Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord zet streep door interlanddebuut van Quilindschy Hartman'

15 september 2022 17:04 - Curaçao Football News
Foto: Pro Shots

"Feyenoord zet streep door interlanddebuut van Quilindschy Hartman"; image source: Pro Shots

Volgens het Twitter-account Curaçao Football News weigert Feyenoord om Quilindschy Hartman af te staan voor de nationale ploeg van Curaçao. De linksback is voor het eerst opgeroepen en zou in een van de oefeninterlands tegen Indonesië zijn debuut kunnen maken, maar Feyenoord wil dat hij tijdens de interlandperiode in Rotterdam blijft. Hartman is pas net hersteld van een blessure en mag van de clubleiding daarom niet afreizen naar Indonesië.




Discussieer mee op de forums


Tags

hartman quilindschy curacao indonesie interlanddebuut

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Lullig voor hem, van de andere kant; international van Curaçao worden kan je altijd nog. Als Quilindschy Hartman zich zo blijft ontwikkelen en wellicht zelfs eerste keus wordt op den duur, kan hij misschien wel in aanmerking komen voor Oranje.

De keuze is aan hem natuurlijk, maar ik zou het wel weten...
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.339 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat timber ueda willykment woerts yoda