Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord mist zeven spelers vanwege blessures

6 december 2019 14:50

Feyenoord is ook aanstaande zondag verre van compleet. Trainer Dick Advocaat gaf vrijdagmiddag op de persconferentie aan dat liefst zeven spelers vanwege blessures niet inzetbaar zijn. "Maar we klagen niet", aldus Advocaat. "De jongens krijgen nu een kans en die proberen ze te pakken. Als ik ze zie trainen, ziet het er heel goed uit."

Advocaat werd gevraagd naar de reden waarom zoveel spelers geblesseerd zijn. "We hebben een uitstekende medische staf, dus daar kan het niet aan liggen", zo gaf hij aan. "Ook een dokter die er dag en nacht mee bezig is. Ik geloof niet dat het er anders aan toe gaat dan bij andere clubs. Alles is optimaal bezet, ook bij de medische afdeling. Maar vanaf het begin af aan hebben ze dubbele wedstrijden moeten spelen en dat is voor sommige spelers misschien te veel."


Tags

advocaat afdeling dokter klagen

Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws
Tagcloud

adequate advocaat assaidi ayoub bannis benig berghuis bijlow blaak bodegom burger chong coefficient emnes eredivisie fer feyenoordopnummer fon geertruida gemeente herik jong jorgensen jorien martina narsingh nrc paspoort ramesoe wanbeleid