Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » [Ere] sc Heerenveen - Feyenoord

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

open/sluit de onderstaande quote:

Kuytebijter schreef op 11 augustus 2019 om 15:38:

Tapia dramatisch ballen springen van de voet verliest duels balverlies en 2 afstandsschoten een meter over en naast. 2e helft wel iets beter. Burger en Larsson drama. Karsdorp prima op 1 bal na vlak voor zijn wissel. Narsingh top wat een voetballer. Ayoub top zoveel beter dan Burger. Hou vast svp!:D

 

+1/-0

Het was best slecht.

 

+1/-0

Het was een hele slechte wedstrijd met ongelofelijke kutwissels. Die lange ballen van Vermeer wat was daar de bedoeling achter? De spelers in het veld zijn nou niet bepaald kopsterk en je levert de bal gelijk weer in bij je tegenstander.
Een hele vreemde tactiek die blijkbaar door Stam is bedacht en totaal niet werkt.

Positieve noot we zijn nog steeds ongeslagen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 11 augustus 2019 om 16:47:

1-1 conform wat ik heb gezien. Gauw een echte spits halen want die wordt node gemistIk vrees dat dit probleem niet wordt opgelost. Van Wolfswinkel was een goede kandidaat maar daar ontstond intern veel gebakkelei over.

Dit bericht is gewijzigd op 11 augustus 2019, 21:52:52.

 

+1/-0

1 - 1 is een goed resultaat tegen een ploeg waarbij je het vaak moeilijk hebt. Tsja en dat velen hier dat weer anders zien omdat ze zulke hoge verwachtingen hebben..

Tegen Dinamo was het al bij vlagen tenenkrommend om te zien , maar omdat de ietwat geflatteerde 4 - 0 goed doet en de tegenstander thuis zou horen in de Keuken Kampioen divisie krijgt 90% hier weer goede moed.

En dat is bij het hedendaagse Feyenoord funest : goede moed krijgen.

 

+1/-0

Karsdorp - Johnston ? - ?

Toornstra ( indien fit ) - ? - Kökçü

Narsingh - Berghuis - Sinisterra.

Veel verder geraak ik niet …

En daar zit het probleem ! We hebben teveel niet-voldoende ….

 

+1/-0

Matte ****** zooi was het. Na 1 europees wedstrijdje zijn ze al moe. Kan toch niet?
Ik had gehoopt dat we met Jaap aanvallend voetbal gingen spelen. Dat we de bal wilden hebben en de tegenstander gingen afjagen.
Helemaal niks van gezien. Geen druk op de bal, geen enkele speler die een duel won. Geen opbouw, geen plan B.
Die 1-1 zei precies hoe de wedstrijd was. 6 man op rij in de verdediging en 2 spelers die weigeren naar de bal te gaan of druk te geven op de tegenstander. En dan bij de 1-1 kunnen ze opeens nog wel 10% meer geven, ook al was dat nog steeds niet genoeg.

 

+1/-0

Ik wist niet dat Feyenoord Netwerk weer open was. Naja, bij dezen dan.

Het was een érg slechte wedstrijd, waarbij de niveauverschillen tussen de Feyenoordspelers onderling best groot bleken te zijn. Het leek er even op dat we die gemakkelijk verkregen 0-1 zouden vasthouden maar helaas, een lullige tegengoal en alles is anders. Zeker met de ploeg nog in opbouw hadden we die drie punten goed kunnen gebruiken.

Ik vond Vermeer, Haps, Karsdorp, Tapia, Berghuis en Sinisterra allemaal zeer behoorlijk. Echter, de Bot en vdHeijden waren zoals vaker matig, en Burger, Larsson en helaas ook Kökcü waren vreselijk. Laten we het bij Kökcü op een off-day houden, maar met Larsson ben ik inmiddels helemaal klaar. Burger was enorm ongelukkig. Nog niet op ons niveau.

Speel je deze pot met fatsoenlijke spelers op de plekken van Larsson, Burger en vdHeijden, dan win je dit echt wel. Jammer.

 

+1/-0

Zat na het zien van de eerste helft de hele tweede helft eigenlijk te wachten op de welbekende deksel op de neus. Zegt eigenlijk alles.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 2 pagina's: 1 2

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » [Ere] sc Heerenveen - Feyenoord