Karim El Ahmadi eindigt WK met gelijkspel tegen Spanje, Sofyan Amrabat weer niet in actie

25 juni 2018 22:09

Marokko heeft het WK in Rusland afgesloten met een gelijkspel tegen Spanje. Tegen de wereldkampioen van 2010 werd het 2-2. Marokko was zelfs dicht bij de winst, omdat de gelijkmaker van Spanje pas in de 93e minuut viel.

Marokko was in de eerste helft ook al op voorsprong gekomen via Khalid Boutaib, maar enkele minuten later kwam Spanje via Isco alweer op gelijke hoogte. Het duel leek vervolgens af te stevenen op een 1-1 gelijkspel. Echter kopte invaller Youssef-En-Nesyri tien minuten voor tijd de 2-1 binnen.

In blessuretijd wist Iago Aspas op knappe wijze te scoren. Zijn inzet werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Na tussenkomst van de videoarbitrage bleek de aanvaller echter geen buitenspel te staan, waardoor de treffer toch goed werden gekeurd.

Karim El Ahmadi stond de hele wedstrijd op het veld. Sofyan Amrabat kreeg wederom geen speeltijd.