Transparent
Inloggen
Sluiten

'Said Bakkati nieuwe assistent-trainer van Feyenoord'

6 maart 2019 14:17 - De Stentor
Foto: Pro Shots

"Said Bakkati nieuwe assistent-trainer van Feyenoord"; image source: Pro Shots

Volgens De Stentor zal in navolging van Jaap Stam ook Said Bakkati naar Feyenoord vertrekken. Bakkati zal in Rotterdam de assistent van Stam worden, dezelfde functie die hij nu ook vervult in Zwolle. Bakkati was ook de assistent van Stam toen hij bij Jong Ajax en Reading werkzaam was.

Meer op De Stentor


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 maanden geleden
Hmm dat betekend dus dat er iemand uit de huidige stap wordt weggepromoveerd. JP het gaat je goed in je verdere cariere!
 
3 maanden geleden
JP hoofdtrainer PEC?
3 maanden geleden
Om deze onervaren trainer, met 6 eredivisie wedstrijden in de benen als coach, te mogen binnen halen gaan we een afkoopsom betalen én laten we hem ook bepalen dat iemand - waar wij helemaal niks mee hebben en die ook met ons niks heeft - bij ons komt werken tegen een ongetwijfeld vorstelijk salaris. Dan moeten we toch wel erg wanhopig zijn. Slechte zaak!
 
3 maanden geleden
Wat je zegt is idd een feit. Maar deze man hoeft je niets uit te leggen hoor. Prima trainer volgens mij.
 
3 maanden geleden
Gebaseerd op wat??
3 maanden geleden
niet leuk
3 maanden geleden
Helaas moeten we mensen met een Ajax-verleden binnen halen om Feyenoord beter te maken want zelf kunnen wij het niet. Ik heb er wel veel vertrouwen in. Alleen 2 jaar vind ik een beetje kort. Want er moet wel gebouwd gaan worden.
 
3 maanden geleden
schei eens uit om overal en altijd ajax te noemen. Wat er nu op de bank zit is ook om te janken.Stelletje calimero's
3 maanden geleden
Zou als Feyenoord overwegen om Jean-Paul coach van FC Dordrecht te laten worden en Denny Landzaat en Dirk Kuijt te behouden voor de staf van Stam. En wellicht van Persie met Jean-Paul mee te sturen; reken maar dat zowel Dordrecht als Feyenoord-jeugd graag onder zo'n staf willen trainen.
 
3 maanden geleden
Eens, zou ook landzaat en kuyt als assistenten behouden. Liever Van Gastel met landzaat naar fc dordrecht. van persie als techniek trainer en bij de jeugd elftallen en het eerste. En kuyt voor de fysieke trainngen bij jeugd elftallen en het eerste.

2 eigen assistenten aannemen moniz en henk de jong voor bij het eerste.
Moniz voor de ervaring om spelers fysiek beter te maken en de nieuwe spel identiteit voor feyenoord. Moniz ook jong feyenoord laten coachen.
Henk de jong er bij zetten als assistent van het eerste en jong feyenoord. Ziet het spelletje goed tactisch sterk en een goed tegen wicht voor de balans in de trainings staf met stam en moniz als serieuze afstandelijke beulen samen met henk als mensen mens en vriendelijke oom.

Heb ook liever geen bakkati als extra assistent bij stam... Maar ja zie het als een eenheid. Puur voor beleid moet feyenoord ook 2 eigen goeie assistenten bij stam zetten om de nog onervaren coach stam goed te begeleiden.
 
3 maanden geleden
Of Stam opvolgen in Zwolle?
3 maanden geleden
Hoeveel assistenten zitten er dan straks op de bank?
Bakatti, Van Gastel, Landzaat en natuurlijk Kuyt die het na een jaar van Stam moet overnemen. Zet er maar een bankje bij..
3 maanden geleden
Van Gastel is verlengstuk naar speerpunt jeugd dus die moet sowieso blijven. Moniz weer eens gezien bij fc rijnmond die man ademt voetbal en is even fanatiek als stam met een lang cv en volgt alles als je die een rol kan geven hij selectie of jong en/of jeugd altijd doen!
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Allang niet meer. JP laat zich nooit zien op Varkenoord!
 
3 maanden geleden
Dat is het algemene verwijt maar hij is er heus wel eens en bakkati en stam zijn er ook nooit :-). Misschien was jp er voor de bekerpot tegen ajakkes maar zagen we hem door alle drank en het vuurwerk niet hahaha.
3 maanden geleden
Lees nu net dat Feyenoord 800.000 euro heeft betaald aan PEC voor Stam.
Martin van Geel, er is toch geen geld voor versterkingen? Waarom dan dit idiote bedrag uitgeven aan een trainer die de 2 jaar toch niet volmaakt? Wat een drama beleid.
Ik word gek en word supporter van....
 
3 maanden geleden
Als di5 bedrag klopt dan is dit inderdaad wederom een actie die het onvermogen van MvG bevestigd.
Wanneer grijpt de top van Feyenoord nu eens in?
 
3 maanden geleden
Van geel maakt Feyenoord bewust kapot, 800000 euro , asjemenou
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
MvG nam een nagenoeg failliete inboedel over en slaagde er in om Feyenoord na 18 jaar weer kampioen te maken. Hij schrijft jaarlijks zwarte cijfers. Wij zijn weer een voorbeeld van een club met gezonde bedrijfshuishouding. Dat zijn geen geringe prestaties waarmee ik niet wil zeggen dat er geen kritiekpunten zijn. Maar bewust kapot maken.....Denk eerst na voordat je dit soort uitspraken wereldkundig maakt. Het schaadt onnodig mensen en bovendien is het slecht voor Feyenoord.
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Onzin onderbouwde kritiek is altijd goed. Dat zorgt er voor dat je telkens streeft naar beter.

Ben je vergeten dat van geel begon in de failliete boedel zijn camping vriend mathijssen aan te nemen voor 1 miljoen per jaar salaris. En de beste toekomstige talenten wijnaldum en fer van de hand deed. En toen ging nivelleren en transfervrije spelers aan trekken.
Hij verkoopt je tafel zilver en koopt slecht in als hij geld te besteden heeft.
Exact hoe van geel altijd te werk gaat.

Verkoopt je top talenten terwijl je nooit de middelen of de scouting en het netwerk hebt om de kwaliteit wat ze zouden kunnen berijken met meer ervaring terug te halen. En haalt een batterij middelmaat terug. 020 had van geel snel door en zette hem op straat.
Want op deze manier maak je nooit of zeer miniem stappen vooruit.

De vrienden van feyenoord en de jeugd opleiding redde feyenoord.
De bedrijfsvoerinng was de verdienste van de oud algemeen directeur.
Niet van Geel!

Het is geen vreemde veronderstelling dat van Geel feyenoord jaren op een sub top niveau houd. Waardoor we bijna nooit kunnen wedeiveren met 020 en psv. Dus de club kapot maakt. Zijn beleid zorgt daar namelijk telkens weer voor. Verkoopt je beste jeugd en die middelen investeert hij in middelmaat en dus verdampt je vermogen weer als sneeuw voor de zon.

Volkomen terecht om van geel zoals jij het stelt te beschadigen. Zijn beleid beschadigt namelijk al jaren feyenoord.
3 maanden geleden
8 ton als transfer betalen voor een coach zou ik ook nooit doen!

Laat MvG nooit meer de vergelijking maken een jong feyenoord in laten stromen in de voetbal piramide of kuyt. Want dan halen we dit voorbeeld er gewoon bij.

We zetten vol in op jeugd (omdat we geen keus hebben door het slechte tranfserbeleid) maar betalen 8 ton voor een trainer terwijl een jong feyenoord in de voetbal piramide 1 miljoen zou kosten? MvG pretendeert toch altijd dat daar geen geld voor is... Er is blijkbaar wel geld voor andere dingen en is wederom glashelder dat MvG niet voor een jong feyenoord in de voetbal piramide kiest!

Wat is dit voor beleid?
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Of dit waar is weet ik niet. Maar dit soort bedragen zeggen meer over de voetbalwereld dan over MvG. De voetbalpiramide is een idioot plan waarmee de eerste divisie kapot wordt gemaakt. Voorstanders moeten hier eerst eens goed over na denken ipv elkaar na te praten. Zie wat het kunstgras het voetbal heeft gebracht. Niets.
 
3 maanden geleden (gewijzigd)
Graag voorbeelden waarom jij vind dat het de eerste divisie kapot maakt.

Ik ga er ook wel in mee. Maar vind dat minder erg. Omdat Jeugd elftallen in de eerste divisie goed zijn voor je beste nederlandse talenten. Dus goed voor het nederlandse top voetbal. Daar gaat het om om je toppers.

Mij gaat het er om dat de knvb nu eenmaal voor jeugd teams koos in de eerste divise. Al ben je er voor of tegen het is een gegeven. Dit is een prima kans om je jeugd spelers ervaring op te laten doen als je zelf goeie jeugd op leid. Als je die mogelijkheid niet ziet of de mogelijkheid dus niet benut ben je incapabel als td.

Vind kunstgras geen goede vergelijking daar heeft ook de eredivisie last van. Dus je nationale top spelers die daar spelen wat hun groei belemmert. En nl ook punten kost in europa wat de status van onze totale competitie aan tast. Om maar te zwijgen over de andere nadelige gevolgen van kunst gras.

Wat de gekte in de voetbal wereld betreft daar hoef je als td niet in mee te gaan... Als ze bij stam om 8 ton vragen kan je ook denken no way we kijken lekker verder.
De beste periodes van van geel zijn namelijk als hij geen geld te besteden had. Inzette op jeugd en transfervrije spelers. Leer daar dus van.
Alle nederlandse top clubs werkte bijv. ook met een salaris plafond. Of het verstandig is is een 2de. Maar ze gingen niet mee in de voetbal gekte. Je maakt elkaar gek. Een goeie td durft zijn eigen plan te trekken en komt met creatieve oplossingen als je ergens mee achterloop op je concurrentie. Want als je vootdurent achter andere aan loopt word je altijd 2de.

Laatste nieuws