Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Riechedly Bazoer: 'Echt onzin dat er al een mondeling akkoord is'

13 januari 2022 10:13 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Zaakwaarnemer Riechedly Bazoer: "Echt onzin dat er al een mondeling akkoord is"; image source: Pro Shots

In een reactie tegenover De Telegraaf ontkent de broer en zaakwaarnemer van Riechedly Bazoer dat er al een mondeling akkoord is met Feyenoord over een contract. "Er is al veel gezegd en geschreven, maar dit is echt onzin", zo geeft hij aan. "Het is algemeen bekend dat hij na een goede periode bij Vitesse graag een stap wil maken. Maar of dit in de winter gebeurt, hangt af van veel aspecten."

Volgens het medium zit er weinig schot in de gesprekken tussen beide clubs. Vitesse blijft vasthouden aan een vraagprijs van 3 miljoen euro, terwijl Feyenoord hooguit 2 miljoen euro wil betalen.

In een reactie op Twitter geeft Feyenoord Transfermarkt aan dat dit nieuws wel vaker wordt ontkend, zeker in aanloop naar zo'n wedstrijd. "Maar ik ben er 100% zeker op dat er een mondeling persoonlijk akkoord is", zo schrijft hij.

Meer op Telegraaf.nl
Tags

mondeling bazoer onzin riechedly vitesse telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 dagen geleden
hij moet zo reageren anders wordt het zaterdag één grote soap
+1/-0


Win met Feyenoord

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bazoer bijlow corona dessers geertruida gemis hanegem hassel krachten kuijt linssen nelson noud openda opgevuld pat pedersen ramesoe senesi sinisterra slot strijdkompanen toeval toornstra trauner vakkiek vitesse wehave willykment