Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » [Ere] sc Heerenveen - Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Gaan we ook gewoon pakken :feyenoord :feyenoord :feyenoord

 

+1/-0

We winnen meestal in friesland, dus dat gaat nu ook weer lukken!

 

+1/-0

Ben er nog niet zo zeker van, eerst maar zien. :denk

 

+1/-0

IK heb voorspeld 1-2 .

 

+1/-0

Tegen Dinamo Tblisi hebben we laten zien dat we wel iets kunnen. Probleem met binnenlandse subtoppers is a) ze kennen ons te goed en b) er is druk om te presteren. Ik zou zeggen,laat de spelers staan die voldeden tegen Tblisi en de nieuwe jongens er om heen inpassen. Sommigen even pas op de plaats, zoals Kelly ( beetje mis-match ? ).

 

+1/-0

Gezien het verleden moet het lukken maar ik ben er nog niet gerust op. Onze verdediging is uiterst zwak.

 

+1/-0

De vraag is vooral hoe de ploeg mentaal is voorbereid. In het recente verleden speelde F vaak slecht na een goede wedstrijd. Dat was m.i. een mentale (motivatie) kwestie.

 

+1/-0

Denk dat het ontbreken van Fer wel eens vervelend kan uitpakken.
Geen verbetering dat Burger in zijn plaats speelt, die lijkt mij nog niet klaar voor een lastige wedstrijd als Heerenveen uit.

 

+1/-0

Leroy moet rust hebben? Lol wat een onzin. Hij kan toch zeker 60 min spelen. Hij zal wel te laat op de training zijn geweest ofzo. Met Burger & Tapia is het wel erg statisch..

 

+1/-0

Tapia dramatisch ballen springen van de voet verliest duels balverlies en 2 afstandsschoten een meter over en naast. 2e helft wel iets beter. Burger en Larsson drama. Karsdorp prima op 1 bal na vlak voor zijn wissel. Narsingh top wat een voetballer. Ayoub top zoveel beter dan Burger. Hou vast svp!

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 11 augustus 2019, 16:02:10.

 

+1/-0

Wat een tactische teringzooi was dat. Een middenveld statischer dan stront opstellen en dan Ayoub voor Kökcu ipv Burger en ook nog Sini eruit maar Larsson laten staan.

Jaap je wint als je meer goals maakt dan je tegenstander, niet als je het achterin dichtgooit.

 

+1/-0

Burger brengt gewoon niet genoeg, is (nog) niet goed genoeg. Overigens niet de enige helaas. Tapia werd ook even heel goed gevonden maar is het ook niet. Zorgelijk dat je op het middenveld nu al niet zonder Fer kan.
Vond de tactiek en wissels ook niet heel begrijpelijk eigenlijk. Stam vandaag van hetzelfde niveau als de spelers.

 

+1/-0

Weer bericht verwijderd ik zeg kwalitatief uitermate teleurstellend dat is het niet begrijp ik? Als je nu niet super baalt dan ben je geen echte fan. Ik ben zo zwaar teleurgesteld hele seizoen nu al verprutst. Ajax vorig seizoen 16 verliespunten wij nu al 4 en 2x tegen Ajax puntverlies is nu al zeker 9 of 10.... Medio augustus.

 

+1/-0

1-1 conform wat ik heb gezien. Gauw een echte spits halen want die wordt node gemist

 

+1/-0

Vandaag ging bijna alles mis wat mis kon gaan. Leek in de verste verte niet op iets van voetbal. Dat hotseknots voetbal dat wij en Heerenveen speelden past beter in de Schotse competitie. Ik ga het er voorlopig maar op houden dat de fitheid wat minder was na afgelopen donderdag en dat Stam nog wat tijd nodig heeft om het gewenste voetbal erin te slijpen, maar het moet heel snel significant beter.

Wat wel zou helpen is het opstellen van de juiste spelers. We missen een snel centraal duo dat kan opbouwen van achteruit (waarom geen Geertruida centraal achterin ipv een van de slakken achterin?), Vermeer kan dat klaarblijkelijk niet, en we missen voorin een aanspeelpunt die hoge ballen vanuit achteruit kan vasthouden. Larsson moet er ook zo snel mogelijk uit, die heeft nul snelheid en explosiviteit om in de diepte wat te kunnen betekenen. Dan nog liever Narsingh op rechts en Sinisterra vanaf links. Verder zou het middenveld gebaat zijn bij een middenveld zonder Tapia, die alles vertraagt en onnodig inlevert.

Lering uit trekken en snel verbeteren.

 

+2/-0

Sorry maar Burger en Ayoub komen tekort. Fer + Tapia functioneert wel!!!Maar kunt geen druk zetten als je de 2e ballen niet hebt. Dat komt door het gebrek aan een spits die een bal vasthoudt

 

+1/-1

Ligt 't nu echt aan de selectie ? Eigenlijk heb ik't gevoel dat wij links en rechts worden ingehaald door clubs die gewoon een stuk verder op de rit zijn. Waar blijft de van Wolfswinkel ? We zijn op een hellend vlak. Als we niet snel de weg vinden dan zakken we naar de basis van het rechter rijtje ...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

arrow1 schreef op 11 augustus 2019 om 17:52:

Ligt 't nu echt aan de selectie ? Eigenlijk heb ik't gevoel dat wij links en rechts worden ingehaald door clubs die gewoon een stuk verder op de rit zijn. Waar blijft de van Wolfswinkel ? We zijn op een hellend vlak. Als we niet snel de weg vinden dan zakken we naar de basis van het rechter rijtje ...Dit ligt aan Stam, gewoon slecht neergezet. Je moet op je middenveld spelers hebben die iets kunnen creeëren. Tapia creëert niks, Burger creëert niks en als Kökcü dan een mindere pot speelt dan moet alles via lange ballen. Wat volgt is een elftal zonder dynamiek en een tegenstander die bijna nooit onder druk komt te staan.

 

+1/-0

Pfoe, dat viel niet mee vandaag. Vond eigenlijk iedereen zwak behalve Berghuis die werkelijk alles moet doen. Burger komt op het moment veel tekort, Tapia is het ook gewoon niet. Centrale duo is huilen met de pet op, op doel heb je een... ja, wat heb je daar eigenlijk staan. Buitenspelers die er niet veel van bakten en backs die apathisch stonden te doen en niet bepaald wat toevoegden.

Breng je Ayoub in die 0,0 motivatie heeft, alles net niet is en gewoon verkocht moet worden. Haal je Kokcu eruit terwijl die nog altijd beter stond te ballen dan Burger vandaag en offensief nog van betekenis is/kan zijn. Nee, vandaag was het gewoon dikke drek.

 

+1/-0

Dit was niet best.
Verdedigend kan het centrum echt niet meer, kost je minimaal 1 doelpunt vandaag.

Burger is nog niet toe aan de rol die Stam hem toerekent, handelingssnelheid is veel te laag.
Ik hoop dat hij dat nog kan verbeteren, hoewel het een talent is wat je moet hebben en bij Burger begin ik te te twijfelen of hij over dit talent beschikt.
Berghuis als spits is een prima oplossing maar Larsson kan echt niet in deze vorm als linker spits.

Al met al een matige start, wel verwacht gezien de selectie samenstelling en de blessures, maar toch teleurstellend.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » [Ere] sc Heerenveen - Feyenoord