Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » AS Roma - Feyenoord (25-05-2022, 21:00) FINALE!

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

open/sluit de onderstaande quote:

danall schreef op 26 mei 2022 om 16:43:

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 25 mei 2022 om 22:59:

Wij hebben niet verloren van Roma, maar van de scheids en de complete uefa. Het moge duidelijk zijn dat we niet MOCHTEN winnen. Daar was alles op ingesteld. Feyenoord is de morele winnaar en had als enige vanavond recht op de cup.


Hoe zou dat toch kunnen? Je hebt een Sloveense president, een Roemeens Arbitrage quintet plus een VAR, die zoals de VAR in Nederland, sterk gekant zijn tegen Feyenoord.
Hoezo, ik zie beren???Een hele kolonie beren…

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

arrow1 schreef op 26 mei 2022 om 17:08:

open/sluit de onderstaande quote:

kees592 schreef op 25 mei 2022 om 23:49:

In een grote wedstrijd, zoals vanavond zie je dat sommige spelers te kort komen. Niet alle keuzes van Slot zijn te begrijpen. En dan die analisten. Ze beginnen over Trauner en dat hij een inschattingsfout maakte. Ook vanavond waren de verdedigers goed. De middenvelders en de aanvallers schoten tekort. Voor verdedigers is het niet lekker voetballen op die manier. Slot stelt veel aanvallers op, maar slechts 1 is goed genoeg en dat is Sinisterra. Hij had beter kunnen beginnen met Pedersen, Toornstra en Hendrix in de basis. Dan had de ploeg in ieder geval meer voetballend vermogen gehad.Er wordt erg veel over Morele Winnaar gesproken, okay we kunnen ergens wel trots zijn, wij voetbalden, AS Roma niet, maar in deze analyse kan ik mij wel vinden. De opstelling stond niet echt, als defensie loop je tegen jezelf te vechten als er voorin niets wordt ondernomen, je zag ook her en der spelers door de mand vallen, toch zeker op dit niveau. Niet alles aan Slot is te bewieroken. En ja, laten we eerlijk tegenover onszelf zijn, er moeten spelers weg die niet het niveau behalen.Na een jaartje Slot heeft de club een metamorfose ondergaan ook gister weer met een duidelijke filosofie gespeeld maar je moet het wel afmaken natuurlijk en een beetje geluk hebben.

 

+1/-0

Geluk is een ongrijpbaar sieraad. Een of twee afmakers, dat zou de club deugd doen. Het niveau voorin is net iets te laag. Weet je daarin te voorzien dat hoef je niet te hopen op geluk maar kun je vrij en zorgelozer spelen .

 

+1/-0

Trouwens, ik vond dat Roma maar een laffe wedstrijd spelen, als je hun status met die van ons bekijkt. Spelers die miljoenen meer hebben gekost dan die van ons, lieten heel weinig van hun kunnen zien, waardoor ik kan stellen, ze zijn beter dan ons. Tja, en als je dan ook de arbitrage tegen hebt, dan kan je de beren die eraan komen maar beter mijden, omdat het een heftige verdedigen gaat worden.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 26 mei 2022 om 13:01:

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 26 mei 2022 om 12:43:

Sommige spelers worden gewoon beter gemaakt dan ze eigenlijk zijn.
Zal verder geen namen noemen maar dit is weer een kans die Feyenoord hopelijk nu een keer niet laat liggen en begint met door selecteren.
Je kan een mooie 50/60 miljoen nu binnen halen en als je daar 75% van herinvesteerd kan je echt mooi team samenstellen.

Oud beleid zou nu ook zijn om bv Dessers te halen, dat is gewoon niet heel veel.
Kan leuk zijn als back up maar echt niet meer.Je zit nu in een zo geheten tussenfase.

We zijn een sterk collectief geworden, waarin bepaalde spelers zich zelf beter maken en goed presteren.
Er zijn een aantal zwakke plekken, waaronder twijfel bij de nr. 10, ook al is Til echt wel een acceptabele speler, maar ook de rechtsbuiten, waarbij Walemark meer tijd moet krijgen, die jongen komt er echt wel. Nelson en Alireza zijn gewoon keihard door de mand gevallen, die voegen te weinig/niks toe helaas.

Ja we moeten nu een of twee verkopen, zodat je voor max 20/30 miljoen (ruim genomen) kan herinvesteren, maar dan zul je ook door moeten met bepaalde spelers en ieder jaar een stap moeten maken.
Dat is de volgende fase in deze verbouwing.

Ik geloof er echt wel in dat we komende zomer weer een stap gaan maken, we gaan komende jaren echt wel weer standaard mee strijden om de titel.1 of 2 is echt te weinig.

KÖKCÜ zou ik laten gaan , valt toch bij top wedstrijden regelmatig door de mand en gaan we niet meer voor krijgen dan nu.
Linssen ook verkopen al krijg je daar niet zo veel meer voor en wilt weg.
SINISTERRA ondanks mijn absolute favoriet ook laten gaan, is toe aan de volgende stap en je krijgt er nu de hoofdprijs voor.
Malacia gaan we missen maar je gaat er nooit meer voor krijgen dan nu schat ik in dus verkopen.

Met deze spelers kom je wel op 50/60 miljoen schat ik in.

Zou trouwens alle huurspelers laten gaan , brengen te weinig en houden anders spelers tegen.

 

+1/-0

En toch heb ik die 1-0 net nog een keer gezien.

Als je in de herhaling goed kijkt, staan volgens mij op het moment van spelen, de twee spitsen buitenspel met 1 been allebei.

Je koopt er helemaal niks voor, maar ik dacht eerst dat Senesi de buitenspel ophief, maar dat is dus volgens mij niet het geval.

Het zou het alleen maar extra zuur maken...

 

+1/-0

Veel hangt nu af vd scouting maar je moet wel voldoende ervaring hebben volgend jaar en de spelers die er gisteren bij waren hebben dat nu was toch voor iedereen de eerste keer zo'n grote wedstrijd met alles er omheen.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Feyenoord Forum » Wedstrijden van Feyenoord » AS Roma - Feyenoord (25-05-2022, 21:00) FINALE!