Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » Jong Feyenoord in de voetbalpiramide

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

alles per wedstrijd bekijken en opmerken of ze in hun ontwikkeling toenemen. Een competitie kan lang duren.

 

+1/-0

Dat geef weer wat vertrouwen, goed dat ze gewonnen hebben.

 

+1/-0

Sondre Skogen wordt gehuurd van Rosenborg. De 20-jarige centrale verdediger is een bekende van trainer Rini Coolen en was aanvoerder bij de beloften van de Noorse club.

 

+1/-0

Laten we maar zeggen alle begin is moeilijk, 3-1 verloren in Den Haag. Zat toevallig Go Ahead tegen jong ajax tekijken die jeugd maakt echt indruk en gewoon 1 vd topteams in de KKD. Dat is het doel wat we moeten nastreven maar dat gaat nog wel even duren we moeten veel geduld hebben en flink investeren.

 

+1/-0

Investeren? Als je dan maar niet bedoelt het kopen van buitenlandse jeugd. Die breken namelijk nauwelijks door tot het eerste. Graag investeren in prestatie gerichte contracten voor jeugd spelers en behoud van je top talenten. Anders waren we er al geweest als we spelers als Boogarde, Chong en Zirkzee konden behouden.

 

+1/-0

De buitenlandse transfers zijn nu even nodig, later zal de focus ook meer zijn op Nederlands talent. Met investeren bedoel ik idd om talenten tehouden dat ze niet naar ajax of Engeland vertrekken.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 20 september 2020, 01:14:00.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 19 september 2020 om 22:07:
Anders waren we er al geweest als we spelers als Boogarde, Chong en Zirkzee konden behouden.Ik ben bang dat deze jongens niet eens gebleven waren bij een goed contract. Wat ze hen in het buitenland al bieden qua mogelijkheden en salaris in helaas onrealistisch voor ons nu.

 

+1/-0

Arnesen heeft zijn oog laten vallen op Ísak Bergmann Jóhannesson. De 17-jarige rechtsbuiten maakt op dit moment een prima ontwikkeling door bij zijn club IFK Norrköping.

 

+1/-0

Hopen dat het geen Hanson wordt.

 

+1/-0

Feyenoord-talent Sven Zitman (18) heeft bij de Rotterdammers een contract getekend tot medio 2021. De middenvelder speelt al tien seizoenen bij de Feyenoord Academy en is nu beloond met een contract. Technisch directeur Frank Arnesen is blij met de doorstroming vanuit de jeugdopleiding.

"Mooi dat we opnieuw een zelfopgeleide speler hebben vastgelegd" stelt Arnesen op de website van Feyenoord. "Het is aan hem te laten zien wat er nog meer in zit." Zitman, die in 2011 binnenkwam bij de Feyenoord Academy, behoort momenteel tot de selectie van Feyenoord onder 21.

forumillustratie

 

+1/-0

Kan je tegelijk een site voor hem openen, Marc. Weer een (succesvolle) loot aan de stam.

 

+2/-0

raar een half jaars contract?????????

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

willem van Hanegem schreef op 19 november 2020 om 12:24:

raar een half jaars contract?????????De intentie zal dan wel zijn om tegen die tijd weer om tafel tegaan.

 

+2/-0

Het is wel tehopen dat de jeugd vanaf januari weer wedstrijden gaat spelen.

 

+1/-0

Ze moeten dan wel heel veel wedstrijden inhalen. Volgend seizoen nieuwe kansen met hopelijk een veel beter team.

 

+1/-0

Denzel Hall heeft vandaag een nieuw contract getekend bij Feyenoord. De 19-jarige verdediger van Feyenoord Onder 21 had een contract bij de stadionclub tot medio volgend jaar en blijft nu drie jaar langer, tot medio 2024.

Frank Arnesen is tevreden. ‘Denzel is een van de talenten die me aan het begin van mijn tijd bij Feyenoord al opviel. Ik ben hartstikke blij dat we tot deze verlenging zijn gekomen. Hij is een zeer solide verdediger, sterk en robuust maar tegelijkertijd ook snel en met een goede kop erop. Hij kreeg dit jaar te maken met wat fysieke tegenslag, maar hij knokt keihard om weer terug te komen op zijn hoge niveau. Ik kan niet wachten om hem daar te zien.’

 

+1/-0

Ik vind het raar dat Sven Zitman een contract voor een half jaar heeft getekend, het getuigd niet van vertrouwen in deze speler.
Komt er een club is hij zo weer gratis weg, vreemd.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

"Mooi dat we opnieuw een zelfopgeleide speler hebben vastgelegd" stelt Arnesen op de website van Feyenoord. "Het is aan hem te laten zien wat er nog meer in zit."Spreekt voor zich in het geval van Zitman.

@Bestlander
De PEC Zwolle's en ADO's zullen op de loer staan inderdaad :B

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » Jong Feyenoord in de voetbalpiramide