Transparent
Inloggen
Sluiten

WedstrijdenFeyenoord gelijk tegen Vitesse na uitermate zwakke wedstrijd


Tijdstip
8 december 2019
Stadion
Gelredome
Gelegenheid
Eredivisie
Televisiezender
Fox Sports 2


Feyenoord gelijk tegen Vitesse na uitermate zwakke wedstrijd; image source: Pro Shots

Foto: Pro Shots

Feyenoord gelijk tegen Vitesse na uitermate zwakke wedstrijd

Feyenoord is zondag tegen Vitesse niet verder gekomen dan een gelijkspel. In Arnhem eindigde het duel zoals het al begon en bleef de 0-0 op het scorebord te staan. Beide ploegen maakten een uitermate zwakke indruk, waarbij Feyenoord nog de meeste kansen kreeg. Het was echter niet voldoende om tot een doelpunt te komen.

Het duel ontaarde al snel in chaos. Op aanraden van de VAR kreeg Vitesse een strafschop omdat Nick Marsman een duw had gegeven aan Bazoer. Marsman wist die strafschop te stoppen, maar scheidsrechter Pol van Boekel liet de strafschop overnemen omdat de doelman al van zijn lijn zou zijn geweest. Iets wat de scheidsrechter vanuit zijn positie nooit beoordeeld kon hebben en hij bleek daar ook fout te zitten, waardoor de VAR nogmaals in actie moest komen en Vitesse geen herkansing kreeg. De thuisploeg kreeg enkele minuten later nog wel een grote kans toen Bazoer uit de kluts op de lat schoot.

Feyenoord maakte zelf een heel zwakke indruk. Duels werden veel te slap in gegaan en ook passes waren niet zorgvuldig. Omdat de thuisploeg na het hectische begin ook ver terug zakte qua niveau ontstond een duel die voor niemand leuk was om te zien. Halverwege de eerste helft kreeg Feyenoord plotseling wel twee goede kansen en daarbij was een hoofdrol voor Steven Berghuis. Een knappe volley van afstand van de aanvoerder ging net naast het doel, terwijl hij een minuut later Nicolai Jørgensen met een fantastische pass voor de keeper zette. De Deen raakte de bal echter totaal verkeerd. Niet veel later raakte bovendien Jens Toornstra uit een vrije trap nog de lat, waardoor beide ploegen met 0-0 richting de kleedkamers gingen.

Na rust leek Feyenoord een stuk beter uit de kleedkamer te komen. Al snel kreeg het grote kansen via Berghuis en Luis Sinisterra, maar hun schoten waren net niet zorgvuldig genoeg. Het bleef vooralsnog bij die twee kansen, maar omdat Vitesse tot grote onvrede van het thuispubliek al helemaal niets meer voor elkaar kreeg, kon de ploeg van Dick Advocaat eenvoudig overeind blijven en leek het slechts een kwestie van tijd tot er weer kansen gingen komen.

Halverwege de tweede helft kwam de volgende grote kans voor Feyenoord. Een uitstekende kopbal van Eric Botteghin kon echter nog net voor de lijn worden gekeerd. Twee minuten later leek eindelijk de voorsprong een feit. Een fantastisch afstandsschot van Orkun Kökcü belandde op de onderkant van de lat, waarna Sinisterra de rebound in het doel schoot. Die treffer werd echter vanwege buitenspel afgekeurd, omdat de bal via Jørgensen bij de Colombiaan terecht kwam, maar de Deen stond ruim buitenspel.

Feyenoord liet wel merken vol voor de winst te gaan en dat was ook te merken op de tribunes. Het enige vak waar geluid vandaan kwam was het uitvak dat weer helemaal vol zat met Feyenoord-supporters. Een kwartier voor tijd leek Jørgensen de voorsprong eindelijk voor het inschieten te hebben, maar hij schoot net naast het doel. Bovendien bleek hij wederom weer buitenspel te staan waardoor de treffer niet geteld zou hebben indien hij de bal wel in het doel had gekregen. De ploeg ging vervolgens echter veel te gehaast op zoek naar de winst, waardoor het nauwelijks tot kansen kwam. Vitesse kreeg vlak voor tijd opeens wel een enorme kans, maar aanvoerder Linssen schoot net naast het doel.

Twee minuten voor tijd kreeg Jørgensen wederom een enorme kans. Hij leek de bal eenvoudig in het doel te kunnen lobben toen hij oog in oog met Pasveer werd gestuurd, maar zijn inzet ging echter hoog over het doel. In de resterende minuten gebeurde niets meer, waardoor het duel in 0-0 eindigde.


[video] Highlights | Vitesse - Feyenoord | 2019-2020


Steven Berghuis: 'Tot de laatste minuut hebben we het gevoel gehad dat we hem konden maken'

In gesprek met Fox Sports gaf Steven Berghuis aan dat Feyenoord in de tweede helft aardig voor de dag kwam. "We hebben veel kansen gecreëerd, maar er geen één gemaakt. Dat is zo jammer", aldus Berghuis. "Tot de laatste minuut hebben we het gevoel gehad dat we hem konden maken. We kregen op het laatst ook nog een kans. We zagen er fit uit voor een keer, dus we konden blijven gaan. Dat is ook een stap die we gezet hebben, maar dit is zo zonde."

Onder aanvoering van een nieuwe coach hanteerde Vitesse een ander speelsysteem. Berghuis kreeg de vraag hoe Feyenoord daar mee om was gegaan. "Af en toe hebben we goed druk gezet, maar af en toe waren er ook nog grote ruimtes", zo gaf hij aan. "Vitesse deed daar eigenlijk heel weinig mee. Ze waren vooral heel opportunistisch. Op links via Matavz, maar verder ook niet. Botteghin en Senesi stonden ook heel goed te verdedigen, waardoor we daar steeds de bal konden oppakken. Dat was wel prima."

De aanvoerder van Feyenoord was vooral aan het eind van de eerste helft boos over het spel van de ploeg. "Maar dat was niet alleen ik. Misschien zie je dat alleen wat meer bij mij of letten jullie meer op mij", zei hij daarover. "Je moet iets meer geduld houden. De bal meer van links naar rechts laten gaan en op het juiste moment gaan versnellen. Af en toe was het te snel. Ik baal daar dan gewoon van, maar ik ben niet de enige."


[video] Nick Marsman over gestopte penalty | Vitesse - Feyenoord


Dick Advocaat: 'De tweede helft vond ik als trainer van Feyenoord een aardige wedstrijd'

Dick Advocaat gaf in gesprek met Fox Sports aan dat hij zich uitstekend had vermaakt in het Gelredome. "Behalve in de eerste helft. Toen vond ik dat we te veel ruimte gaven aan Vitesse", aldus Advocaat. "Het kwam ook ten eerste door onszelf omdat we te vaak met simpele ballen balverlies hadden. In de tweede helft hebben we heel erg gecontroleerd en gedomineerd en ook genoeg kansen gehad om de wedstrijd te beslissen."

Gevraagd werd aan de trainer waar de slordigheden voor rust vandaan kwamen. "Dat is vaak moeilijk aan te geven, omdat je daar op de training al mee bezig bent. Het veld werkte daar ook niet erg in mee", gaf hij aan. "Het kan voor de neutrale kijker wellicht minder zijn geweest, maar ik vond de tweede helft als trainer van Feyenoord een aardige wedstrijd."

Vooral Nicolai Jørgensen had in Arnhem het vizier niet op scherp staan. "Ik ben ontzettend gelukkig dat hij negentig minuten heeft gespeeld. Hij heeft keihard gewerkt, maar was ongelukkig in zijn afwerking. Maar het zag er van onze kant toch aardig uit", zei hij daarover. "Die kans op het laatst was natuurlijk een ideale bal. Hij zit tegen die goal aan te hikken. Ik ben al blij dat hij negentig minuten heeft kunnen spelen vandaag. Dat was eigenlijk niet de bedoeling, maar hij bleef wel staan."

Advocaat ziet vooral in het fysieke een verbetering in zijn ploeg. "Vitesse was in de tweede helft helemaal kapot. Dat is een pluspunt, ook omdat het elftal al drie of vier keer in dezelfde samenstelling heeft gespeeld", aldus de trainer van Feyenoord. "Ik moet daarbij ook de complimenten geven aan het centrale duo. Dat speelde echt geweldig."


[video] Eric Botteghin over Vitesse-Feyenoord: 'Gevoel dat we hem konden winnen'


Nick Marsman: 'Achteraf kun je zeker zeggen dat dit niet slim was'

Nick Marsman vervulde vooral in de beginfase van de wedstrijd een grote rol. "Het was een hoge bal. Een geblokt schot die omhoog ging. Ik zag Bazoer op me af komen en voor mijn gevoel zou de bal net achter hem vallen. Achteraf kun je zeker zeggen dat dit niet slim was", aldus Marsman in gesprek met Fox Sports. "Je ziet hem met zijn rug op mij afkomen. Hij wil zijn lichaam er in zetten. Als ik er dan omheen ga, hoeft hij maar een zetje te zetten en hij heeft de bal vrij. Voor mijn gevoel kwam hij een beetje boven hem. Dan is het lastig als hij op me inloopt. Uit een reflex wilde ik in een rechte lijn naar de bal, maar liep hij in de weg."

De doelman wist de strafschop vervolgens wel te keren. "Gelukkig wel ja", gaf hij aan. "Met die nieuwe regel is het tegenwoordig supermoeilijk om echt op de doellijn te blijven staan op het laatste moment. Dat deed ik volgens mij met één been en ging ik met de ander. Maar ik dacht dat hij opnieuw genomen zou worden."

Marsman heeft de afgelopen weken puur kunnen genieten. "Ik voel me weer een beetje voetballer en dat doet me heel goed. Doelman van Feyenoord is toch prachtig?", zei hij daarover. "Als je kijkt naar de kansen die je in de tweede helft krijgt, moet je uiteindelijk wel winnen hier. Je geeft weinig weg, dat is wel een goed teken. In de eerste helft vond ik het slecht van ons, maar de tweede helft was iets beter. Je hoopt dan dat ie binnen valt, maar het mocht niet zo zijn."


[video] Advocaat over Vitesse-Feyenoord: 'Tweede helft totaal gedomineerd'


Nicolai Jørgensen: 'Het is altijd balen als spits als je niet weet te scoren'

In gesprek met Fox Sports gaf Nicolai Jørgensen aan een dubbel gevoel overgehouden te hebben aan de wedstrijd. "Mijn lichaam voelt goed, dat is belangrijk", aldus Jørgensen. "Maar het is altijd balen als spits als je niet weet te scoren. Zeker die laatste kans. Dat is altijd klote, maar je kan alleen maar door blijven gaan en zorgen dat hij volgende keer wel zit."

Vlak voor tijd leek de Deen een niet te missen kans te krijgen. "Nu ik het terug zie, lijkt het zelfs voor mij makkelijk. Op dat moment wilde ik de bal eenvoudig over de keeper schieten, maar raakte ik hem veel te hard", gaf hij aan. "Dit is niet iets wat je kan wijten aan een gebrek aan ritme. Dit is gewoon een kans die moet zitten. Het was van mij niet goed genoeg, maar uiteindelijk moeten we alle positieve dingen meenememen en zorgen dat we volgende keer wel scoren."

Jørgensen merkt dat hij steeds beter begint te worden. "Ik heb nu negentig minuten kunnen spelen. Het is altijd moeilijk om negentig minuten te kunnen spelen, zeker als je zo hard werkt", zei hij daarover. "Als ik gescoord zou hebben, zou dat het mooiste gevoel ter wereld zijn. Nu ben ik erg boos, maar donderdag moeten we weer. Weer negentig minuten spelen en mijn best doen voor het team."


[video] Orkun Kökcü over kans bij Vitesse-Feyenoord: 'Durfde het niet aan om in één keer te schieten'

(Gepost door 4)


Feyenoord.supporters.nl Scorebord


Karakteristieken

Uitslag: 0-0 (0-0)

Scheidsrechter
Van Boekel
Toeschouwers
16.455 toeschouwers

Kaarten:

Kaart
Feyenoord: Tyrell Malacia ('21)
Kaart
Feyenoord: Jens Toornstra ('28)
Kaart
Vitesse: Bazoer ('40)
Kaart
Vitesse: Linssen ('54)
Kaart
Vitesse: Bero ('65)
Kaart
Feyenoord: Nicolai Jørgensen ('80)

Opstelling Feyenoord

Luis SinisterraNicolai JørgensenSteven Berghuis


Orkun KökcüJens ToornstraLeroy Fer


Tyrell MalaciaMarcos SenesiEric BotteghinLutsharel Geertruida


Nick Marsman

Wissels:

'88 Sam Larsson voor Luis Sinisterra


Opstelling Vitesse

LinssenMatavzDicko


BeroFoorBazoer


ClarkObispoDoekhiLelieveld


Pasveer

Wissels:

'75 Grot voor Dicko
'80 Honda voor Foor


Pool

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.

De top vijftien:

  Score Voorspelling
 7 0-0 (0-0)
 4 1-1 (0-0)
 4 1-1 (0-0)
 4 1-1 (0-0)
 4 1-1 (0-0)
 3 0-1 (0-0)
 3 0-1 (0-0)
 3 0-2 (0-0)
 3 0-1 (0-0)
10  3 2-2 (1-1)
11  3 0-1 (0-0)
12  3 0-1 (0-0)
13  3 0-2 (0-0)
14  3 0-1 (0-0)
15  3 2-2 (1-1)

Bekijk ook het algemeen klassement in de Pool.


Man van de Wedstrijd

De wedstrijd als geheel werd door de fans gewaardeerd met een 5.59. Hieronder is de uitslag van de Man of the Match verkiezing van deze wedstrijd weergegeven. Achter elke spelersnaam staat tussen haakjes het aantal stemmen en de daarmee behaalde score voor het Man van de Wedstrijd klassement.

1. Marcos Senesi (31 -> 5,0)
2. Nick Marsman (18 -> 3,5)
2. Eric Botteghin (18 -> 3,5)
4. Orkun Kökcü (15 -> 2,0)
5. Steven Berghuis (7 -> 1,0)
6. Tyrell Malacia (3 -> 0,0)
6. Niemand (3 -> 0,0)
8. Luis Sinisterra (2 -> 0,0)
8. Ramon Hendriks (2 -> 0,0)
10. Leroy Fer (1 -> 0,0)
10. Lutsharel Geertruida (1 -> 0,0)
10. Denzel Hall (1 -> 0,0)
13. Dylan Vente (0 -> 0,0)
13. Kenneth Vermeer (0 -> 0,0)
13. Bart Nieuwkoop (0 -> 0,0)
13. Sven van Beek (0 -> 0,0)
13. Ridgeciano Haps (0 -> 0,0)
13. Jan-Arie Van der Heijden (0 -> 0,0)
13. Luciano Narsingh (0 -> 0,0)
13. Liam Kelly (0 -> 0,0)
13. Nicolai Jørgensen (0 -> 0,0)
13. Sam Larsson (0 -> 0,0)
13. George Johnston (0 -> 0,0)
13. Yassin Ayoub (0 -> 0,0)
13. Renato Tapia (0 -> 0,0)
13. Justin Bijlow (0 -> 0,0)
13. Rick Karsdorp (0 -> 0,0)
13. Jens Toornstra (0 -> 0,0)
13. Edgar Miguel Ié (0 -> 0,0)
13. Wouter Burger (0 -> 0,0)
13. Achraf El Bouchataoui (0 -> 0,0)
13. Cheick Touré (0 -> 0,0)
13. Crysencio Summerville (0 -> 0,0)
13. Marouan Azarkan (0 -> 0,0)
13. Naoufal Bannis (0 -> 0,0)


Voorbeschouwingen


Wat vind jij van de wedstrijd?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Jammer, weet dat Advocaat een behoudende coach is maar wil hij nieuwe spelers krijgen moeten er toch andere verkocht worden.

A.u.b. voortaan kokcu (nog te weinig scorend vermogen), geertruida (levert te weinig als back) hun tijd komt nog wel en botteghin (te traag en opbouwend drama) levert de club niks meer op, niet meer opstellen.

Experimenteer een beetje.
Leid Narsingh op tot rechts back. (zeg maar dat hij ritme moet op doen end at kan op die positie).
Zet ayoub in plaats van kokcu. (advocaat geeft zelf aan dat hij prima traint).
Larsson op de plaats van Toornstra (is vanuit het midden veel gevaarlijker en toornstra lijd op het middenveld veel te veel balverlies).
Tapia in plaats van Botteghin. Heeft meer voetballend vermogen van achteruit.

Mochten ze daar prima presteren creeer je interesse voor deze spelers. Wat Arnesen kan helpen ze te verkopen. De huidige garnituur spelers presteert er nu ook niet optimaal.

Marsman keept trouwens boven verwachting goed. Kijken of dat weer zo is. Wie weet heeft hij echt stappen gemaakt. In het verleden was hij zeer matig en heeft weinig ballen klem vast. Die voor andere keepers klem vaste vang ballen stuiteren bij hem te vaak terug het veld in wat voor zeer gevaarlijke situaties en tot doelpunt rijke kansen voor de tegenstander kan lijden)

Deze opstelling op dit moment met de blessures:
Marsman
Narsingh Tapia Senesi Malacia
Fer
Larsson Ayoub
Berghuis Jorgensen Sinisterra

Zo heb je meer scorend vermogen en creativiteit vanuit je middenveld. En meer voetballend vermogen vanuit je centrum met 2 centrale verdedigers die elkaar verstaan in het spaans. En Narsingh die aanvallend op de flank meer brengt waardoor jorgensen meer voorzetten krijgt.

Toornstra op de bank in brengen voor een voorhoede speler of middenvelder. (kan ook rechts op de vleugel in de aanval als je middenveld meer steun kan gebruiken als Larsson er wat zijn man laat lopen).

Laat Advocaat in ieder geval optie Narsingh inbrengen voor Geertruida (brengt aanvallend zeer weinig) in het hoofd houden voor als Feyenoord in de toekomst achter staat. Kan Berghuis samen met Jorgensen in de spits en Narsingh op de vleugel. En mocht men scoren Narsingh terug laten zakken naar de rechts back positie om van 3-4-4 weer naar 4-3-3 terug te formeren.
+1/-2

4 jaar geleden
Worden ze betaald per balverlies of jezus?
+2/-0

4 jaar geleden
Heb pijn aan m'n ogen!
+1/-0

4 jaar geleden
Geen wonder dat hier op dit forum bijna niemand meer reageert...al dat gezwets van fon1 met zijn ellenlange betoog elke keer met zijn fantasie opstellingen. Dit gezegd hebbende.....wat is feijenoord ontzettend ver weggezakt! Echt drama.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Toch denk ik dat het met FON1 z'n fantasieopstelling zeker niet slechter zou gaan dan dat ze nu doen
+1/-0

 
4 jaar geleden
Tapia centraal zetten, goed idee ja, CL gemist destijds?
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Champions league is wel een ander niveau dan eredivisie. Tapia zal in de eredivisie centraal prima renderen naast Senesi.

In de champions league stond hij ook naast st. juste en diks/Nieuwkoop (st. juste is geen grote sterke sloper en druistig dus dan werkt de combinatie met tapia in het centrum minder en diks kan er niks van net als nieuwkoop). Daarom ging het mis tegen napoli en shaktar. Tegen man city werd het met het centrum van beek en tapia maar 1-0 voor man city. De laatste wedstrijd met van Beek Tapia in je centrum werd 2-1 voor Feyenoord.

Gio liep toen net zo met de backs diks en nieuwkoop aan te modderen als Advocaat nu... st. juste bleek toen de beste rechts back optie in de selectie en kwam hij veeeel te laat achter. Nu kan Narsingh je beste rechts back optie in de selectie zijn maar word niet getest door een te conservatieve Advocaat. Narsingh is echt in niks minder dan haps aan de linker kant wat ook een buitenspeler was. En tapia en Senesi spreken beide spaans wat prima is voor de communicatie Senesi schakelt mensen uit en is kop sterk Tapia bouwt op prima combinatie.

Trouwens mocht Tapia centraal tegen vallen kan je hem om switchen in de wedstrijd met fer in die positie.

Je hebt zo veel meer mogelijkheden.

Wat Joop van daele zegt om kokcu te laten renderen om hem in de punt naar voren te zetten op het middenveld kan je van der Heijden en fer in de controle er achter zetten. Maar liever helemaal geen Kokcu dan maar larsson op 10.

Je moet wel voor Porto begint alvast wat testen of oefen wedstrijden spelen om het team aan iets nieuws te laten wennen.

Advocaat valt terug in zijn oude gewoontes in de controle spelen en niet verliezen. Maar Feyenoord mist ook scorend vermogen zie het aantal doelpunten wat nu is gemaakt in het huidige seizoen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Tapia is een clown.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Lekker onderbouwt hassel. Een clown waar we wel veel geld voor hebben betaald. En in het peruaanse elftal wel rendeert. Appart... Beetje verhaal Vormer die prima presteert in belgie en bij ons geen kans kreeg en amrabat die hier faalde maar straks voor 20 miljoen word verkocht nu hij in italie speelt.

Dus wel handig als we Tapia of in de winterstop kunnen lozen voor wat geld of verlengen. Dus kijken of hij rendeert of in de etalage zetten. Anders is het kapitaal vernietiging.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden (gewijzigd)
Bedankt vuist.

Ik geef ook aan waarom het zou werken.
Tapia en Senesi kunnen elkaar verstaan spreken beide spaans. Senesi is kop sterk en schakelt mannetjes uit Tapia bouwt op dus prima combinatie in het centrum.
Narsingh heeft snelheid op rechts back en een voorzet en is in niks minder dan Haps die ook buitenspeler was voor hij back werd gezet.

Je mist scorend vermogen Kokcu schiet er niks in dan maar ayoub een kans geven.
Larsson is als buitenspeler niks. Maar steeds gevaarlijk vanuit het centrum. Dus op het middenveld testen voor de creativiteit en scorend vermogen.

Ayoub en fer kunnen mocht de wedstrijd er om vragen ook met 2 in de controle spelen. Met Larsson op 10.

En je zet Tapia, Larsson, Ayoub, Sinisterra, Narsingh, Senesi, Jorgensen. In de etalage wat mss geld kan opleveren.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Tapia als rechter centrale verdediger zal in de competitie zeker kunnen werken, Narsing als rechtsback ben ik niet zo zeker van dan liever Toornstra daar proberen.
Kocku altijd laten staan is gewoon 1 van de beste spelers.
Jorgenson mist helaas te veel kansen maar beter is in de selectie niet voorhanden.

Vandaag was niet best maar er zit meer voetbal in deze selectie dan ze laten zien, blijf er wel vertrouwen in houden.
Zal trouwens wel moeten want geld voor versterkingen is er volgens mij niet.
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
Ja ik dacht ook wel eens aan toornsta als rechtts back maar verdedigend vind ik toornsta echt zwak. Voor een back is hij dan ook niet snel waardoor je ook niet op snelheid fouten kan compenseren. Voetballend is hij wel prima op die positie.

Narsingh is verdedigend ook niet top maar dus wel snel wat verdedigend een hoop zal compenseren. Narsingh is verder een prima voetballer maar heeft alleen geen scorend vermogen. En scorend vermogen heb je op de back positie niet nodig.
+1/-0

4 jaar geleden
Alweer een ontzettend slechte 1e helft,werkelijk niet om aan te gluren.Om dit te verdonkeremanen met veel blessures is een waardeloos excuus.Je mag van spelers die dagelijks trainen? toch wel verwachten dat ze een bal over 5 meter naar een speler kunnen schuiven met hetzelfde shirt?Een geluk,Vitesse deelt ook in de malaise,ook die blaken niet van zelfvertrouwen.Deze pot had beter schriftelijk afgedaan moeten worden....
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wederom een draak van een wedstrijd, 1e helft was zelfs super slecht met Kokcu als opvallende uitzondering.
Marsman 4
Geertruida 4, Botthegin 4, Senesi 6, Malacia 4
Fer 6, Kokcu 6,5, Toornstra 4
Berghuis 4, Sinisterra 5,5, Jorgensen 3 (kost veel punten zo'n spits)
+1/-0

 
4 jaar geleden
Jorgensen,zelfs op 3 meter vrij voor doel is die nog in staat om de bal richting cornervlag te deponeren,en heeft niks te maken met wedstrijdritme,je zou Kramer zowat terugwensen,ergerlijk!
+1/-0

 
Feyenoordopnummer1 (geschorst)
4 jaar geleden
En helaas blijft dat zo dus probeer op die zwakke punten een andere speler waar dat kan.
+1/-0