Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » [Ere] Feyenoord - sc Heerenveen

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord zal 2020 af gaan sluiten met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De Friezen begonnen spectaculair aan de competitie, maar wisten de laatste zes wedstrijden in de Eredivisie niet te winnen.

Tot nu toe speelde Feyenoord 28 keer eerder in De Kuip tegen Heerenveen voor de competitie. Daarvan werden 16 wedstrijden gewonnen, 10 gelijk gespeeld en slechts 2 gingen verloren.

Ook vorig seizoen was Feyenoord te sterk. Dankzij een treffer van Luis Sinisterra en twee doelpunten van Nicolai Jorgensen werd uiteindelijk met 3-1 gewonnen.

De selectie van sc Heerenveen kent ook drie spelers met een verleden bij Feyenoord. Erwin Mulder, Lucas Woudenberg en Rodney Kongolo speelden allemaal in de jeugdopleiding, waarbij Mulder en Woudenberg ook tot het eerste elftal zouden komen.

 

+1/-0

Twee doelpunten van Jorgensen, daar mogen we tegenwoordig alleen van dromen ;)

On-topic: Ik denk dat we morgen nipt winnen van Heerenveen.

 

+1/-0

de ballen van Veerman afschermen naar de spits Veerman

 

+1/-0

Vermoedelijke opstelling: Luciano Narsingh in de basis
Het Algemeen Dagblad verwacht dat Dick Advocaat weer zal gaan kiezen voor een systeem met drie aanvallers. Daardoor lijkt Luciano Narsingh een plek in de basis te krijgen op de positie van de geblesseerde Steven Berghuis. In vergelijking met de wedstrijd tegen Vitesse begint Eric Botteghin op de bank.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Marsman, Geertruida, Spajic, Senesi, Malacia, Toornstra, Fer, Diemers, Narsingh, Jorgensen, Linssen

 

+1/-0

Zonder Berghuis lijkt het dat de andere spelers zich wat vrijer voelen en het spel is minder voorspelbaar.

 

+1/-0

die opstelling van het AD zit er heel vaak naast. Ze willen alleen maar de scoop. Lekker stoppen daarmee AD, je zet jezelf constant voor schut

 

+1/-0

Geef Linssen eens wat rust Dick loopt op zijn tenen, gewoon Sinisterra.

 

+1/-0

De opstelling die het AD geeft is de meest logische en zal dus wel kloppen. Er zijn bitter weinig alternatieven voor handen op dit moment.

 

+1/-0

Ik verwacht dat Feyenoord na even aankijken hoe alles staat, daarna goed gaat spelen en de wedstrijd gaat winnen.
Drie punten erbij. :feyenoord :pul :pul

 

+1/-0

De bus van Feyenoord is inmiddels in de Kuip. Vanavond toch geen Luis Sinisterra. De reeks wedstrijden toch nog teveel voor de Colombiaan, die net terug is. Aanvoerder Berghuis is er toch bij tegen Heerenveen. Ook Sven van Beek bij wedstrijdselectie.

 

+1/-0

Opstellingen
Feyenoord: Marsman; Geertruida, Botteghin, Senesi, Malacia; Fer, Toornstra, Diemers; Berghuis, Linssen, Narsingh.


Reserves
Feyenoord: Ten Hove, Troost; Spajic, Nieuwkoop, Johnston, Van Beek, Wehrmann, Bannis, Vente, Azarkan.

De volledige opstelling is bekend, met Steven Berghuis als meest verrassende naam in de basiself. De aanvoerder is op tijd hersteld van zijn liesblessure. Nicolai Jørgensen en Luis Sinisterra zijn er allebei helemaal niet bij, Uros Spajic begint op de bank. Daardoor zijn er ook basisplaatsen voor Eric Botteghin, Luciano Narsingh en Bryan Linssen.

 

+1/-0

Haha eindelijk een kopbal raak voor Linssen is zijn specialiteit ook maar dankzij de voorzet van Malacia!

 

+1/-0

Linssen had de avond van zijn leven vanavond met een hattrick! Lekker met drie punten de winterstop in :)

 

+1/-0

Goedenavond in de pool staat dat Feyenoord met 2-0 (0-0)gewonnen heeft van Heerenveen maar dit moet zijn 3-0 (0-0)zou in de pool bij gewerkt kunnen worden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Ramesoe schreef op 23 december 2020 om 23:05:

Linssen had de avond van zijn leven vanavond met een hattrick! Lekker met drie punten de winterstop in :)Toch al vier goals hij is LOS! Ik was beetje ongerust ook maar moet er wel 10 tot 15 maken.

 

+1/-0

Derde en ajax en psv spelen tegen elkaar volgende maand ziet er goed uit nu.

 

+1/-0

Eindelijk een keer wat van linssen gezien, nou maar hopen dat hij het nou een keer doortrekt en hij er nog meer maakt. Verder prima wedstrijd, als we de kansen gaan maken dan kan het nog wat worden dit jaar.

 

+1/-0

Leuk voor Bryan ondanks alles hij bleef altijd positief. 2020 gauw vergeten Merry Christmas!

 

+1/-0

Ja, blij dat hij een hattrick heeft gescoord. Lekker voor hem, en ik hoop dat hij nu los is en aan de lopende band blijft scoren.

 

+1/-0

Ze lieten eindelijk eens zien dat inzet en willen winnen loont. Alhoewel ik mij vreselijk zat te ergeren aan dat gedrag van Marsman. Keepte goed maar dat getreuzel en uitdagen, moet hij niet doen. Daarnaast was Marcos niet echt op dreef vandaag, Botje daartegen wel. Kortom goede wedstrijd en verdiend gewonnen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » [Ere] Feyenoord - sc Heerenveen