Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Lucas Pratto op huurbasis naar Feyenoord

1 januari 2021 17:37 - Feyenoord.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Lucas Pratto op huurbasis naar Feyenoord</b>; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft via de officiële kanalen de komst van Lucas Pratto bevestigd. De 32-jarige spits wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van River Plate. De Argentijn moet voor meer aanvallende impulsen zorgen voor Dick Advocaat. Pratto kwam vijf keer in actie voor het nationale elftal van Argentinië.

Technisch directeur Frank Arnesen geeft aan blij te zijn met de komst van Pratto. "Met de komst van een ervaren spits als Lucas voegen we een extra aanvallende optie toe aan de selectie die er meteen kan staan", aldus Arnesen. "Iets dat zeer welkom is met het oog de aanstaande, belangrijke seizoenshervatting en de ambities die we voor dit seizoen hebben. Goed voor Feyenoord dat we op deze manier onze selectie voor de rest van het seizoen nog hebben kunnen versterken."

Meer op Feyenoord.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

pratto lucas arnesen advocaat argentinie river seizoenshervatting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
oké, pik laat het maar zien het komend half jaar. Goodbye Nicolai
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik hoop mede voor de club dat Jorgensen de komende maanden nog gaat renderen, samen met Pratto. Dan ontstaat er misschien nog wat interesse, kan Feyenoord Jorgensen verkopen en ziet het nog iets van de aankoopsom en het salaris terug. Van Pratto weet je dat hij niets gaat opleveren.

Nu zul je wel reageren dat dit niet gaat gebeuren en Jorgensen een gepasseerd station is; maar als de club haar spelers net zo snel had afgeschreven als jij normaliter doet was Feyenoord al failliet geweest...
+1/-0

4 weken geleden
Ik hoop het ook laat ze maar beven!deze gozer zet je niet zo maar even van de bal.
+2/-0Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat arne arnesen berghuis bestlander bozenik burgerking danall diemers eredivisie fer flashbacks galatasaray godskolere hanegem haps hassel jorgensen linksbuiten linssen mishuur noud pratto ramesoe senesi slot spajic toornstra topper