Transparent
Inloggen
Sluiten

Donatiecampagne Christian Gyan levert bijna anderhalve ton op

10 januari 2022 11:25 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

Donatiecampagne Christian Gyan levert bijna anderhalve ton op; image source: Pro Shots

Via de donatiecampagne voor Christian Gyan is maar liefst € 147.307,90 opgehaald. Dat meldt Feyenoord via de officiële kanalen. Het was tot zondag 9 januari 19:08 uur mogelijk om te doneren en daar is dus massaal gedaan. Feyenoord, FSV De Feijenoorder en de familie Gyan zijn zeer dankbaar voor alle donaties.

De uitvaart van Gyan zal op zaterdag 22 januari is besloten kring plaats vinden. De familie van de cultheld van Feyenoord vindt het echter belangrijk dat ook de supporters van Feyenoord op een waardige manier afscheid kunnen nemen. Daarom zal er op vrijdag 21 januari de mogelijkheid zijn om Gyan een laatste eer te bewijzen. Nadere informatie over dit afscheidsmoment volgt nog.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

gyan donatiecampagne ton afscheidsmoment cultheld donaties doneren eer feijenoorder fsv kring nadere uitvaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Is er nog niets bekend over 21 januari?
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.337 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda