Transparent
Inloggen
Sluiten

Steven Berghuis: 'Te laag tempo en te weinig initiatief genomen'

20 september 2020 16:42

Feyenoord kwam zondagmiddag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Twente. In de Kuip was aanvoerder Steven Berghuis - in tweede instantie - trefzeker voor de Rotterdammers, maar de aanvaller was allerminst tevreden over de prestatie van Feyenoord.

Met Hans Kraay jr. van Fox Sports sprak hij over de wedstrijd. Over de kansen in de blessuretijd was hij duidelijk: “Die hadden er allebei in gemoeten. Bij de eerste twijfelde ik of ik hem moest koppen of schieten, waardoor ik hem uiteindelijk verkeerd raakte. De tweede kreeg ik te veel op mijn hak. We waren de hele wedstrijd sowieso ongelukkig in de afronding.”

Over de verantwoording van het resultaat was Berghuis eveneens duidelijk: “Iedereen is verantwoordelijk. We hebben vandaag slecht veldspel en een matige bezetting laten zien. Het tempo was veels te laag en er werd te weinig initiatief genomen. Dat is niets nieuws, want ook vorig jaar waren we niet altijd overtuigend. Er moeten veel dingen beter, willen we dit jaar een goed seizoen draaien.”


Discussieer mee op de forums


Tags

berghuis afronding allerminst fox hak hans kraay kuip trefzeker twente veels

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meer dan 25.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat berghuis bijlow cash danall diemers dinamo dirkteur eredivisie fraser grabbelbak hanegem heerenveen jonk kokcu kuijt linssen liverpool nederland nieuwkoop potentiele ramesoe senesi teixeira toornstra toptalenten veerman volendam zagreb