Transparent
Inloggen
Sluiten

Opnieuw boete voor Feyenoord vanwege vuurwerk

10 oktober 2019 11:08 - KNVB.nl
Foto: Pro Shots

Opnieuw boete voor Feyenoord vanwege vuurwerk; image source: Pro Shots

De KNVB meldt dat Feyenoord wederom een geldboete heeft ontvangen. Vanwege het afsteken van vuurwerk door supporters tijdens de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen werd de club bestraft met een geldboete van 15.000 euro.

Het is niet de eerste keer dat Feyenoord bestraft wordt vanwege het afsteken van vuurwerk. Zowel vorig seizoen in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen als dit seizoen in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag moest Feyenoord spelen met een leeg Vak S. Ook in het duel tegen de Hagenezen werd wederom vuurwerk afgestoken.

Meer op KNVB.nl


Tags

vuurwerk heerenveen ado knvb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
In Amsterdam steken ze ook vuurwerk af, nooit een boete is zogenaamd aangevraagd.
De willekeur stroomt er vanaf.Feyenoord wordt altijd bestraft zowel uit als thuis.
Tijdens de bekerfinale slopen ze de halve kuip gooien vuurwerk op het veld en je hoor er niets meer van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DIT IS NIET UIT TE LEGGEN.Voortaan maar vuurwerk geluiden met de Telefoon.
+3/-0

 
1 jaar geleden
calimero, wtf is er belangrijk aan wat er in die kutstad gebeurd?
+1/-0

 
feyenoordgazza (geschorst)
1 jaar geleden
Dat iedereen dezelfde straf moet krijgen .
Het is geen calimero gedrag van eduardo maar gewoon feiten .
+1/-0

 
1 jaar geleden
Feiten gebaseerd op helemaal niks. Gedraag je normaal dan word je ook niet gestraft. Maar dat spul weet zich nooit te gedragen. Daarom staan we er Europees zo goed op. Door het voorbeeldige gedrag van de mensen op de tribunes.
+1/-0

1 jaar geleden
Volgende x een nog hogere boete + een wedstrijd zonder publiek ! Het zal ze leren dat schorriemorrie..
Het zijn ook geen sfeeracties wat ze doen , maar puur doelbewust bezig zijn om de club in diskrediet te brengen.
En dan zijn er hier supporters die weer huilen janken en bleren dat ze in Amsterdam nooit bestraft worden..
Zorg er nou eerst maar eens voor dat jullie het BRAAFSTE JONGETJE VAN DE KLAS worden.
En als jullie dat zijn , dan mag je huilie huilie doen over Amsterdam !
+1/-0

 
feyenoordgazza (geschorst)
1 jaar geleden
Idd het mag niet en het is dom.
Maar dan nog iedereen is gelijk dus gelijken straffen .
En dat gebeurd niet .
Het is zelfs zo dat er elders meer gebeurd en dat dat niet bestraft wordt .
Neem de bekerfinale waar de camera gewoon weg draait
+1/-0

 
1 jaar geleden
Vooropgesteld dat het me niet uitmaakt of Feyenoord thuis nou zonder publiek speelt of met 47.500 toeschouwers op de tribune. Ik ben Fox-sport supporter en mijn tv scherm maakt dus totaal geen onderscheid in de bezettingsgraad van het stadion.

Feyenoord heeft nou eenmaal een naam die je als club liever niet hebt,de netten hangen er nog steeds bij Europese wedstrijden. Men pist en schijt liever op de Heilige Madonna dan dat men eens langs gaat bij meneer pastoor voor een eerlijke biecht !

En dan de eerlijkheid waar jij op doelt , gelijke straffen. Nee ben ik het ook niet mee eens. Het klonk misschien als een grap , maar de supporters moeten ook het braafste jongetje van de klas worden. We weten allang dat dit niet gaat gebeuren. Het doorgesnoven volk ziet Feyenoord nou eenmaal als uitlaatklep waarbij alles mag. Van mij mogen ze ook zo denken.

Als de Nederlandse politie dan maar wel ingrijpt zoals bijvoorbeeld de Turkse politie,we kennen de beelden. Gewoon lekker je frustraties op de 'supporters' eruit meppen. Heerlijk beroep heb je dan lijkt me! Legale mishandeling HAHAHA
+1/-0

1 jaar geleden
Nog even voor de duidelijkheid hoor, misschien is het al eens gezegd, maar waarom krijgt Feyenoord een boete voor iets wat mensen in Heerenveen uitrichten?
Straks krijgen ze nog een boete omdat een Feyenoordfan in St annaparochie een telefoon vasthield tijdens het fietsen, of omdat een man in een rood-witte auto zijn gordel niet om had.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Zie de foto, ik snap je punt, maar dit is wel duidelijk het uitvak zelf en massaal en niet over het hek gegooid of 1 hveen fan die stiekem het vak is ingeslopen....(wat sowieso lastig is ivm combi regeling).
+1/-0


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.248 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advisory advocaat asset azarkan banking bannis berghuis bestlander brothers clients dickie firm freres geertruida hanegem houses into lazard linssen nieuwkoop office ramesoe sabau spajic vente verbeek world york zirkzee