Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Andere competities » Ajax

Deze normale topic is open en bestaat uit 20 pagina's: 1 2 3 4 ... 16 17 18 19 20

open/sluit de onderstaande quote:

VakkieK schreef op 27 februari 2022 om 18:58:

Lekker Keesie Wonderboy, je maakt het leven voor een Feyenoorder op deze zwarte zondag wat dragelijker 😀Mwah, het gevoel na het verlies in Alkmaar is voor mij er niet minder k*t op geworden door deze uitslag. Feyenoord had dichter bij Ajax kunnen; nee moeten komen gisteren.

Dat heeft de ploeg zelf laten liggen, al werd het door de arbitrage wel erg moeilijk gemaakt.

Ik vond overigens dat ook PSV wel lekker in het zadel werd geholpen tegen Sparta. Hele domme overtreding op het middenveld, maar directe rode kaart?! Kan me niet van de indruk onttrekken dat al die PSV'ers die dan gelijk om de scheidsrechter heen zwermen diens beslissing daarin beinvloed hebben.

Dat zit echt in de aard van die club; tegen dat massale gemekker rond de scheidsrechter moet eens keihard opgetreden worden. Het is misselijkmakend.

 

+1/-0

Kenneth Perez mengt zich ook in de discussie over de opvolging van Erik ten Hag bij Ajax. In de optiek van de analist is de Deense bondscoach Kasper Hjulmand uitermate geschikt om het stokje over te nemen in de Johan Cruijff ArenA. Volgens Perez moet de keuzeheer van de nationale ploeg van Denemarken dan wel het WK in Qatar laten schieten.

"Ik denk Kasper Hjulmand, als hij het WK zou laten schieten. Dat zou op voorhand heel goed bij elkaar passen", antwoordde Perez maandagavond in Voetbalpraat van ESPN wat een goede optie zou zijn voor Ajax. "Dat is een trainer die tactisch heel sterk is, dat heeft hij met Denemarken laten zien tijdens het EK, met switchen van systemen. Hij heeft een heel heldere filosofie voor wat hij wil.

 

+1/-0

Ongeacht wie er voor de spelers staat, ze gaan in de hoofdstad een pittig seizoen tegemoet. Het komt werkelijk allemaal tegelijk. Overmars is vertrokken, ten Hag lijkt met zijn hoofd ook al bij een volgende uitdaging te zitten, een aantal sterkhouders lopen op hun laatste benen (Tadic, Klaassen, Blind), anderen (Gravenbergh, Antony, Mazraoui, etc.) zullen een transfer willen maken; wat er overblijft is nog altijd goed genoeg voor de Nederlandse top maar er zullen nieuwe spelers moeten worden ingepast en andere spelers moeten opstaan.

Er lijkt geld genoeg te zijn om te investeren, maar vergis je niet; het salarishuis is gigantisch. Ajax begroot een X-aantal CL-wedstrijden, als je inkomsten daarvan uitblijven moeten de inkomsten uit transfers komen om de uitgaven te dekken. Zoals Feyenoord na decennia van een negatieve spiraal op het gebied van (transfer)inkomsten eindelijk een positief trend heeft ingezet, zou bij ajax het tegenovergestelde kunnen gebeuren komende seizoenen. Ze hebben vooralsnog voldoende vet op de potten, maar dat kan heel snel opdrogen als je wat langer tegen gaat zitten...

 

+1/-0

Ze hebben wederom iemand met een Feyenoord achtergrond op het oog, dit keer Schreuder. Op zich een prima optie voor onze rivalen denk ik. Beetje Ten Hag achtig type. Z'n broer vind ik ook een tactisch sterke trainer, iemand om in de gaten te houden bij Zwolle.

 

+1/-0

'Schreuder hoog op de lijst van Ajax' (De Telegraaf)

 

+1/-0

De selectie van Club Brugge weet dat er volgend seizoen een andere trainer aan het roer zal staan. Het vertrek van huidig oefenmeester Alfred Schreuder is al een zekerheid voor de spelers, meldt Het Nieuwsblad, daar een persoonlijk akkoord met Ajax aanstaande is. Schreuder ligt momenteel op koers om het kampioenschap in België te veroveren, maar heeft zijn vertrek naar verluidt al aangekondigd bij de clubleiding.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 20 pagina's: 1 2 3 4 ... 16 17 18 19 20

Feyenoord Forum » Andere competities » Ajax