Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » PSV

Deze normale topic is open en bestaat uit 38 pagina's: 1 2 3 4 5 6 ... 34 35 36 37 38

Bergwijn per direct naar Mourinho en Spurs, kan er ook nog wel bij. Laat die De Jong nog maar paar spelers halen voor dat geld.

 

+1/-0

Het lijkt er op alsof Van Bommel nog een grote negatieve invloed heeft op de gang van zaken en de boel van afstand manipuleert. Een volgende club denkt wel twee keer na voor je met zo'n intrigant in zee gaat.

 

+1/-0

Laat van Bommel maar lekker zijn werk doen! Gaat prima zo! :D

 

+1/-0

Eens @Ramesoe

van Bommel is een heerlijke onrust stoker. En duwt PSV daardoor verder in het moeras.

PSV heeft de voetbal strategie alle waarde op het veld zetten.

Ik zat met die strategie te wachten op het moment dat ze ook een incapabele TD kregen en dat moment is nu aangebroken.
Je waarde op het veld verdampt als sneeuw voor de zon als een waardeloze TD je geld uit geeft aan de verkeerde spelers.

Daarom wil ik dus liever nooit een TD in je organisatie kijk wat een schade die kan uitrichten.

Toon heeft een catastrofale fout gemaakt door een onervaren TD neer te zetten. Dat kost PSV miljoenen en miljoenen. En hij blijkt enkel te kunnen managen als het rustig is. Verder beschermt hij net als alle directeuren zijn eigen aangestelde mannetje john de jong en houd die de hand boven het hoofd. De andere jongeling (van Bommel) slachtoffert Toon wel en die blijkt ruggengraat te hebben en neemt wraak. Toon stapelt fout op fout.

Nu hebben ze weer 30 miljoen te besteden met de transfer van bergwijn. Ik hoop vurig dat John de jong daar weer spelers voor mag kopen.

 

+1/-0

Dit bevestigd weer eens dat " voor geld alles te koop is " ook zijn grenzen kent en dat je zonder voetbalkennis kunt managen dat je een ons weegt, maar eenmaal de spiraal neer gaat blijft-ie neer gaan. Zoiets als de wet van Murphy …

 

+1/-0

Wat een kolere bende daar.

Genieten met een harde G!

 

+2/-0

ook Rodrigues geen optie tot koop

 

+1/-0

Verschil vier punten met ons wedstrijd tegen AZ is nog belangrijker nu minimaal gelijkspel maar hopelijk een sneaky 0-1.

 

+1/-0

Zeer goed gedaan van PSV. Ze hebben zich zelf uitgeschakeld in de strijd om de top 3 en tegelijkertijd Ajaks aan drie blessures geholpen. Ik wist wel dat die boeren vrienden waren.

 

+2/-0

Zonder Malen en Bergwijn is het toch wel een armoedig zooitje. Alleen Ihatarren kan er nog wat van. Middenveld met Hendrix en Rosario is brandhout om over de verdediging nog maar te zwijgen. Ze moeten veel geluk hebben om mee te doen om de 3e plek en met pech eindigen ze buiten de top 5.

 

+1/-0

Ik snap dat over andere clubs nooit zo, waar stonden we zelf in oktober?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

hassel schreef op 03 februari 2020 om 18:03:

Ik snap dat over andere clubs nooit zo, waar stonden we zelf in oktober?Ja toen lachten ze bij PSV nog om ons, nu is het andersom. Leedvermaak hoort een beetje bij rivaliteit he

 

+1/-0

Yep, maar ook in de hoofdstad gaat het niet echt lekker hoor. Ik zie echt mogelijkheden voor Dickie Army.

 

+1/-0

Ik zie ook mogelijkheden voor Feyenoord.

Echt het kan zo om slaan.

Op dit moment heeft men al een goede beleidsmatige keus gemaakt door voor ervaring te gaan op 2 belangrijke posities (coach en TD) (ok door meer geluk dan wijsheid want arnesen was beschikbaar en was de enige doe wou en Advocaat een beetje hetzelfde liedje... Maar goed...). Probleem zit helaas nog altijd in de bedrijfsstructuur van Feyenoord zodat alles weer makkelijk in kan storten.

Men doet alsof er goed beleid word gevoerd bij 020 en PSV. Maar is voor een groot gedeelte gebaseerd op toeval. Of men stort weer finaal in omdat een directie lid een kapitale blunder begaat. Niemand ziet namelijk de fouten in de voetbal bedrijfsstructuur die dat golf effect steeds weer veroorzaakt.

Enkel bij AZ voert men op dit moment echt doel gericht gedegen beleid. Maar hebben een te smalle selectie door gebrek aan geld.

Voorbeelden van beleid in nl waar het per ongeluk mis gaat of goed ging:
PSV zet kapitaal op het veld Toon begaat een blunder door jonge directie aan te stellen bij key posities in je club. Jonge hoofd jeugdopleidingen, jonge TD, jonge coach. AL faalde er 1 was dat al slecht voor de organisatie. Maar vooral de TD functie is catastrofaal aangezien alles is gericht om je kapitaal op het veld te zetten. Zit daar iemand die verkeerde aankopen doet verdampt je totale eigen vermogen. En zo geschiede met john de jong. (daarom nooit een TD bij ons ging het ook fout met peter bosz en wotte die teveel risico nam qua aankopen en van Geel die verkeerd aan kocht en geen team in de voetbalpiramide wou. Zet professionals in voor ieder aspect van die job en laat de hoofd spelers beleid, de hoofd jeugd opleidingen en de team manager samen beslissen of een aankoop noodzakelijk is).

Bij 020 was het champions league team wat goed presteerde meer geluk dan wijsheid.
Tadic werd gehaald in plaats van Ziyech maar Ziyech bleek te blijven en die 2 bleken samen in 1 elftal te kunnen spelen.
Samen met 2 top talenten (de light en de jong) en een ervaren kracht in iedere linie (Blind, Shone, Huntelaar) en 1 goeie back (tagliafico). Bleek het te gaan lopen.
Nu wil men opeens aanhaken met de wereld top en wacht maar... 020 loopt zo weer in het mes net als PSV. Overmars kan er namelijk niet veel van had vaak ruzie met bergkamp en Jonk. Die overmars wil graag kopen vandaar de vele miskopen. Dat gaat na vertrek van Ziyech of ouder worden of onvrede Tadic vanzelf weer mis. Scheurtjes ontstaan er nu al nu men teveel aankopen deed en er teveel oudere jongens in het team spelen zonder club hart of niet slim genoeg zijn om het team belang te snappen.

Bij Feyenoord valt nu net als bij 020 met tadic en Ziyech opeens alles per ongeluk goed. Het team heeft een verstandige coach die de zwaktes van het team weet te camoufleren. Een td die tenminste 1 goeie aankoop deed. waardoor het team 1 versterking heeft gekregen (Ozyakup) die wat toe voegt qua spel intelligentie en een boef (in de goeie zin van het woord) die alles doet om te winnen). Het is nog net niet genoeg want je verdediging is te zwak en je spits te vaak geblesseerd. Maar als je concurrenten instorten heb je nu wel veel meer kans dan eerst.

 

+1/-0

Nu moeten ze tegen Willem II. :B

 

+1/-0

Zowel psv als ajax krijgen het heel lastig dit weekend in het hoge noorden.
Moet toch wel zeggen dat het speelschema dit jaar prima is.

 

+1/-0

Roger Schmidt is daar nu coach. Zijn speel stijl is interessant.

Zie uitleg VI
https://www.youtube.com/watch?v=sT3v3xtNROMlink

Zijn ploegen kunnen vaak minder goed het spel maken dus prima voor ons team met de afwachtende styl van advocaat. Je moet enkel je backs leren een goeie snelle wissel pass te geven. Dan speel je dat team van Roger Schmidt zo stuk.

We hebben wel backs die dat moeten kunnen.

 

+1/-0

Is duidelijk dat PSV de aanval opent op ajax en waar twee honden vechten om een been..

 

+1/-0

Ik hoop met je mee Marc Acardipane ;)

 

+1/-0

Hoorde ok dat die gotze een stofwisselingsziekte heeft dus daardoor nooit meer zijn oude niveau heeft kunnen halen. Dus wie weet wat je daar mee binnen haalt... Afwachten dus wat die nog kan brengen... Misschien is zijn naam groter dan wat hij nog echt aan voetbal kwaliteit kan brengen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 38 pagina's: 1 2 3 4 5 6 ... 34 35 36 37 38

Feyenoord Forum » Andere competities » PSV