Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord mist zeven spelers vanwege blessures

6 december 2019 14:50

Feyenoord is ook aanstaande zondag verre van compleet. Trainer Dick Advocaat gaf vrijdagmiddag op de persconferentie aan dat liefst zeven spelers vanwege blessures niet inzetbaar zijn. "Maar we klagen niet", aldus Advocaat. "De jongens krijgen nu een kans en die proberen ze te pakken. Als ik ze zie trainen, ziet het er heel goed uit."

Advocaat werd gevraagd naar de reden waarom zoveel spelers geblesseerd zijn. "We hebben een uitstekende medische staf, dus daar kan het niet aan liggen", zo gaf hij aan. "Ook een dokter die er dag en nacht mee bezig is. Ik geloof niet dat het er anders aan toe gaat dan bij andere clubs. Alles is optimaal bezet, ook bij de medische afdeling. Maar vanaf het begin af aan hebben ze dubbele wedstrijden moeten spelen en dat is voor sommige spelers misschien te veel."


Tags

advocaat afdeling dokter klagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.328 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

advocaat arnesen beek berghuis besiktas bestlander blaak buitenlucht conteh danall dirkteur feyenoordopnummer hanegem hassel hemel jansen jorgensen kelly kokorin kristensen kuip lens narsingh ozyakup ruil senesi toornstra troost vangt wolfswinkel