Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ibrahima Berete verlaat jeugdopleiding Feyenoord voor PSV'

10 mei 2019 14:05 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Ibrahima Berete verlaat jeugdopleiding Feyenoord voor PSV"; image source: Pro Shots

Ibrahima Berete zal komende zomer vertrekken naar PSV. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De 16-jarige aanvaller van Feyenoord onder 17 kwam vorig jaar nog over van Vitesse, maar vertrekt na een jaar alweer uit Rotterdam. Berete had bij Feyenoord nog geen contract.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de aanvaller zijn woord al gegeven aan PSV, maar moet er over enkele persoonlijke voorwaarden nog wel een akkoord worden bereikt.

Meer op Eindhovens Dagblad


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Goed kapsel zeg pfff.... Dat soort lui lopen er ook rond bij mijn zoontje in zijn selectieteam bij top 20 amateur club NL. Vier clubs in focking 4 jaar hoe verzin je het. Loyaliteit en geduld van een wc eend.
5 maanden geleden
Lees net dat minimaal 2 en waarschijnlijk meerdere talenten de overstap maken van de jeugd van Feyenoord naar Ajax, een zorgwekkende ontwikkeling.
Ik mocht ze daar in 020 al niet zo en dat wordt op deze manier alleen maar erger.
5 maanden geleden
Ajax bracht uitnodigingen rond voor de wedstrijd tegen Spurs, want zo zeiden ze: We moeten het met z'n allen doen. Van der Sar doelde daarmee met het verzetten van wedstrijden.
Jaja, we moeten het met z'n allen doen, en nu alle jeugdspelers wegkapen bij ons. Wat is het ook een gore vieze gemene rotclub. Wat was ik ook vreselijk blij dat Spurs nog in de allerlaatste seconde scoorde. Want ik was al die superlatieven meer dan zat.Feyenoord, wij laten het ook allemaal maar over ons heenkomen. Het doet de club blijkbaar niks meer. Wat een rampzalige ontwikkeling.
 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Pijnlijk maar hier kun je beter maar aan wennen. Wij zouden precies hetzelfde doen. Als wij onze begroting niet omhoog krijgen, kunnen wij de slag met Ajax als verloren beschouwen. Opleiden van talent doe je dan voor Ajax. Als je bij ‘de concurrent’ bovendien exponentieel meer geld kunt verdienen en je zicht hebt op een internationale carrière, is binding niet veel waard. Dat kun je jongeren niet kwalijk nemen.

Laatste nieuws