Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » Jong Feyenoord in de voetbalpiramide

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

alles per wedstrijd bekijken en opmerken of ze in hun ontwikkeling toenemen. Een competitie kan lang duren.

 

+1/-0

Dat geef weer wat vertrouwen, goed dat ze gewonnen hebben.

 

+1/-0

Sondre Skogen wordt gehuurd van Rosenborg. De 20-jarige centrale verdediger is een bekende van trainer Rini Coolen en was aanvoerder bij de beloften van de Noorse club.

 

+1/-0

Laten we maar zeggen alle begin is moeilijk, 3-1 verloren in Den Haag. Zat toevallig Go Ahead tegen jong ajax tekijken die jeugd maakt echt indruk en gewoon 1 vd topteams in de KKD. Dat is het doel wat we moeten nastreven maar dat gaat nog wel even duren we moeten veel geduld hebben en flink investeren.

 

+1/-0

Investeren? Als je dan maar niet bedoelt het kopen van buitenlandse jeugd. Die breken namelijk nauwelijks door tot het eerste. Graag investeren in prestatie gerichte contracten voor jeugd spelers en behoud van je top talenten. Anders waren we er al geweest als we spelers als Boogarde, Chong en Zirkzee konden behouden.

 

+1/-0

De buitenlandse transfers zijn nu even nodig, later zal de focus ook meer zijn op Nederlands talent. Met investeren bedoel ik idd om talenten tehouden dat ze niet naar ajax of Engeland vertrekken.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 20 september 2020, 01:14:00.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 19 september 2020 om 22:07:
Anders waren we er al geweest als we spelers als Boogarde, Chong en Zirkzee konden behouden.Ik ben bang dat deze jongens niet eens gebleven waren bij een goed contract. Wat ze hen in het buitenland al bieden qua mogelijkheden en salaris in helaas onrealistisch voor ons nu.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » Jong Feyenoord in de voetbalpiramide