Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » Jong Feyenoord in de voetbalpiramide

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Dit jaar speelt Feyenoord eindelijk in de voetbalpiramide.

Is het team al sterk genoeg? Wie kunnen er in spelen? En wat vinden we van de huidige staf?

 

+1/-0

Zal meteen maar mijn eigen vraag deponeren ;)

Mag je bij de huidige regels van een jong team in de voetbalpiramide nog altijd 3 oudere spelers dan de maximale leeftijd mee laten spelen?

 

+1/-0

Eindelijk, werd tijd. Dit zijn de concurrenten;

Divisie 1
Feyenoord
ADO Den Haag
Almere City FC
FC Groningen
SC Heerenveen
FC Twente/Heracles Almelo
NAC Breda
NEC

Ik heb geen flauw idee of we daar kampioen kunnen worden, zou moeten kunnen want er zit geen 1 ploeg bij met een jeugdopleiding waar je wakker van ligt.

 

+1/-0

Las wel dat Arnesen rini coolen heeft aangesteld als hoofd coach voor jong Feyenoord.

Kent iemand wat voor capaciteiten deze trainer bezit?

 

+1/-0

Heeft als laatste bij Rosenburg de jeugd gedaan en later doorgeschoven als hoofdcoach en was succesvol

 

+1/-0

@Willen van Hanegem

Bedankt voor de info. Arnesen zal hem dan wel beter kennen uit zijn Scandinavische netwerk.

 

+1/-0

Nou eindelijk dan, ik ben benieuwd of de spelers daar hun voordeel mee krijgen.

Het zijn wat er al geschreven was geen tegenstanders met grote jeugdopleidingen.

020 en psv spelen in een andere pool, maar er is een begin wij gaan het zien.

 

+2/-0

Is er al een shirt sponsor gevonden voor jong feyenoord?

En mogen er nog steeds 3 oudere spelers in het jong team mee doen?

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 18 juli 2020 om 19:54:

Is er al een shirt sponsor gevonden voor jong feyenoord?

En mogen er nog steeds 3 oudere spelers in het jong team mee doen?


Wat dacht je van Droomparken?

 

+1/-0

Het lijkt mij wel slim om gewoon een 2de shirt sponsor aan te trekken speciaal voor dit nieuwe team in de voetbal piramide. Want geheid dat er best wat fans op af komen om te kijken. Kan je weer wat meer salarissen van die jeugd spelers betalen.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Feyenoordopnummer1 schreef op 19 juli 2020 om 00:18:

Het lijkt mij wel slim om gewoon een 2de shirt sponsor aan te trekken speciaal voor dit nieuwe team in de voetbal piramide. Want geheid dat er best wat fans op af komen om te kijken. Kan je weer wat meer salarissen van die jeugd spelers betalen.


Ik heb ook nog een goed idee, andere shitsponsor voor uitwedstrijden en andere shirtsponsor tijdens de trainingen.

 

+1/-0

@vuist

Dan begrijp je het helaas niet. En snap je niet waar ik op doel.

Dat 1 sponsor op het team staat voor zowel uit als thuis wedstrijden is nogal logisch. Dan wil je als bedrijf profiteren van de exposure van dat team bij een grote achterban. En je vereenzelvigen met dat team. Dus ga je dat niet delen.


Bij jong Feyenoord creëer je weer een nieuwe doelgroep.

Jong Feyenoord is een nieuw team in de voetbal piramide. De huidige shirtsponsor zal als die ook de shirt sponsor zou worden van jong Feyenoord dus voor het zelfde geld meer exposure krijgen nu jong Feyenoord in de voetbal piramide speelt. Dat wil zeggen dat ze nu meer reclame krijgen voor het zelfde geld.

Of ze doen er dus geld bij...

Of...

Aangezien droomparken zijdelings door de postcode loterij word gesponsord en die eigenaar nu weer in de rvc zit van Feyenoord... Waarom zou die dan niet willen meedenken om voor jong Feyenoord mss nog een andere sponsor te vinden zodat heel Feyenoord er wel bij vaart.

Geheid met de grote Feyenoord achterban zullen de jong Feyenoord wedstrijden in trek zijn. Die worden zeker goed bezocht. En wie weet is dat interessant voor een sponsor.

Het lijkt me de moeite van het uitzoeken meer dan waard.

Wie weet kan je er prima wat salarissen in jong Feyenoord van betalen. Sommige eerste divisie teams kunnen wel eens sponsoren op het shirt krijgen van een half miljoen. De helft zou al een prima extraatje zijn.

 

+1/-0

Als ze hier niet aan denken kunnen ze inderdaad wel wat creativiteit gebruiken.

Iemand die een goed beleid uit stippelt met visie. Iemand die zijn hersens gebruikt en onafhankelijk kan nadenken... Ja dat heeft men er inderdaad nodig bij Feyenoord.

Een jong Feyenoord in de voetbal piramide kon eerst ook niet.. Weet je nog... Maar uiteindelijk bleek dat maar 1 man dat tegen hield namelijk van Geel die er een enorme grote puinhoop van heeft gemaakt. Van de hele jeugd opleiding trouwens. Was jij er toen ook zo een die riep ow van geel zal het heus wel weten?... Daar in het Maasgebouw weten ze er meer van, heb vertrouwen?... Het niet meedoen van jong Feyenoord in de voetbalpiramide bleek van geel zijn schuld te zijn. En dat gaf ik hier al tijden aan... Mijn zogenaamde "verzinsels" bleken gewoon realiteit te zijn. Net als dat ik aangaf dat zijn aankoop beleid niet deugde.

In het maasgebouw word jaren wanbeleid gevoerd. Dat is geen fictie dat is een feit met de middelen die Feyenoord tot zijn beschikking heeft. Want Feyenoord zou meer geld moeten genereren uit de nederlandse markt dan PSV.

Zie wat onderzoeks journalisten zeggen over de jaarbegrotingen van 020, Feyenoord en PSV: (tijd en de conclusie in het filmpje op 8:10)
https://www.youtube.com/watch?v=A2AGTJIStEc&list=PLeautrgjrDOzj0aU-3Y-o8EegLBKfvttB&index=7link


Ik kwam er al heel snel achter dat het daar een enorme puinhoop was en waarschijnlijk nog altijd is.

Als iemand zoals jij stelt dat het mij al op valt vanuit "zijn zolderkamer" en dit gewoon opmerkt door een goeie analyse te maken en er niet eens werkzaam is... Geeft dat al genoeg aan hoe een bedroevend niveau daar word nagestreefd of wat een rigide leiding er zit die enkel doet wat zij willen. Men is er niet vernieuwend of innovatief of streeft er niet naar optimale prestaties in iedere laag van de organisatie... En zo zal je nooit de concurrentie in halen.


Dus denkt met daar bij het maasgebouw wel ovr deze zaken na? De feiten geven aan van niet... Wie weet dacht men hier dus ook niet aan...


Ga dus eens in op mijn stelling in plaats van maar wat te roepen omdat je niet van mijn inzichten houd... Ja, ik weet het het is vast lastig om over over zaken na te denken... Veel mensen hebben daar blijkbaar enorme moeite mee en vinden dat enorm vervelend... Ik hoop alleen niet dat die personen op het maasgebouw werkzaam zijn...


Mijn stelling is dus:
Nu jong Feyenoord in de voetbal piramide meer in de picture komt. Geeft dat dan meer exposure van het merk op het shirt? Zo ja... Moet de shirt sponser daar dan ook niet meer voor betalen... Of het mogelijk maken dat er een nieuwe sponsor komt op het shirt van Jong Feyenoord?

Ik vind dat enkel Feyenoord 1 in de huidige onderhandelingen is meegenomen. Niet jong Feyenoord want die bestond nog niet. Dus zou Feyenoord door dit nieuwe fenomeen (jong feyenoord) Daar een extra sponsor voor mogen zoeken mocht droomparken niet meer willen betalen.

Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 20 juli 2020, 21:15:45.

 

+1/-0

Feyenoord mag blij zijn met hun sponsors, en als je de sponsors kan behouden is dat ook een goede zaak.
Feyenoord kan pas aanspraak maken op meer geld, als de club ook meer presteert, ook in Europa.

 

+1/-0

@bestlander

Maar jong Feyenoord stroomt nu in in de voetbal piramide. Daar komen dus meer mensen op af dan voorheen. En genereert meer exposure voor de huidige sponsor wat niet is opgenomen in het sponsor contract.

Ik denk dat je daardoor al meer geld kan vragen van de shirt sponsor. Of jong Feyenoord met een eigen sponsor op het shirt kan laten spelen.

 

+1/-0

Ik denk dat je met de sponsor om de tafel kan gaan zitten met een kop koffie en het op zo'n manier naar voren kan brengen of daar voor een mogelijkheid is.
Verder zou, hoe ik er naar kijkt, niet te veel praatjes hebben en blij zijn met je sponsor, heel veel bedrijven (ook grote) hebben te lijden gehad door de cor-crisis.

 

+1/-0

Precies zo kijk ik er ook tegen aan ;) proberen kan geen kwaad. Maar de sponsor van droomparken die eigenaar van de postcode loterij is nu weer lid van de RVC dus dat kopje koffie zal prima moeten lukken.

 

+1/-0

Ik ben echt benieuwd hoe Feyenoord het eerste seizoen in de voetbalpiramide doorkomt.
Mijn verwachting is dat ze dit seizoen al kampioen gaan worden, dat moet kunnen.

Ik zal er wel eens gaan kijken, echt goed dat ze deze weg zijn ingeslagen.

 

+1/-0

spelen ze morgen al een friendly?

 

+1/-0

Morgen speelt : VV Dongen 1 - Feyenoord onder de 21 om 13:00 uur.

 

+1/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 5 pagina's: 1 2 3 4 5

Feyenoord Forum » Jeugdopleiding » Jong Feyenoord in de voetbalpiramide