Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Feyenoord-AZ (12/11/2023-16:45)

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord-AZ 1–0 (1-0)
Scoreverloop: 24. Timber 1-0,
Competitiewedstrijd: 12
Datum: 12/11/2023-
Tijd: 16:45-
Plaats: De Kuip, Rotterdam-
Gele kaart: 44. Timber, 86. Zerrouki
Bijzonderheid: Timber scoorde de 36e treffer voor Feyenoord in deze competitie en de 20e treffer in een thuiswedstrijd.
Competitie: 12-09-02-01 29 36-09
Thuis: 06-05-01-00 16 20-03
Uit: 06-04-01-01 13 16-06

Topscoorders: Gimenez/13, Paixão, Minteh, Stengs, Geertruida, Timber/3, Wieffer/2, Sauer, Ueda, Ivanušec, Lingr, Milambo, Nieuwkoop/1

Opstelling Feyenoord: Bijlow/#01; Geertruida/#04, Trauner/#18(C),Hancko/#33, Hartman/#05; Wieffer/#20, Timber/#08, Stengs/#10; Jahanbakhsh/#07(80. Ivanušec/#17), Gimenez/#29(66. Ueda/#09),Paixão/#14(66. Zerrouki/#06).

Wissels Feyenoord: Wellenreuther/#22, Lamprou/#31, Beelen/#03, Lopez/#15, Milambo/#27, Van den Belt/#16, Lingr/#32, Dilrosun/#11, Sauer/#25.

Buiten Wedstrijdselectie: -Nieuwkoop/#02(Blessure), -Minteh/#19(Hamstrings), -Zechiël/#24(Niet Geselecteerd), -Van Sas/#39(4e Keeper), -Arnaud/#40(Niet Geselecteerd), - Berger/#41(Niet Geselecteerd), -Candelaria/#42(Niet Geselecteerd), -Sanyang/#43(Niet Geselecteerd), -Groen/#44(Niet Geselecteerd), -De Blok/#45(Niet Geselecteerd), -Breinburg/#46(Niet Geselecteerd), -Elmensdorp/#47(Niet Geselecteerd), -Van der Sluijs/#48(Niet Geselecteerd),-Husselin/#49(Niet Geselecteerd), -Van der Heijden/#50(Niet Geselecteerd), -Pušić/#51(Niet Geselecteerd), -Hokke/#52(Niet Geselecteerd), -Rais/#53(Niet Geselecteerd), -Kleijn/#54(Niet Geselecteerd), -Rust/#56(Niet Geselecteerd), -Valk/#57(Niet Geselecteerd), -Zaal/#58(Niet Geselecteerd), -Kroesen/#59(Niet Geselecteerd), -Essanoussi/#62(Niet Geselecteerd), -Slory/#63(Niet Geselecteerd), -Lima/#65(Niet Geselecteerd), -Schens/#66(Niet Geselecteerd), -Giersthove/#67(Niet Geselecteerd), -Haksteeg/#68(Niet Geselecteerd), -Kraaijeveld/#69(Niet Geselecteerd), -Van Persie/#70(Niet Geselecteerd), -Plug/#71(Niet Geselecteerd), -Redmond/#73(Niet Geselecteerd), -Sliti/#74(Niet Geselecteerd), -Gardenier/#75(Niet Geselecteerd), -Otte/#76(Niet Geselecteerd), -Rambocus/#77(Niet Geselecteerd), -Ringeling/#78(Niet Geselecteerd), -Sneijer/#79(Niet Geselecteerd), -Ulutaş/#80(Niet Geselecteerd), -Ka/#XX(Niet Geselecteerd), -Read/#XX(Niet Geselecteerd), -Sebbar/#XX(Niet Geselecteerd), -El Harmouz/#XX(Niet Geselecteerd), -Cruz/#XX(Niet Geselecteerd), -Mojanaga/#XX(Niet Geselecteerd), -Neijenhuis/#XX(Niet Geselecteerd), -Ouarghi/#XX(Niet Geselecteerd), -Moses/#XX(Niet Geselecteerd).

Nieuwkoop vraagteken voor Feyenoord - AZ

Het is nog de vraag of Arne Slot zondag kan beschikken over Bart Nieuwkoop. De vleugelverdediger liep afgelopen dinsdag in Rome een hoofdblessure op en moest zich daardoor halverwege de eerste helft laten vervangen.

''Voor Bart wordt de wedstrijd van zondag een race tegen de klok'', vertelde Slot vrijdag in gesprek met Feyenoord Media. Nieuwkoop ondergaat dit weekend de laatste test. ''We bekijken morgen tijdens onze laatste training of hij inzetbaar is.''

De coach rekent verder op de beschikbaarheid van Gernot Trauner, die tegen Lazio inviel en zijn eerste speelminuten maakte sinds begin oktober. Yankuba Minteh ontbreekt in elk geval tegen AZ. Verder kan Feyenoord beschikken over een fitte selectie.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot wijzigt elftal

Feyenoord speelt zondagmiddag de topper tegen AZ in De Kuip. Trainer Arne Slot koos ervoor om tegen SS Lazio niet te beginnen met Luka Ivanušec. De Kroaat komt terug van een enkelblessure en heeft nog niet de gewenste fitheid om mee te gaan in de intensiteit waarmee de Rotterdammers voor de dag komen.

De verwachtingen zijn dat Luka Ivanušec tegen AZ wel weer gaat starten. Het Algemeen Dagblad verwacht verder dat Igor Paixão verhuist naar de rechterkant. De Braziliaan liet tegen SS Lazio zien weer beter in vorm te komen na een aantal mindere wedstrijden in het shirt van Feyenoord.

Bart Nieuwkoop is een vraagteken voor de thuiswedstrijd tegen de Alkmaarders. De verdediger moest de Champions League wedstrijd van afgelopen dinsdag vroegtijdig staken vanwege een hoofdblessure. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Slot gaat kiezen voor Geertruida als rechtsback en Gernot Trauner centraal.

Bij de tegenstander is het de vraag of Bruno Martins Indi in de basis gaat starten. De oud-Feyenoorder komt terug van een blessure en speelde donderdagavond tegen Aston Villa voor het eerst negentig minuten. Verder is Mees de Wit niet inzetbaar, en met ook Lahdo zal het duel aan zich voorbijgaan. Jordy Clasie start wel in de basis.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Paixão, Gimenez, Ivanušec.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 12 november 2023, 19:38:19.

 

+1/-0

Hoop op een smerige overwinning. Als het maar een overwinning is

 

+1/-0

Ik hoop op een eclatante overwinning, zoveel mooier.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 11 november 2023 om 13:37:

Ik hoop op een eclatante overwinning, zoveel mooier.Precies, dan heb je ook niet later in het seizoen kans dat je een kampioenschap misloopt vanwege een gebrekkig doelsaldo.

 

+1/-0

Ik las al dat bij Feyenoord een soort van crisis begint op te doemen. Tactisch moet Slot iets verzinnen en de spelers moeten het gaan uitvoeren. Aangezien Slot lyrisch was over het spel in Stadio Olimpico – “Misschien speelde we wel de perfecte uitwedstrijd”- lijkt het logisch dat Slot vasthoudt aan dat succeselftal zonder succes.

 

+1/-0

Je speelt thuis, lijkt me niet dat je dan het recept voor de perfecte uitwedstrijd gaat gebruiken. Daarnaast verloren we, dus hoezo perfect?

 

+1/-0

We zitten half november en dit wordt al een soort van beslissende wedstrijd. Niet winnen betekent vrijwel zeker dat je de eerste plaats kan vergeten. Dat is behoorlijk teleurstellend. Het is nogal surrealistisch dat de sfeer rondom de club megapositief is enerzijds maar de resultaten eigenlijk helemaal niet zo goed zijn. We moeten hopen dat PSV flinke steken gaat laten vallen, ze krijgen nu wat moeilijke wedstrijden. Dan kan alles anders zijn.

 

+1/-0

Realistisch gezien moet Feyenoord gaan voor de tweede plaats. Daarnaast nog een paar rondes EL. Dan heeft de club geen topseizoen gehad, maar ook geen slecht seizoen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

kees592 schreef op 12 november 2023 om 10:38:

Realistisch gezien moet Feyenoord gaan voor de tweede plaats. Daarnaast nog een paar rondes EL. Dan heeft de club geen topseizoen gehad, maar ook geen slecht seizoen.Dat eerste ben ik met je eens maar met nog een paar rondjes EL niet. Dat is pessimistisch gezien. Waarom niet geloven in een resultaat thuis tegen Atletico.

 

+1/-0

Hebben we de hele zomer zitten wachten op die Kroaat en dan zit je weer tegen Jahanbaks aan te kijken in een extreem belangrijke wedstrijd. Wat een vreselijke armoede. Zet dan Sauer erin, die heeft meer kwaliteit in z'n kleine teen dan Alireza in zijn hele lichaam.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 12 november 2023 om 15:39:

Hebben we de hele zomer zitten wachten op die Kroaat en dan zit je weer tegen Jahanbaks aan te kijken in een extreem belangrijke wedstrijd. Wat een vreselijke armoede. Zet dan Sauer erin, die heeft meer kwaliteit in z'n kleine teen dan Alireza in zijn hele lichaam.Ik vind het ook heel vreemd zeker na zijn slechte invalbeurt in Rome, heb ik weinig vertrouwen in de beste man.

 

+1/-0

Waarom vroeg Kraay niet naar Sauer?

 

+1/-0

Wat een goal van QT ! Koeman haalt hem er nog wel bij..

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 12 november 2023 om 17:12:

Wat een goal van QT ! Koeman haalt hem er nog wel bij..


Bizar dat hij er nog niet bij zit, hij speelt al wekenlang fenomenaal goed.

 

+1/-0

De intensiteit is erg hoog, maar dat gaat wel ten kostte van de nauwkeurigheid. Een zondagsschot van Timber helpt de ploeg wel.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Willykment schreef op 12 november 2023 om 17:40:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 12 november 2023 om 17:12:

Wat een goal van QT ! Koeman haalt hem er nog wel bij..


Bizar dat hij er nog niet bij zit, hij speelt al wekenlang fenomenaal goed.Koeman vond hem nog niet goed genoeg de vorige keer, hij heeft hem (mischien onbewust) wel gemotiveerd.

 

+1/-0

Santi krijgt teweinig ballen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

socrates schreef op 12 november 2023 om 10:20:

We zitten half november en dit wordt al een soort van beslissende wedstrijd. Niet winnen betekent vrijwel zeker dat je de eerste plaats kan vergeten. Dat is behoorlijk teleurstellend. Het is nogal surrealistisch dat de sfeer rondom de club megapositief is enerzijds maar de resultaten eigenlijk helemaal niet zo goed zijn. We moeten hopen dat PSV flinke steken gaat laten vallen, ze krijgen nu wat moeilijke wedstrijden. Dan kan alles anders zijn.Voorlopig zullen alle komende wedstrijden als finales gespeeld moeten worden. Zolang PSV zoveel punten voorstaat kan je NIET meer verslappen. En anders MOET je plek twee veiligstellen.

 

+1/-0

Niet best van beide kanten tweede helft, je geeft (bijna) niks weg en controleert de wedstrijd dat wel.

 

+1/-0

Timber is fanatstisch.

Slot is masochistisch. Anders is het niet te verklaren dat hij Jahankaksh zo lang laat staan.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » Feyenoord-AZ (12/11/2023-16:45)