken. Na eerst Feyenoord vol willen te gooien met transfervrije bejaarden ben je nu van plan om de toptalenten te gaan kopen bij de concurrenten terwijl er geen geld is :D :D

 

+1/-0

Een Ihattaren kan alleen gehaald worden als hij het zelf zat is bij die club en als Feyenoord een paar spelers voor miljoenen verkoopt. Mischien moet De Kromme hem eens warmmaken voor Feyenoord! ;)

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 9 oktober 2020, 14:36:42.

 

+1/-0

@jorgenkristensen

Bedankt voor je bijval. Het duurt toch zeker nog 2 a 3 jaar met dit huidige beleid tot je weer kan wedijveren met 020.

Als je dus van bommel haalt na Advocaat en je geeft hem enkel een kans als hij ihattaren of wat andere psv jeugd (malen, teze, gakpo) goedkoop kan meenemen zie ik niet in waarom je hem geen kans kan geven door bewezen diensten. Die neemt dan zo 30 miljoen winst voor je mee. En je krijgt van marwijk er gratis bij die het hier niet verkeerd deed als zijn mentor en raiola is ook hun vriendje dus wie weet kan je daar ook van profiteren.

@ramesoe
Je mag van Bommel slecht vinden... Maar welke andere mogelijke trainer opties zie je na Advocaat? Als je van Bommel dus aan geeft dat als je wat oud psv top talenten pupillen goedkoop kan meenemen mag je hier coach worden. Kan je zo miljoenen als club opleveren. De kans is namelijk groot dat Berghuis weg gaat en we senesi of sinisterra verkopen. Dus dan heb je geld zat die spelers over te nemen voor schappelijke prijsjes.

Eens dat je malen eerder moest op pikken na arsenal.

Wat de clausules betreft... Raiola kennende is het wel een gehaaide zaakwaarnemer dus je weet nooit wat er in zo'n contract staat het lijkt me het informeren waard bij Ihattaren en heeft trouwens nog maar een 2 jarig contract. Malen heeft mss wel zo'n clausule aangezien hij weg ging bij arsenal omdat hij niet aan spelen toe kwam. Dus het informeren waard.


@gio4ever
Wat jij wil. Ik heb het over volgend seizoen. Dan is de kans groot dat Berghuis, Senesi en sinisterra en jorgensen worden verkocht dus heb je geld zat.

Ik verwacht dat Ihattaren wel eens lastig kan gaan doen en nog maar een 2 jarig contract heeft en kan aangeven enkel naar van Bommel te willen als transfer.
Ik verwacht dat malen al eens meemaakte niet aan spelen toe te komen dus mss heeft hij wel een clausule dat hij makkelijker weg kan als hij niet aan en bepaald aantal wedstrijden komt. Het is het informeren waard.

Het is zeer realistisch. Aangezien de verwachting groot is dat je volgend seizoen spelers gaat verkopen. En schmidt voor eigen spelers gaat waardoor de psv talenten enorm ontevreden raken en weg willen.

Het is jammer dat je niet in ziet waarom je voor die transfervrije spelers moet gaan voor een goed spelers beleid. Spelers als Elia, Kalou, de guzman en lens (had advocaat transfervrij kunnen halen) kunnen binnen hengelen. Want waar hadden we een probleem? Ow ja links op de flank waar elia prima kon spelen en in de spits waar Kalou en lens prima konden spelen. Toornstra en jorgensen had je dan kunnen verkopen had je geld in de knip en kon je transfervrij de Guzman in plaats toornstra halen. De guzman is niet minder dan Toornstra.

Had je je selectie al rond en nog meer dan 8 miljoen over om een echte versterkende aankoop te doen. Samen met het geld van je transfers van Jorgensen, Toornstra, summerville.

Advocaat had gewoon gelijk dat Arnesen meer in het eerste moest investeren. En kon op deze manier. Dan was je kampioenkandidaat geweest.

Hoe vind je dat Arnesen het nu doet? Spajic huur, linssen transfervrij en teixeira goedkoop gehaald zijn prima. (1 huur en 1 transfervrije speler zoals ik aan gaf zoals je moet handelen en nu we ene beter scoutings apparaat hebben kan je ook gaan voor top talenten die niet uit de verf kwamen bij top clubs zie malen die weg ging bij arsenal en nu teixeira bij ons als je er onder de 2/2,5 miljoen voor uit geeft).

Maar heeft ook zo 8 miljoen aan jeugd en middelmaat binnen gehengeld. Diemers, Boznik, Conthe, Antonnucci. Ga je daar 12 miljoen voor terug krijgen? Want 1/3 van je transfers bij verkoop gaat op aan kosten. Ik betwijfel het.

Wat denk je had Feyenoord niet meer gehad aan Elia, Kalou, Lens en de Guzman dan deze spelers? Had je zelfs 8 miljoen gehad plus alle transfer inkomsten van summerville, toornstra en jorgensen. Dan had je ook gewoon een bod kunnen doen op die Kudus waar Advocaat aan gaf dat kudus hem en arnesen ook op viel.

Zo werkt dat dus... Door het halen van transfervrije spelers hou je geld over die je dan goed investeert aan een top aankoop Gio4ever. Je houd geld op zak haalt gelijkwaardige of betere transfervrije spelers en houd geld over voor echte versterkingen.

Dat is pas goed beleid. Niet dit wat er nu gebeurt...

Ik wil niet alleen maar transfervrije spelers halen die jij mss te oud vind. Het is een onderdeel van een groter geheel. Je houd er geld door over voor echte versterkingen terwijl je kwaliteit niet minder word. In tegen deel die kan zelfs ook verbeteren.


@marc Acardipane

Precies dat kan mss ook ;) Als je zelf die talenten kan overtuigen met hulp van anderen van je club waarom geen lijntje uit gooien ;) mss bijten ze.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 10 oktober 2020, 13:23:47 door een mod.

 

+1/-0

Overigens zegt Overmars dat Ihattaren voor hun op dit moment geen serieuze optie is, maar hij kan ook niet iets anders zeggen. Vond die De Jong maar vaag weet niet wat hij bedoelde met de voetbal wereld is Mo voorbijgestreeft?? Tuurlijk is nog maar 18 maar denk niet dat hij veel warmte daar voelt van De Jong of de trainer die zijn erg zakelijk. Hij heeft ook geen oudere spelers die hem helpen behalve Dumfries.

 

+1/-0

@marc Acardipane

Die overmars heeft hem wel nodig want promes als 10 faalt.

Ihattaren was goed met afellay maar die moest ook weg. Die jonge ziet er alle support bij PSV verdwijnen dus snel contact mee zoeken. 020 kan die jonge ook niet de zekerheid van spelen bieden. Feyenoord zit in de lift onder Arnesen en Advocaat. PSV en 020 zijn in een neerwaartse spiraal. Die de jong is een pure licht gewicht. Dus als er een moment is om toe te slaan bij PSV en in hun selectie dan is het nu. Die de jong kan dat helemaal niet handelen als er jongens lastig gaan doen of als het even spannend word.

Ik zie Ihattaren als prima vervanger voor berghuis of samen lekker ballen met teixeira op het middenveld ;)

 

+1/-0

Dat we het hier het nog steeds hebben over spelers halen van psv, dat is echt een utopie en gaat niet gebeuren. Mochten ze echt weg willen, dan gaan ze of naar ajax of naar het buitenland. Feyenoord gaat echt geen 15+ miljoen uitgeven voor een talentje.

FON1 met dure over the hill bejaarden bouw je helemaal niks op. Jouw stokpaardje Elia komt nog niet eens een lantarenpaal voorbij, Kalou is 35, De Guzman is 33 en heb je die recent nog ergens zien spelen?
Het zijn niet meer dezelfde spelers als 5 jaar geleden, hoeveel recente wedstrijden heb je gezien van deze spelers? Ik gok geen een.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Gijsio schreef op 08 oktober 2020 om 17:16:

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 07 oktober 2020 om 07:37:

Ach Götze en van Ginkel zijn pas over 2 of 3 maanden fit. Van Ginkel speelde voor het laatst in juni 2018. En Götze heeft slechts 15 wedstrijden gespeeld de laatste jaren.Gotze:

32, 34 en 21 wedstrijden gespeeld de laatste drie jaar...Klopt waarvan een aantal in europees verband, die Valentijn had het over een paar wedstrijden onzin dus. Hij is ook nog maar 28 normaal moet die op die leeftijd echt nog wel top zijn.

 

+1/-0

Tja die Valentijn Driessen moet ook niet al te serieus worden genomen, die zit ook vaak mis bij transfers. Trouwens die Gotze verdient "maar" 2 miljoen per jaar, dus dat valt nog wel mee.

Psv krijgt straks gewoon een heel sterk middenveld, die Sangare schijnt echt een topper te zijn, Fein een goed talent, Gotze, Ihataren, van Ginkel, Gutierez, Thomas, Mauro Junior, Rosario. Genoeg gasten om op te stellen.

Voorin zijn ze ook gewoon op sterkte, alleen centraal in de verdediging ben ik niet helemaal overtuigt. Ja ze hebben daar genoeg redenen om positief te zijn.

Ajax moeten we uiteraard ook niet uitvlakken, die komen er wel weer bovenop.
Ik heb het gevoel dat de competitie kwalitatief omhoog gaat met de teams in de top die meer aan elkaar gewaagd zijn. We zullen top moeten spelen om ons er aan te kunnen wagen.
Het gaat er alleen spannender van worden en ik heb er echt zin in!

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 10 oktober 2020 om 01:08:

@marc Acardipane

Die overmars heeft hem wel nodig want promes als 10 faalt.

Ihattaren was goed met afellay maar die moest ook weg. Die jonge ziet er alle support bij PSV verdwijnen dus snel contact mee zoeken. 020 kan die jonge ook niet de zekerheid van spelen bieden. Feyenoord zit in de lift onder Arnesen en Advocaat. PSV en 020 zijn in een neerwaartse spiraal. Die de jong is een pure licht gewicht. Dus als er een moment is om toe te slaan bij PSV en in hun selectie dan is het nu. Die de jong kan dat helemaal niet handelen als er jongens lastig gaan doen of als het even spannend word.

Ik zie Ihattaren als prima vervanger voor berghuis of samen lekker ballen met teixeira op het middenveld ;)Het is nu wel klaar met deze onzinnige berichten. Als je niets serieus te melden hebt, zeg dan niks.

 

+5/-0

Raiola brengt Ihattaren wel naar een topclub, als je hem als zaakwaarnemer neemt duurt dat nooit zo lang.

 

+1/-0

Waar ik mij aan stoor is dat de Duitse trainers in Nederland zo geaffecteerd Engels spreken. spreek gewoon je moers taal

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 38 pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 34 35 36 37 38

Feyenoord Forum » Andere competities » PSV