Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Uitgaande Transfers

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

open/sluit de onderstaande quote:

Kuijt007 schreef op 04 juli 2023 om 13:24:

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 04 juli 2023 om 12:26:

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 04 juli 2023 om 11:04:

Zo te zien kunnen we het beter over uitgaande transfers hebben dan inkomende ;)Heb het idee dat er alleen nog wat bijkomt als er nog iemand weggaat. Zelf hoop ik dat er nu niemand meer weggaat maar dan zal je over een jaar wel weer leegloop zien.Dan hebben we alleen maar meer slagkracht, dus dan is het minder heftig en kun je sneller vooraf handelen.

Er komt echt nog wel wat bij.

Er moeten minstens 3 basisspelers vervangen worden voor 3 basis waardige spelers.Rasmussen, Idrissi komen niet terug dus daar zal nog wel wat voor komen al denk ik dat Minteh of Sauer ook als directe vervangers worden gezien, voor de rest is het afwachten of er meer verkocht worden en of Szymanksi wel blijft.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marc Acardipane schreef op 04 juli 2023 om 12:26:

open/sluit de onderstaande quote:

wehave schreef op 04 juli 2023 om 11:04:

Zo te zien kunnen we het beter over uitgaande transfers hebben dan inkomende ;)Heb het idee dat er alleen nog wat bijkomt als er nog iemand weggaat. Zelf hoop ik dat er nu niemand meer weggaat maar dan zal je over een jaar wel weer leegloop zien.Dat zou wel heel raar zijn , je zegt eigenlijk we hebben nu alles wat we nodig hebben terwijl je op bepaalde posities echt spelers mist.

 

+1/-0

Het is nog afwachten of Minteh of Sauer Idrissi gaan vervangen, nog een buitenspeler zou dan overbodig zijn.

 

+1/-0

Extra spits heeft nu ook geen prioriteit zei DtK, maar denk dat ze wel kijken naar een spits.

 

+1/-0

Sauer en Minteh zijn te jong om als volledige basiskrachten te fungeren. Prioriteit blijft een basisspeler voor de flanken, want op Paixao na groeit niemand echt door. Ik verwacht dat Ramon Hendriks blijft als stand-in voor Hancko. Basiselftal investeringen moet je, buiten de vleugelspeler, mijns inziens alleen doen als een huidige basisklant weggaat. Anders alleen investeren in spelers die er dit seizoen nog niet hoeven te staan, maar volgend seizoen pas.

 

+1/-0

Eigen jeugd zorgt voor meer dan 100 miljoen euro bij Feyenoord
Aangepast: Gisteren, 23:37Gisteren, 23:24in VOETBAL

ROTTERDAM - Gedurende de laatste acht seizoenen hebben spelers uit de eigen opleiding elk seizoen voor de grootste transferbedragen gezorgd bij Feyenoord. Daar zit voor de Rotterdammers, zoals Wim Jansen bleef herhalen in alle jaren dat hij tijdens zijn leven betrokken bleef bij de jeugd, het ’goud van de club’.

Orkun Kökcü stapte over van Feyenoord naar Benfica.

In de zomer van 2015 was Jordy Clasie (15 miljoen euro naar Southampton) de duurste vertrekkende speler. In 2017 leverden Rick Karsdorp en Terence Kongolo samen meer dan dertig miljoen euro op toen ze werden verkocht aan respectievelijk AS Roma en AS Monaco.

Jean-Paul Boëtius was in 2018 de duurste verkoop (3,5 miljoen euro aan FSV Mainz), terwijl hij eerder al een keer verkocht was aan FC Basel maar terugkeerde in De Kuip. In 2019 was Tonny Vilhena, die ook vanaf de F-pupillen bij Feyenoord speelde, de grootste verkoop van het seizoen (bijna tien miljoen aan Krasnodar).

BEKIJK OOK:

Lutsharel Geertruida vertrekt voor transferrecord bij Feyenoord

Tyrell Malacia zorgde voor dik 15 miljoen euro bij zijn overgang naar Manchester United in 2022. Daar ging Luis Sinisterra met 25 miljoen euro naar Leeds United nog overheen, maar Sinisterra was als jeugdtalent voor een prikkie (2 miljoen euro) opgepikt.

Deze zomer verhuisde Orkun Kökcü als voormalig jeugdspeler van de Academy naar Benfica. Die duurste transfer tot nu toe kan dus al weer worden verbeterd door een andere speler uit de eigen opleiding, Lutsharel Geertruida.

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

Marquis schreef op 04 juli 2023 om 23:08:

Ik verwacht dat Ramon Hendriks blijft als stand-in voor Hancko.Duimen dat Hancko fit blijft dus, Hendriks is ook blessuregevoelig en een stuk minder. Eventueel kan je Beelen er wel neerzetten.

 

+1/-0

Na Mats Wieffer is ook Dávid Hancko van Feyenoord volgens Engelse media op de radar van Liverpool verschenen. De Slowaakse verdediger was afgelopen seizoen een van de sterkhouders in het team van Arne Slot en is bij Liverpool in beeld om samen met Virgil van Dijk het centrum te gaan vormen.

Volgens de berichtgeving heeft Liverpool in de laatste 24 tot 48 uur contact gehad met zowel Hancko als Wieffer over een mogelijke overstap.

 

+1/-0

In de zomer van 2024 een combideal voor 80M...

 

+1/-0

open/sluit de onderstaande quote:

MIddenveldert schreef op 24 augustus 2023 om 11:51:

In de zomer van 2024 een combideal voor 80M...Inderdaad pas in 2024 het is niet in het belang van Feyenoord om nu twee sterkhouders teverkopen.

 

+1/-0

Wieffer zouden we nog goed kunnen opvangen door Zerrouki, maar zoals gezegd lijkt het me voor hemzelf niet verstandig.

Vertrek Hancko zou echt klote zijn, al denk ik wel dat hij het niveau aankan.

Het lot van een goed seizoen. Veel geld zou de pijn wat verlichten.

 

+1/-0

Die Engelse media denken ook een koopje tehebben met Hancko 25 miljoen is natuurlijk veel teweinig. Je zag het met Geertruida Feyenoord stelt zich hard op nu.

 

+1/-0

1908 meldt dat er 8 spelers definitief of tijdelijk mogen vertrekken, waaronder opvallende namen als Timber, Van den Belt, Kasanwirjo, Zechiël en Milambo beetje vreemd.

Alireza, Dilrosun en Walemark wel logisch.

Hendriks wordt weer niet genoemd.

 

+1/-0

Timber vind ik de enige vreemde naam. Slot is nog steeds allergisch voor jeugdspelers, dus dan is het beter voor Zechiël en Milambo om op huurbasis te vertrekken. Van den Belt kan het niveau (nog) niet aan en mag daarom worden verhuurd. Kasanwirjo kan er helemaal niets van, dat is gewoon een flinke miskoop geweest.

Dat Hendriks niet wordt genoemd vind ik ook wel logisch, want hij is naast Hancko de enige linksbenige centrale verdediger die je hebt.

 

+1/-0

De Selectie is nu tegroot dus er moet nog wel wat gebeuren de komende dagen tot 31 augustus.

 

+1/-0

Geloof er ook helemaal niks van dat Timber, van den Belt, Milambo en Zechiel allemaal weg mogen. Dat gaan er maar twee van de vier zijn lijkt me, waarbij ik verwacht dat Timber sowieso nog helemaal niet op de nominatie staat om te vertrekken.

Zo slecht deed hij het de afgelopen weken ook helemaal niet, en hij is nog altijd maar zelden gebruikt op de positie die hem het best moet liggen. Mocht Bitello komen dan verwacht ik dat de strijd voor de 8 positie tussen Bitello en Timber zal gaan met misschien een vleugje Stengs.

Verhuur van Zechiel, Milamo en Walemark zou mooi zijn. Verkoop van Jahanbaksh en Dilrosun is ook meer dan welkom als je daar nog wat centen voor kan krijgen.

 

+1/-0

Ik vind het een heel vreemd bericht op 1908.nl.

Sowieso bestaan er verschillende varianten van 'weg mogen'. Ik denk dat van den Belt, Milambo en Zechiel verhuurd mogen worden aan een Eredivisie club, en dat Feyenoord alleen openstaat voor een tijdelijk vertrek van deze spelers. Ze zijn te 'ver' voor FC Dordrecht, zullen bij Feyenoord niet veel aan spelen toekomen en het is heel belangrijk voor hun ontwikkeling om minuten te maken.

Ik denk daarnaast ook niet dat ze alledrie mogen vertrekken, want dan wordt de spoeling op het middenveld weer erg dun.

Datzelfde geldt voor Kasanwirjo, hoop ik. Er wordt veel gesuggereerd dat hij al definitief afgeschreven is, maar daarvoor is het gezien zijn tijd bij Feyenoord en zijn leeftijd in mijn ogen nog veel te vroeg. Ik zou een verhuur logisch vinden, zeker als Geertruida blijft. Anders moet je hem er wel bijhouden als backup voor de rechtsback-positie.

Dat Dilrosun, Walemark en/of Jahanbakhsh mogen uitkijken naar een andere club vind ik logischer. Het zijn dure krachten, hun posities zijn meer dan dubbel bezet en ze hebben de verwachtingen niet kunnen waarmaken. De vraag is wel of er club geinteresseerd zijn.

Wat Timber op de lijst doet, is mij het grootste raadsel. Hij is in mijn ogen de enige '8' binnen de selectie die nog enigszins aan het niveau voldoet wat verwacht mag worden. Ik zie geen ander alternatief, of Slot moet toch weer willen proberen met Zeroukki en Wieffer samen te spelen. Laten we hopen dat hij dáár vanaf is. En wie heb je dan nog achter de hand als één van hen wegvalt?

Je kunt discussieren of Timber de kwaliteiten heeft om te slagen op '8'. Maar in mijn ogen is het ook daar te vroeg om al conclusies te trekken; zet hem er eerst maar eens een paar wedstrijden neer, in combinatie met een lopen op '10'.

 

+1/-0

Zal Per Walemark een hoog inkomen hebben? (lol)

 

+1/-0

Slot noemde bever net een onruststoker en anti Feyenoord vanwege dat artikel over de 8 die weg zouden mogen.

 

+1/-0

Voor de zoveelste keer wordt maar weer eens aangetoond dat Rutgertje een groot gezwel is die de club alleen maar schade toebrengt in zijn pogingen om aandacht en (tegenwoordig) ook geld te krijgen.

 

+2/-0

Deze normale topic is open en bestaat uit 3 pagina's: 1 2 3

Feyenoord Forum » Inkomende transfers & transfergeruchten » Uitgaande Transfers