Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord onder 19 wint Mladen Ramljak Tournament na finale tegen Real Madrid

12 augustus 2018 13:11

Feyenoord onder 19 heeft in Kroatië het internationale Mladen Ramljak Tournament gewonnen. De ploeg van trainer Dirk Kuyt was in de finale met 2-0 te sterk voor de leeftijdsgenoten van Real Madrid. Splinter de Mooij en Crysensio Summerville zorgden voor de Rotterdamse doelpunten.

Feyenoord had de finale gehaald door in de groepsfase op de eerste plek te eindigen. Er werd met 2-1 gewonnen van zowel Kroatië onder 19 als Kopenhagen. De laatste groepswedstrijd ging weliswaar met dezelfde cijfers verloren tegen Maribor, maar het bleek uiteindelijk toch voldoende voor de groepswinst.

Het Mladen Ramljak Tournament is een jaarlijks terugkerend jeugdtoernooi van Dinamo Zagreb, vernoemd naar de voormalig international en speler van de club. Ramljak speelde daarnaast van 1974 tot 1977 voor Feyenoord. Een jaar na zijn vertrek bij Feyenoord kwam hij om het leven tijdens een auto ongeluk.




Tags

ramljak mladen tournament madrid kroatie crysensio dinamo groepswedstrijd jeugdtoernooi kopenhagen kuyt maribor mooij ongeluk splinter summerville zagreb

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda