Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord onder 19 verovert Supercup na overwinning tegen PSV

25 augustus 2018 15:59

Feyenoord onder 19 is het seizoen uitstekend begonnen. De ploeg van Dirk Kuyt wist beslag te leggen op de Supercup door in Eindhoven met 3-2 te winnen van PSV.

Feyenoord was vanaf de eerste minuut de sterkste ploeg en zag dat uiteindelijk in blessuretijd beloond worden via een schitterend afstandsschot van Orkun Kokcü.

Na rust kwam PSV onder 19 al snel op gelijke hoogte, maar nog geen minuut na die goal wist Lutsharel Geertruida opnieuw te zorgen dat Feyenoord op voorsprong kwam.

PSV zette daarna alles op alles om nogmaals gelijk te maken. De Eindhovenaren kregen dat ook een paar minuten voor tijd voor elkaar, maar opnieuw wist de ploeg van Dirk Kuyt veerkracht te tonen en was het ruim een minuut na die goal 2-3 dankzij Naoufal Bannis.




Discussieer mee op de forums


Tags

supercup kuyt bannis geertruida kokcu naoufal veerkracht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer